Branko Roljić i Miloš Vemić (©MN Press)
Branko Roljić i Miloš Vemić (©MN Press)

Revija iskusnih asova u Staroj Pazovi: Na scenu izlaze Radišić, Roljić, Vemić, Pešut...

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.11.22. | 12:49

U četvrtom kolu odbojkaške Superlige sastaju se ekipe Jedinstva i Karađorđa od 19 časova

Kapiten Jedinstva Miroslav Radišić je rođen 1973. godine. Primač servisa Branko Roljić je 1981. godište. Uglješa Pešut je svet ugledao 1986. godine... Na drugoj strani mreže Miloš Vemić koji nosi dres Karađorđa ima 35 godina. Uz njega je najstariji Nemanja Stevanović sa 33.

Svi ovi iskusni asovi istrčaće večeras na teren u Staroj Pazovi. Duel četvrtog kola Superlige za odbojkaše zakazan je za 19 časova.

Izabrane vesti

Biće to definitivno revija na kojoj će publika moći da vidi igrače koji su mnogo toga prošli tokom dugogodišnje karijere. Ujedno ovo je derbi novih superligaša, jer su se prošle sezone Jedinstvo i Karađorđe sastajali u Prvoj ligi Srbije.

Sigurno da ima ljubitelja odbojke koji ne znaju da svi ovi iskusni igrači i dalje igraju. Večeras će moći da se prisete njihovog umeća.

Ekipa iz Topole, koju od ove sezone vodi bivši reprezentativac Neven Majstorović, još nema nijednu pobedu. Tri puta je poražena u prvenstvu Srbije, u duelima sa Crvenom zvezdom, Novim Sadom i Partizanom. U Kupu je izgubila takođe od crno-belih.

Jedinstvo je u nešto boljoj poziciji. Ima jednu pobedu i dva poraza u domaćem šampionatu. Momci iz Stare Pazove su trijumfovali upravo protiv Partizana, kojii je Karađorđu naneo dva poraza. Izgubili su u obračunima sa Spartakom iz Ljiga, Mladim radnikom i Ribnicom.

Ovaj okršaj je jedini na današnjem programu. Sutra se igraju još četiri utakmice, a sastaju se Spartak Ljig - Partizan, Radnički - Novi Sad, Takovo - Crvena zvezda i Mladi radnik - Vojvodina. U nedelju će u Kraljevu snage odmeriti Ribnica i Spartak iz Subotice.

Na tabeli trenutno vode ekipe Crvene zvezde i Mladog radnika sa tri upisane pobede.

SUPERLIGA ZA ODBOJKAŠE - 4. KOLO

Petak

19.00: Jedinstvo Stara Pazova - Karađorđe

Subota

19.00: Spartak Ljig - Partizan

19.00: Radnički Kragujevac - Novi Sad

19.00: Takovo - Crvena zvezda

19.00: Mladi radnik - Vojvodina

Nedelja

19.00: Ribnica - Spartak Subotica




tagovi

OK JedinstvoOK KarađorđeSuperliga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara