Komentari na vest

Preokret: Rojević ostaje selektor Srbije

G

Gost Pera Trta

pre 31 minuta

Moze da bude selektor ko hoce pa da se dovede i najbolji selktor sveta mi sa porazom na EP od Crne Gore smo upali u grupu nepovlascenih ekipa i vise se nikada necemo kfalifikovati ni na jedno veliko takmicenje.
R

Ristanović

pre oko 1 sat

Treba mu se zahvaliti što je uopšte pristao da bude selektor u ovom trenutku i u ovim uslovima.Za nagradu da mu se produži ugovor i da puna podrška.
p

pera kontras

pre oko 4 sata

pravi potez i jedini ispravan! sa srecom
G

GostBg

pre oko 4 sata

Jedino ispravno.
V

Vučič

pre oko 4 sata

Vučić - „ Treba dovesti u red RSS“ - Znači niko nije zadovoljan - "prodaje se magla" često se koristi u sportu da opiše situacije kada se očekivanja i stvarnost ne poklapaju. U kontekstu rukometa, može se odnositi na nerealna obećanja ili pretjerane tvrdnje o uspjesima, talentima ili potencijalu, dok stvarni rezultati ne odražavaju te tvrdnje. Ova fraza ukazuje na potrebu za realnošću i transparentnošću u sportskim strukturama, kao i na opasnosti od obmanjivanja javnosti i navijača. Trema Rojeviću dati pravu šansu !
R

RSS

pre oko 4 sata

Obečano od strane RSS - dovodimo jednog od 5 najbolja Trenera evrope ??? Pozicija trenera reprezentacije nije atraktivna zbog niskog nivoa podrške i finansijskih ograničenja. Nedostaju ulaganja u razvoj infrastrukture, stručno usavršavanje i stabilan sistem rada, što trenerima otežava da ostvare ambiciozne ciljeve. Pritisci od strane rukometnog saveza, nejasan dugoročni plan i često nedovoljna sredstva za osnovne pripreme dodatno obeshrabruju stručnjake, koji se suočavaju s brojnim izazovima bez adekvatne podrške.
R

RSS

pre oko 3 sata

Rojević je sasvim OK ! dajte mu uslove i vreme ! = ?