Viktor Rašović (©MN Press)
Viktor Rašović (©MN Press)

Raste srpska kolonija u Grčkoj: Viktor Rašović u Panatinaikosu

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.06.24. | 22:28

Noazi la Sek izašao u susret srpskom reprezentativcu

Dve godine su u Panatinaikosu imali na radaru braću Rašović. Nisu uspeli da potpišu Strahinju, vratio se u kragujevački Radnički, ali jesu – Viktora.

Raste srpska kolonija u Grčkoj. Nikola Bogdanović je prethodne sezone u kapici Apolon Smirnisa bio prvi strelac grčkog šampionata, dao je 94 gola. Nemanja Ubović je bio deo Vuljagmenija, načijoj klupi je Vladimir Vujasinović. A, sada se Viktor Rašović pridružio golmanu Dimitriju Rističeviću u Panatinaikosu.

Izabrane vesti

Šampion Evrope sa Crvenom zvezde je potpisao na godinu dana sa atinskim Zelenima, a Noazi la Sek, francuski klub čiju kapicu je nosio prethodne sezone, nije mu stajao na putu da promeni sredinu.

„Potpisao sam na godinu dana. Klub se dosta pojačao prvenstveno mladim igračima. U prošlom prvenstvu im je za malo izmaklo treće mesto. Igraćemo u Evrokupu. Francuzi na žalost nisu uspeli da zadrže ekipu. Izašli su mi u susret i zahvalan sam im. Biće mi lakše jer je tu i naš golman Rističević. Cilj je da se približimo vrhu Grčke, tačnije Olimpijakosu i Vuljagmeniju”, rekao je Viktor Rašović.

Jednostavnije će biti Viktoru Rašoviću da se adaptira na grčki šampionat uz Dimitrija Rističevića, a njih dvojica će i narednih sedmica deliti svlačionicu, pošto su i jedan i drugi, kao i Vuljagmenijev sidraš Nemanja Ubović, dobili poziv Uroša Stevanovića i uveliko su na pripremama vaterpolo reprezentacije Srbije za Olimpijske igre u Parizu.



tagovi

Vaterpolo transferiVK PanatinaikosViktor Rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara