(©Starsport)
(©Starsport)

Reprezentativno pojačanje: Mašulović i zvanično u Nišu

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.10.24. | 16:56

Srednji bloker se već priključio ekipi sa juga Srbije

Podredio je Nemanja Mašulović leto reprezentativnim obavezama. Kako je i dugo vagao odgovarajuće ponude posle završetka Olimpijskih igara u Parizu, na kraju je odlučio da ostane u Srbiji. Barem privremeno, pošto je i zvanično pojačao redove Niša.

Sada već iskusni i provereni srednji bloker (29) potpisao je otvoreni ugovor sa superligašem kojem su donedavno predviđali grčevitu borbu za opstanak. Međutim, dogovorena saradnja sa Borisom Bušom, a u međuvremenu i sa Mašulovićem, trebalo bi da doprinese lakšoj realizaciji primarnog cilja. Doduše, nova akvizicija će imati i mogućnost da se u nekom momentu otisne sa juga naše države, pogotovu ako za njegove usluge budu zainteresovane ekipe iz inostranstva.

Izabrane vesti

Imajući u vidu da je takmičenje u elitnom rangu počelo, uveliko se priključio Nišu. Iako nije imao rešeno pitanje angažmana, u prethodnom periodu je trenirao sa beogradskim večitim rivalima, o čemu je pre samo dan i pričao za Mozzart Sport. A u kakvoj formi dočekuje novi izazov, odnosno povratak u srpsku odbojku, uskoro će se videti i na terenu. Zanimljivo je da bi mogao da debituje već za vikend protiv bivšeg kluba, Crvene zvezde.

Inače, u karijeri je još branio boje Mladog radnika, Vojvodine Mozzart, ACH Voleja i Katanije.


tagovi

Nemanja MašulovićOK NišSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara