"Andrija Prlainović i saigrači"
"Andrija Prlainović i saigrači"

Prlainović: Ovo mi je najdraža dupla kruna!

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.05.13. | 09:00

“Ovo nema nigde na svetu. Fenomelan ambijent u kakvom malo ko ima prilike da igra. Navijači imaju udeo u ovom trofeju“, istakao je Prlainović u razgovoru za "Sportski Žurnal"

 

Andrija Prlainović i saigračiAndrija Prlainović je čovek koji zna kako se osvajaju titulu. Ali i duple krune. Radio je to sa Partizanom i Jadranom, a sada i sa Crvenom zvezdom. Ipak, reprezentativac Srbije i jedan od najboljih svetskih igrača priznaje da mu je ovo možda i najdraža dupla kruna.
“Proživljavam najlepše trenutke u svojoj karijeri i čini mi se da mi je ovo možda i najdraža dupla kruna“, rekao je Prlainović na početku razgovora za “Sportski žurnal“.

Izabrane vesti

Kapiten crveno-belih istakao je da su emocije posle istorijskog uspeha i pobede nad Radničkim još uvek jake i da će biti potrebno vreme da se utisci slegnu.
“Emocije su još uvek jake, utisci se sležu. Još nismo svesni šta smo napravili. Samo mi u ekipi znamo iz čega smo se izvukli, kroz šta smo prošli ove sezone. Samo ogromna volja i neverovatna energija nas je održala na okupu. Šampionska titula je najveća nagrada za to“, poručuje Prlainović.

On je zatim dodao da je jako zahvalan igračima, koji su mu sve ovo omogućili.
“Ekipa zaslužuje sve čestitke. Čast mi je što predvodim ovakve igrače, oni su pravi heroji. Zahvalan sam im što su mi omogućili priliku da i u ovoj sezoni podignem trofeje u prvenstvu i Kupu. Kada smo se skupili svi smo se nadali uspehu, Ipak, niko sa sigurnošću nije mogao da tvrdi da će Zvezda osvojiti titulu. Konkurencija nikad jača, prvenstvo neizvesno, finale puno tenzija i uzbuđenja. Na kraju, uspeli smo da se domognemo pehara“.

Za kraj, Andrija je pohvalio i navijače, koji su tokom cele sezone davali bezrezervnu podršku i napravili ambijent za pamćenje na Tašmajdanu.
“Ovo nema nigde na svetu. Fenomelan ambijent u kakvom malo ko ima prilike da igra. Navijači imaju udeo u ovom trofeju“, zaključio je Prlainović.

A navijači su i te kako znali da se zahvale Zvezdinom kapitenu za uspeh koji je doneo crveno-belima posle 20 godina posta.

(FOTO: MN Press)

                                                                                             


tagovi

Andrija PrlainovićPrva A ligaSrbijaVK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara