"Peter Sagan, Tur de Frans"
"Peter Sagan, Tur de Frans"

Saganovo parče slave na jedanaestoj etapi Tur de Fransa

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.07.16. | 11:52

Kristofer Frum uvećao je prednost u generalnom plasmanu Tur de Fransa, pošto je na 11. etapi zauzeo drugo mesto iza Petera Sagana, bicikliste Tinkofa

Peter Sagan, Tur de Frans

Peter Sagan, pobednik je 11. etape Tur de Fransa. Drugoplasirani na deonici dugoj 162,5 kilometra je biciklista Skaja, Kristofer Frum, koji je ovim rezultatom ujedno i povećao prednost u generalnom plasmanu Tura.

Izabrane vesti

Saganovo vreme na jedanaestoj etapi iznosilo je tri sata, 26 minuta i 23 sekunde, a interesantan je podatak da su i drugoplasirani kao i trećeplasirani Poljak, Mačeja Bodra zabeležili isto vreme. Rasplet uzbudljive etape počeo je na približno 12 kilometara od cilja kada se Frum i Grant Tomas primakli čelu karavana. Sve do tada Sagan i Bodnaru su bili u vođstvu, ali je u sprint trci pred cilj nabrži ipak bio Peter Sagan.

11. etapa

Kada je reč o generalnom plasmanu Kristofer Frum je drugim mestom na jedanaestoj etapi uvećao svoju prednost  u odnosu na Adama Jetsa i Danijela Martina koji za prvoplasiranim zaostaje za 31 sekund.

Generalni plasman, Tur de Frans

Na današnjoj 12. etapi koja se vozi od Mompeljea do Mont Ventua, žutu majicu duži Kristofer Frum, dok zelenu nosi Peter Sagan. Najbolji mladi vozač, Adam Jets nosi belu, dok najuspešniji na brdskim deonicama, Tibo Pino ima tu čast da bude nosilac šarene majice na legendarnog Tura.

(FOTO:Action Images)


tagovi

Tur de FransPeter SaganKris Frumbiciklizam

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara