(©ARKUS liga)
(©ARKUS liga)

Šampion čuva krunu ili pehar ide u Jagodinu

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.05.23. | 13:36

Arkus Superliga za rukometašice: Danas (18.00) u Inđiji druga utakmica finala plej-ofa. Četa Dragana Markova ima prvu meč loptu

Da li danas pad odluka o šampionu Srbije u konkurenciiji rukometašica? Jagodina je posle drame i produžetaka slavila protiv branioca krune Železničara i povela sa 1:0 u finalnoj seriji. Tim Dragana Markova ima prvi meč loptu danas (18.00) u Inđiji.

Jagodinke su osvojile Kup I Superkup Srbije, a sada imaju šansu za triplu krunu. Klub iz Inđije ima imperativ pobede u današnjem susretu, a da će izabranice Vlade Šimičića pokušati da odluke prebace u dovrani JASSA. I u prethodnoj rundi, šampionke su izgubile prvi meč od Bekamenta, ali su onda dobili naredna dva i stigli do finala.

Izabrane vesti

Desni bek Milica Ignjatović kaže da se njen tim ne predaje, želi izjednačenje pred svojim navijačima.

Prva utakmica je bila pravo finale, sa dosta uspona i padova na obe strane. Otvorile smo meč malo nervozno, ali smo kasnije uhvatile rezultatski priključak i na kraju izjednačile za produžetke. Nedostajalo je malo sreće da se iz Jagodine vratimo s pobedom, ali čeka nas nova utakmica protiv istog rivala, ovog puta kod kuće. Očekujem veliku borbu i sigurna sam da će moja ekipa dati i više od maksimuma da produži borbu za trofej. Mislim da će odbrana odigrati ključnu ulogu”, istakla je Ingjatović.

Nikoleta Pejović, pivot Jagodine, veruje da je njen tim taj koji će se radovati danas u Inđiji.

Iza nas je jako teška i neizvesna utakmica, iz koje smo izašle kao pobednice. Nije bilo lako igrati 70 minuta u jakom tempu, ali presudila je naša želja za pobedom, kao i dobra završnica poslednjeg napada. Očekujem veliku borbu u drugom duelu i mislim da će trijumfovati ekipa koja bude raspoloženija za nadigravanje. Svesne smo da samo dobrom odbranom možemo do titule i ona je naše najjače oružje. Idemo u Inđiju da podignemo trofej i vratimo titulu”, optimsta je igračica Jagodine.

Prenos meča iz Srema možete da gledate na youtube.com kanalu ARKUS lige.

Treće mesto je osvojio Bekament koji je u dva meča bio bolji od Mladosti iz Nove Pazove.

SUPERLIGA SRBIJE ZA RUKOMETAŠICE – FINALE PLEJ-OFA (DRUGA UTAKMICA)

Utorak

18.00: Železničar Inđija – Jagodina, u seriji 0:1

***igra se na dve dobijene



tagovi

ŽRK JagodinaŽelezničar InđijaARKUS liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara