"Zloković"
"Zloković"

Radnički: Čekaćemo greške Vuljagmenija

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.10.13. | 14:48

"Pred nama su najvažnije utakmice u ovom delu sezone, pogotovo prva u Kragujevcu. Mislim da je ekipa spremna da smo uspeli da osvežimo posle Partizana“, kaže Jovović

ZlokovićVaterpolisti Radničkog došli su do eliminacionog dela kvalifikacija za Ligu šampiona. Poslednja prepreka je grčki Vuljagmeni, sa kojim će Kragujevčani odmeriti snage u dvomeču treće runde.

Trener Dejan Jovović veruje da njegovi igrači neće propustiti priliku do koje su došli perfektnim igrama.
„Uspeli smo da pobedimo jedan Reko, ali sve pada u vodu ako ne pobedimo Vuljagmeni. Pred nama su najvažnije utakmice u ovom delu sezone, pogotovo prva u Kragujevcu. Mislim da je ekipa spremna da smo uspeli da osvežimo posle Partizana“, kaže Jovović, koji je na trenerskoj poziciji nasledio čuvenog Dejana Udovičića i za sada se odlično snalazi.

Iskusni centar Boris Zloković ističe da je Vuljagmeni nezgodna ekipa.
„Biće teško. Šteta što se prva utakmica igra u Kragujevcu, ali šta je tu je. Treba da se skoncentrišemo maksimalno, da igramo mirno i čekamo njihove greške kako bismo spokojniji otišli na revanš u Atinu“.

Vuljagmeni je ekipa za svaki respket. Prošle godine su igrali četvrtfinale Llige šampiona. U sastavu imaju nekoliko reprezentativaca, prvi golman i najbolji igrač Grčke su članovi ovog tima. Način igre Grka razlikuje se od navika Kragujevčana, pa će biti interesantno videti kako će se domaći tim snaći.

Ova utakmica je na programu u subotu, od 18 sati, na zatvorenom bazenu SC „Park”, dok je revanš dve nedelje kasnije u Grčkoj.

Karte za duel Radničkog i Vuljagmenija u prodaji su po ceni od 200 dinara, a mogu se kupiti svakog dana, od 6 do 24 sata, na info pultu zatvorenog bazena SC „Park“.

Piše: Jovana Mladenović

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

Boris ZlokovićDejan JovovićEvropaSrbijaVK Radnički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara