Nemanja Petrić protiv Bugarske (©MN Press)
Nemanja Petrić protiv Bugarske (©MN Press)

Proradila redovna linija Italija - Rusija, Nemanja Petrić na mestu uspeha

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.05.21. | 18:04

Kapiten Srbije završio je drugi mandat u Modeni i po drugi put postao član ruskog Belogorje Bolgoroda sa kojim je 2019. godine bio najbolji u Čelendž kupu

Za reprezentativcima Srbije svakog leta vlada prava pomama, tražena su roba, i kada postanu slobodni agenti brzopotezno se situacija promeni. Na birou rada ne provodepreviše vremena i među prvima “planu” početkom leta.

Kapiten nacionalnog tima Srbije, Nemanja Petrić, napustio je Modenu i po drugi put se obavezao na vernost ruskom Belogorju. Posle dve godine provede ne Apeninima Petrić se vratio u klub čije je boje branio u sezoni 2018/19.

Izabrane vesti

Standardnom trasom kreće se iskusni primač servisa i po pravilu zadužuje opremu najjačih klubova u svojim zemljama. Kapiten Srbije vratio se u zemlju u kojoj nije podizao pehar sa željom da se i u Rusiji upiše zlatnim slovima kao što je to činio u Crnoj Gori, Belgiji, Italiji i Turskoj nastupajući za podgoričku Budućnost, Ase-Lenik, Sir Sejfti Peruđu, Modenu, Milano i Ankaru. Nije imao Petrić uspeha sa Belogorjem u domaćem prvenstvu i kupu, ali je sa ruskim timom osvojio Čelendž kup.

Tim iz Belogoroda je pored Nemanje Petrića ozvaničio i Dmitrija Kovaleva i Marokanca Mohameda Al Hačdadija, koji je sa jastrebskim osvojio šampionat Poljske. Belogorje Belgorod će tako i u sezoni 2021/22 imati makar jednog igrača sa srpskim pasošem. U nedavno završenoj je za tim iz Belgoroda nastupao Ivan Borovnjak, godinu dana ranije se u Belgorodu usidrio Dražen Luburić, a 2019. godine je Nemanja Petrić bio srpski predstavnik u Belogoriju kada je u pitanju teren, dok su kraj linije stajali Slobodan Kovač i Milan Simojlović.



tagovi

Nemanja Petrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara