"Pršić"
"Pršić"

Pršić za MOZZART Sport: Demolirali smo ih na početku meča, ali...

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.03.16. | 08:45

"Takav je sport, uvek te neko kazni", kaže naš reprezentativac

PršićSrbija je prvih 10 minuta obračuna protiv Portugalije u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo odigrala na izuzetnom nivou. Prštale su šanse iz svih pozicija, ali lopta nije završila tamo gde treba. Potom je usledila kazna i Srbija je poražena sa 1:2.

Naš reprezentativac Marko Pršić ističe da je jedan gol u mreži Portugalaca mogao sve da promeni.
"Nikad nismo igrali bolje protiv njih, a u poslednjih pet-šest godina imali smo mnogo mečeva. Ovog puta smo, pogotovo u prvom poluvremenu, propustili sijaset šansi. Demolirali smo ih na početku utakmice, a da smo poveli drugačije ni se odvijao ceo meč. Stvarno smo mnogo šansi propustili. Takav je sport uvek te neko kazni", bili su prvi utisci Pršića po okončanju duela.

Izabrane vesti

On je u 34. minutu dobio crveni karton kojim je ostavio saigrače u velikom problemu, ali su se oni izvukli ne primivši gol.
"Krivo mi je što sam dobio crveni, diskutabilno da li je bio. Pravila su se izmenila, ranije nije bilo to da poslednji igrač dobije crveni, sad su izgleda menjali pre Evropskog prvenstva... Neko bi dao crveni, neko ne, to je odluka sudije. Imamo vremena da se oporavimo, ako odigramo približno ovom nivou imamo čemu da se nadamo. Nadam se da će ekipa i bez mene uspeti da dobije u Lisabonu. Mi uvek idemo nekim težim putem, mislim da možemo na Svetsko prvenstvo", rekao je Pršić za naš sajt.

Jedan od najboljih igrača u našoj reprezentaciji, Mladen Kocić, nije hteo da komentariše suđenje, ali je istakao da nam je nedostajala realizacija.

Takođe, Kocić kaže da bi situacija u revanšu bila daleko teža da je naš sastav primio i treći gol.
"Treba nam bolje realizacija! Crveni nisam video, bio sam na klupi pričao sa selektorom. Ne bih da komentarišem suđenje. Bitno je što nismo primili gol s igračem manje, imali bismo mnogo problema pred revanš, ali eto još jednom smo pokazali karakter. Na kraju smo imali dve šanse u zadnjih minut - dva i nismo ih iskoristili. Mislim da bi sa 2:2 bilo fifti-fifti. Ovako je Portugalija u blagoj prednosti, ali mislim da ćemo imati i tamo šta da kažemo", istakao je popularni Cipi.

Revanš u Portugaliji na programu je 12. aprila.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Srbijamarko pršićfutsal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara