(©Instagram OK Karađorđe)
(©Instagram OK Karađorđe)

Prilika za mlade odbojkaše: Draft u Topoli, najtalentovaniji će postati članovi Karađorđa

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.05.24. | 21:42

Superligaški klub želi da da šansu dečacima iz cele Srbije

Prva asocijacija na draft je Amerika i NBA liga... Kad je odbojka u pitanju - izbor igrača na takav naćin se koristi u Koreji. A jedan draft održaće se i u našoj zemlji.

Mesto događaja - Topola. Datum - 31. maj. Superligaški klub Karađorđe koji je ove sezone igrao polufinale plej-ofa želi da ojača mlađa kategorija i da priliku dečacima iz cele Srbije da postanu njihovi članovi.

Izabrane vesti

Na društvenim mrežama je pojašnjeno o čemu se tačno radi...

"Odbojkaški klub Karađorđe organizuje otvoreni trening i draft za dečake iz cele Srbije koji žele da unaprede svoju igru, žele da budu odbojkaši i postanu član Superligaškog kluba Karađorđe i proverenog sistema koji stvara takmičare. Otvoreni trening je za namenjen dečacima iz cele Srbije od sedmog razreda do druge godine srednje škole, koji već treniraju odbojku i traže mesto za svoj dalji razvoj. Najtalentovaniji dečaci koji pokažu potencijal na ovom otvorenom treningu, postaće član našeg kluba, a mi ćemo im u dogovoru sa roditeljima obezbediti pomoć oko školovanja, stan i hranu za boravak u Topoli. Najtalentovaniji momci dobiće priliku i da potpišu ugovor sa našim klubom", navodi se u objavi.

Nedavno su pioniri Karađorđa postali vicešampioni Srbije, a njihovim stopama mogu da krenu i dečaci koji budu među odabranima na ovom draftu.

"Sam otvoreni trening je prilika da pokažu svoje znanje, prednosti i mane na kojima ćemo raditi ubuduće. Na treningu će sparingovati sa našim pionirskim i kadetskim ekipama, učesnicima Državnog prvenstva Srbije, pod budnim okom našeg trenerskog stafa i u društvu naših prvotimaca. Za učešće na draftu se možete prijaviti na našem Instagram ili Fejsbuk profilu. Trening će biti održan 31. maja u Topoli. Učešće na draftu ništa ne košta. Članovi našeg kluba, od pionira do juniora, ne plaćaju treninge i opremu, naprotiv, sve što im je potrebno za trening i utakmice dobijaju od kluba. Naša jedina i iskrena želja je borba za srpsku odbojku i želja da talentovanim klincima damo priliku da uče i da napreduju".


tagovi

OK Karađorđe

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara