Komentari na vest

Rojević: Iza mene stoji 20 trofeja, dele lekcije oni koji su nas vređali na Banjici i u Banjaluci

Z

Zoran Cimeš

pre 1 dan

Vojvodina i Boris su ponos ove države, više nam ne crvene obrazi, bez kada ste dovodili polupolupane strane trenere, koji nisu ni reč znali na našem jeziku da izuste. E tada su se crvvenili. Boris nas vodi na evropsko i olimpijadu i sve bi dao što imam da će biti tako.
M

Metodije

pre 1 dan

Kako piše lepo on o sebi pa mister je stvarno za respekt
н

нс бој

pre 2 dana

Баш требаш имати образ као ђон па нападати Ројевића,мислим на ове из партизана.Ајде што не поштују његове резултате,а угасио их је само тиме што је рекао да иза њега стоји 20 пехара,а ко сте ви,бар мало поштовања да имају према њему као селектору Србије,као институције.Ројевићу место селектора није потребно,има све у Воши,ал кад је ту све сем подршке најбољих клубова је болесно. Људи није проблем да Војводина не освоји првенство,ал изборите то на терену,поштено.Правити неку болесну атмосферу је срамота,имате ли је.
R

RK Crvenka

pre 2 dana

Bravo Borise, samo rezultatima i radom ćeš pokazati kaliko su jadni i bedni... Beograd je "javna kuća" Srpskog rukometa!!!
Н

Нс

pre 2 dana

Партизан још постоји?
p

pfc navijac

pre 2 dana

Nismo svi kao ovi iz rk prosto me je više blamčuga od ovih aaopštenja i budalaština, izginite na terenu i to je to, dosta više sa glupostima
D

Dva prsta

pre 2 dana

Može li da se javi onaj ko je Zorici Mašić dva puta prepravljao ekspertizu suđenja i naterao je da napiše sramotno da je Partizan oštećen? Znači, tako ćete da igrate na silu.
M

Magcentar

pre 1 dan

Zna se ko je, onaj što je i u prošlom mandatu isto to radio. Samo je tada naplaćivao uvećane putne troškove.
S

StevicaB

pre 2 dana

Podrška Borisu!Sve tačno što piše.Čovek živi za rukomet.Mnoge otpisane igrače vratio u život i u reprezentaciju Srbije.Sramotne izjave od strane RK Partizan.
g

gostiVAR

pre 2 dana

iza tebe su i dvadeset komentara
v

vrbas rk

pre 2 dana

tvoji Vrbasani su uz tebe Rojo!
L

Lampion

pre 1 dan

Greška, vrbas voli partizan Kumovi vrbas
q

qwdwdwdq

pre 2 dana

sekta komunisticka ,treba zabraniti postojanje zvezde i partizana zauvek na prostoru Srbije
O

Obraz

pre 2 dana

Sve sudije ce biti pod lupom.
R

RK Crvenka

pre 2 dana

Ne daj se Rojo kyrvinim sinovima!!!
З

Зашто

pre 2 dana

Зашто ниси рекао како су ти исти пали на допинг тесту док су играли за Војводину, управо у мечу против Партизана, и били суспендовани две године? Зашто ти њих штитиш, а они тебе блате?
d

d. g.

pre 2 dana

Rojeviću, to je sekta koju treba zabraniti. Toliko gluposti su napisali u saopštenju da je to strašno. Oni saopštenjima i pritiscima žele da dođu do cilja jer su im na sportskom terenu male šanse. Prepisano iz drugih sportova jsd.
M

Milo N.

pre 2 dana

Svima je poznato da se u Srbiji rezultat ne prašta. Ovakav medijski linč kojem su izloženi najtrofejniji rukometni trener i ljudi koji dobro rukovode klubom je sraman.
Z

Zelena trava

pre 2 dana

Jao majko koje vi priče pričate a on takvu logistiku ima , pare ,uslove, igrače dvoranu , ma nek ode čarobnjak iz oza u bilo koji drugi klub ali bilo koji pa da ga vidimo . . .
H

Haralampije prvi

pre 1 dan

Medijski linč vojvodine pa vi niste normalni majke mi, digli frku na suđenje a partizan oštećen
G

GV

pre 2 dana

Veliki su to razbojnici, u svakom sportu udaraju ispod pojasa, ne bi li sebe stavili na mesto pobednika. Udaraju najbolje, misleći da zaslužuju njegovo mesto. Navikli od 1945. tako, tada su imali podršku JNA, danas od mafije.
B

Banja_Slatina

pre 2 dana

Svaka čast Rojeviću, bez niskih udaraca, sve argumentovano, samo što je sve džaba kad su sa druge strane ovi koji jesu.
P

Paja02

pre 2 dana

U Rukometu, Kosarci, Fudbalu uvek je problem Jugoslovensko Sportsko Drustvo, oni se sa svima svadjaju, krajnje je vreme to zlo ugasiti jednom zauvek.

Dorcolac

pre 2 dana

zaboravio si Vaterpolo I odbojku
%

%%%

pre 2 dana

Ово је заиста страшно шта се дешава од доласка Јовановића и Мандића у Партизан. Ово није политика, већ спорт.
U

Ulaz

pre 1 dan

Paxsta se desava ? Pa žele da zaštite partizan koji je bio devastiran

Napad na isteku

pre 2 dana

Sutra Voša gazi sve! Sad se čuje sve odjekuje!
C

Chiske

pre 2 dana

Pa kad crni ne mogu na terenu da pobede onda moraju ovako jer nemaju ni srama ni stida, njima nije bitan sport njima je bitno da se opravdaju ulozeni milioni, to sto Vojvodina sada ima mozda veci budzet (i to veliko mozda) je posledica visegodisnjeg dobrog rada i nije odjednom budjet bio velik vec se dolazilo do toga postepeno i pravio se sistem. Igraci se osecaju lepo u Vosi, to sae stvara decenijama!
j

juzna tribina bg

pre 2 dana

svaka cast decko!
K

Kultura

pre 2 dana

Bravo, Borise ! Ne daj na sebe ,dele ti lekcije postenjacine !
0

023

pre 2 dana

Kulturno, odmereno i argumentovano. Na stranu to da li ga neko simpatiše, kao i upravu Vojvodine i njihovu dominaciju tokom poslednje decenije. Ako moram da biram između Rojevića i Jevtića sa jedne strane i Vlade Mandića i Ljube Jovanoviča sa druge, elementarni osećaj ljudskosti i moralni kompas ne sotavljaju dilemu - uvek i bez izuzetka protiv svega što su Mandić i Jovanović predstavljali i predstavljaju. Nadam se kvalitetnom i malo modernijem i bržem rukometu sutra. Neka pobedi bolji na terenu!
2

21102

pre 2 dana

Гази Вошо!
B

Barisic

pre 2 dana

Ma dobro to nego pricaj kako su kao igrac izlupao auto Jevticu.