Komentari na vest

Rastali se Slobodan Kovač i Halkbank

B

Bravo Slobodane

pre 10 dana

Došao, video, pobedio! A ne kao neki što 10 godina ne mogu dalje od srebrne medalje.
G

Gost 0008888

pre 10 dana

Baš tako a ne kao njihova reprezentacija koja nikad nije ušla u polufinale velikog takmičenja.Šra reci za žensku reprezentaciju koja tek nikad nije uzela medalju na olimpijadi i svetskom.Mada su su i Italijanke kojima je na najvecem takmicenju olimpijadi najveci uspeh četvrtfinale.Srebro je misaona imenica za njih na najvecim takmicenjima.To osvajaju oni najbolji.Njihovi igraci i treneei na malim takmicenjima nacionalna prvenstva liga sampiona evropsko nesto i osvoje.Na najvecim takmicenjima metla i paljba kući.Tu se naravno vidi ko je ko.
N

Nora Mora

pre 10 dana

Turci i odbojka...Jednog igrača Turčina ne znam.Ima Bosanaca kao i Bosanki i Crnogorki u nacionalnom timu ali to su nisu Turci.Lagumdžija respekt BIH Sarajevo !
S

Stevan Ljig

pre 10 dana

Gost 0008888 Prve OI su za devojke održane 1964 ove godine je jubilej 60 godina.I mi nismo imali medalju dok nije dosla Tijana.Ona dva nastupa i dve medalje.Kod muskaraca imamo zlato a Italija ga nema.Neverovatno.Takođe podatak za ne poverovati da za 60 godina zenska ekipa Italije nije dosla do polufinala tj samo jesnom usle u cetvrtfinale i mi ih poslali kuci za manje od sat vremena.Turkinje jednom na svetskom bile u cetvrtfinalu a na OI imale ucešce 2 puta.Muska Turska odbojka nema tradiciju a ni rezultat.Nisu oni zemlja odbojke dzabe sve pare.Italija to jeste ali muska odbojka je brend.Rusija je zemlja odbojke u pravom smislu te reci.
Đ

Đido Đido

pre 10 dana

A ne kao Gvideti...Ni sa klubom nista više.Sa reprezentacijama raznim i odličnim za 27 godina rada nema zlato na prvenstvu evrope i.nijednu medalju sa svetskog i olimpijade.Kukala nam majka sa njim.Samo zbog njega u Parizu nema.ništa od nas.
G

Gost00

pre 10 dana

Normalno! Turska je liga da se uzme titula, lepe pare, sezona-dve maks i teraš dalje. A naravno ima i ponavljača koji ni iz stotog pokušaja ne mogu pa šatro ljubav prema klubu.
d

dardaneli

pre 10 dana

tako to rade Srbi!a prekodrinci vise srece sledece sezone.mada s obzirom na poreklo i razumljivo da im je turska druga kuca dok su se drugi borili oni su saradjivali sa okupatorom
D

Dr Ludaja

pre 10 dana

dardaneli Lečenje pod hitno Mada leka nema tu!
G

Gost 01

pre 10 dana

Ludačka paranoja nema granice ...
A

Avala Film

pre 10 dana

dardaneli Najveci Srbi su oni preko Drine.Reci to u live nekom od njih sramoto jedna Da nisu heroji možda bili u BG gde je za 4 godine rata nastradao slovima JEDAN Nemac ali zbog kockarskog duga.
S

Sudbina

pre 10 dana

Mu takva Dođe osvoji i otkaz...