Nemanja Ratković (©Starsport)
Nemanja Ratković (©Starsport)

Ratković opet u crveno-belom

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.11.23. | 16:04

Vojvodina vratila iskusnog pivotmena, kao zamenu za Tunišanina Maruana Šuirefa, saznaje Mozzart Sport

Rukometaši Vojvodine imaju sjajan start sezone, maksimalan učinak u Superligi Srbije (osam pobeda) i Ligi Evrope (dva trijumfa), ali na Slanoj bari ništa ne prepuštaju slučaju. Žele još jaču Vošu u nastavku sezone.

Kao što smo pisali prošle nedelje, Novosađani su raskinuli saradnju sa pivotmenom iz Tunisa Maruanom Šuirefom. Agilna uprava Lala na čelu sa potpredsednikom Markom Vujinom i direktorom Darkom Jevtićem, radila je punom parom i tokom pauze zbog reprezentativnih obaveza u EHF nedelji. Kako saznaje Mozzart Sport, novi-stari kružni napadač srpskog šampiona je Nemanja Ratković.

Izabrane vesti

On je pre godinu i po otišao iz crveno-belom tabora u komšiluk, u rumunski Minaur Baje Mare, a sada se vraća u staro jato i pojačaće konkurenciju starosedeocima Luki Roganu i Živanu Pešiću. Poznaje sistem Borisa Rojevića, igra u oba pravca i sigurno će biti pojačanje novosadskih crveno-belih u nastavku sezone.

Dok je nosio dres Voše, Ratković je bio i kandidat za najbolju selekciju Orlova. Bio je nekoliko puta na spisku Tonija Đerone. Saradnja sa Novosađaninom dogovorena je do juna naredne godine.

Vojvodina u sredu igra meč devetog kola domaćeg šampionata u Kaću protiv Jugovića, a narednog utorka na Slanu baru dolazi španska La Rioha u trećem kolu Lige Evrope. Lale su blizu plasmana u Top 16 fazu drugorangiranog evropskog takmičenja posle velike pobede u srpskoj Atini protiv favorita grupe, danskim Silkeborgom.



tagovi

RK VojvodinaNemanja Ratković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara