Komentari na vest

Rastanak Igora Kolakovića i Orlova

2

22

pre oko 5 sati

Treba da se proveri gde je i šta radi Andrea Gardini, ako je slobodan kao selektor da mu se ponudi da našim odbojkašima bude selektor!
b

brudosav

pre oko 7 sati

Grbic produzio ugovor sa Poljskom odavno - do 2028. A i bio bi lud da ostavi ekipu koja je u top tri najbolje na svetu i preuzme nas raspali sastav u kome nema igraca koji prelazi ocenu "solidan". Kako ljudima uopste pada na pamet tako nesto? Sto se Terzica tice.On je trenutno jedan od najboljih i najiskunijih svetskih trenera. Hara u Rusiji koja ima sjajnu zensku odbojku uprkos sankcijma, naparavio je od Fenera ozbiljan tim i uzeo titulu, sa Srbijom ima hrpu medalja i poznaje nase igracice. Da li ima motiv - to je pitanje. Jer treba opet skoro pa ispocetka kao 2002. godine. OK, sada ima dve ozbiljne i par pristojnih igracica, ali tesko da se mogu ocekivati medalje. Mislim da ima sansi da dodje, jer Ruskinje nece igrati jos dugo reprezentativne meceve.

angry_chainsaw

pre oko 8 sati

Putuj igumane, vreme ti je!!!
H

Hvala za ništa

pre oko 8 sati

I srećan put.
В

Вукосав

pre oko 8 sati

Никола Грбић!
Б

Белграно

pre oko 8 sati

Добра вест и није требао ни да се враћа, јер туристички одлазак на ОИ не сме да прекрије један много блед и лош мандат. Надам се повратку Ковача.
t

tesko vreme

pre oko 9 sati

Boskovic je i dalje medju pet najboljih korektora, Aleksic u vrhu srednjaka. I to je to. Sve ostale devojke su ili osrednje igracice ili mozda talenti poput Uzelac i visoke, ali spore, Kutragic. Lozo "igrucka " u Japanu, Lazovic iz kluba u klub i nigde medju vodecim igacima, Busa je dala sta je mogla dati, Milenkovic sivi prosek. Jos kad se zna da je Ognjenovic otisla, a verovatno i Drca te da nemamo ni blizu vrhunskog dizaca - o kakvim mi medaljama u buducnosti mozemo da pricamo? Nemamo vise kao nekad u isto vreme tri dobra srednjaka: Rasic, Stevanovic, Veljkovic,,,Nema vise Brankice na kraju sajle da zabije 15-20 poena . Tijana ona su svakome zajedno zabijale 40 do 50 poena.. .Cetvrtfinala su realnost, a eventualni prolasci dalje bice veliki uspesi. Terza je 2002 imao pred sobom perspektivan tim , a sada SLABIJI od onog, sem na korektorskoj poziciji. Da, bas idu posne godine u zenskoj odbojci, a o muskoj da se i ne govori.
č

činjenica

pre oko 3 sata

Bušu i Milenković i nema smisla više navoditi jer dolaze Ivanovic i Tica koje sa 20 i 21 godinu već imaju bolji napad od dua Buša i Milenković. Tica će imati celu sezonu u Rusiji da napada preko visokog bloka i tako se kali a ako je istina da se Terzić vraća imace je na oku cele sezone. Ako Drča reši da ode(iako može da izgura još jedno leto nakon sezone u Feneru) Perović, koja ce igrati u Italiji ove sezone, može biti sasvim fino rešenje.
o

ode

pre oko 10 sati

hvala Bogu ali svakako nemamo igrace za veci domet...skole odbojke i od pocetka...
К

Кљаки

pre oko 10 sati

Одбојка пропала као спорт у Србији само нас нико није обавестио. Нема Колаковић много везе са неуспесима. Пре њега Ковач пре Грбић...
r

rsczz

pre oko 10 sati

Moze i mora Nikola Grbic da preuzme.
m

mikuli

pre oko 8 sati

Nikola Grbic ne preuzima reprezentaciju zato sto mu se ne svidja ponasanje reprezentativaca danas i odnos prema treningu, grbu, treneru itd
G

Gostovanje na kec

pre oko 10 sati

Odavno on nije selektor a smenjen je pre Pariza kao i Gvideti.To su svi znali Pariz je zato tako i odrađen ...Prvi kandidati su za ženski tim Terzić a za muški tim Kovač. Ponavljam se džabe selektori mi više nemamo ekipe i igrače.I Grbić i Kovač i Kolakovic zajedno ne mogu nista da urade.Kao ni sa devojkama da se sastave Gvideti Santareli i Terza.Nemaš kvalitet džabe sve.Nemamo vise nijednog vrhunskog igrača ,2019 je bilo njih 5,6 u bajboljim godinama kao Lisinac,Kovačevic,Podraščanin,Petrić,Jovović itd Od tada je prošlo ljudi 6 godina do 2025 i novog takmičenja.Kao i kod žena pre 3 godine i sada ništa nije isto.Novi tim.Terza i Kovač jesu najbolja rešenja ali nisu mađioničari.Nemaju tim i to je to.Treba ih podržati ali biti realan i ne pljuvati kada ne bude rezultata.
n

ne zna

pre oko 10 sati

se koji je vise ukanalio...on ili gvideti...daleko im lepa kuca
г

гм

pre oko 10 sati

Иди и не враћај се више,никад појма ниси ни имо
s

sale73

pre oko 10 sati

A ko su novi selektori, zna li se?
G

Goran VA

pre oko 10 sati

Kako tanjug javlja Kovač i Terza.
м

могли сте и

pre oko 10 sati

неку старију слику да ставите, гарант има пачији кљун на ногама...
К

Косингас

pre oko 11 sati

Фотографија Колаковића, пре једно 20 година. Човек сада изгледа другачије.