Komentari na vest

Prve provere seniora Srbije protiv Italije i Turske

G

Gost 38282

pre 11 dana

Sutra putuju ok... Završili pripreme ok... Nijedna izvaja pred kvalifikacije za OI Pred Ligu nacija koja je zasebno takmičenje ali za dosta ekipa i kvalifikaciono takmičenje za Pariz Da li ovi monci to ne zaslužuju ili se smatra nebitnim šta će uraditi pitanje je sad? Sretno monci i da budete najbolji da se plasirate za Pariz.
2

22

pre 11 dana

Prvo bolje da ne daju izjave, pošto su se mahom svi izlanuli prosle godine da je kvalifikacioni turnir bio najbitniji a najgore su igrali na istom. Drugo teško da će se oni kvalifikovati pa i nema neke veće potrebe da se piše o njima. Treće evo već za vikend videće se da nema šta da Srbija u muškoj konkurenciji traži u Parizu dovoljni su košarkaši, basketaši i vaterpolisti jer se od njih može očekivati medalje a ipak odbojakši bi se blamirali u Parizu. Peto da svi vi koji bi želeli odbojkaše u Parizu znate malo bolje teoriju sporta, treninga, pripreme, takmičenja ne postoji način da se na VNL i OI istom energijom zablista jer će se istrošiti na VNL juriti bodove, pobede, mahom loše postave će biti jer će se gurati istrošeni +30 i oni koji igraju preko one stvari. Tako da rezimiram ne nadajte se previše jer nema šanse da odu u Pariz podržite basketaše, košarkaše i vaterpoliste i sve ostale ženske selekcije i takmičare koji se pojedinačno bore. I da dok je Kolaković tu guraće +30 istrošene ali treba neko da mu stavi do znanja ako ne želi da Srbija u odbojci za muškarce propadne ili on da se skloni sa mesta selektora pa da Ivica Jevtić bude i da se krene sa mladima od 0 kao Italija 2021. godine
3

30 plus

pre 11 dana

22 Znači sa i preko 30 godina se zahvaliti svima Hajde to da uradimo u svim sportovima.Zahvalimo se Jovoviću ,Kovačeviću,Podraščaninu itd ali onda krenemo i od ženske odbojke i one su starije od muskih i zahvalimo se Pušić,Popović Mini i Silviji,Maji,Bojani,Bjelici,Jovani,Buši itd pa u košarci takođe uradimo isto i onda imamo poletarce ..
o

odg 30 plus

pre 11 dana

ne batice svima, već samo neuspešnima
2

22

pre 10 dana

@/30 plus moj komentar se nije odnosio na Potketa čak bi dobro bilo jos koju godinu da ostane jer ima kvaliteta nego Ivovic, Kovacević, Atanasijević, Krsmanović i svi slicni njima koji ne donose ama baš ništa. Niti sam mislila na odbojkašice niti košaraše starije +30to je nešto sasvim drugo kod starijih odbojkasica i košarkaša vidiš kvalitet želju za igrom itd a šta tačno vidiš kod odbojkaša. Ali kad imaš kod odbojkaša " kapitena" Kovacevića koji igra preko one stvari poslednjih godina, Krsmanovica koji tek sad nesto vise dobija da igra zbog povrede Lisinca, Atanasijevića od koga ne znaš sta da očekuješ koji ti zgade gledanje odbojke onda je poželjno mladi da se dovode a na neki način da Potke bude prisutan jer dosta će im značiti.