Prelep gest najboljeg nemačkog odbojkaša: Posveta bolesnom cimeru

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.07.24. | 12:25

Erik Rors ima početnu fazu aneurizme

Propustili su Nemci šansu da se plasiraju na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru i Tokiju, ali su posle 12 godina pauze uspeli da se vrate na najveću sportsku smotru na svetu. Kao i na prethodnim takmičenjima, sve karte ulažu na formu korektora Đerđa Grozera koji je po dolasku u Pariz napravio divan gest prema reprezentativnom kolegi Eriku Rorsu.

Rors spada u grupu talentovanih igrača i predstavlja budućnost nacionalnog tima, ali je zbog ozbiljnih zdravstvenih problema morao da odustane od nastupa na Igrama u prestonici Francuske. Početkom juna se oglasio na društvenim mrežama, odnosno otkrio da ima početnu fazu aneurizme zbog koje je i morao da se podvrgne hirurškoj intervenciji. Kako se Grozer smatra predvodnikom trenutne generacije, tako je i rešio da obraduje 23 – godišnjeg odbojkaša. On je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi Erikov dres u krevetu, uz jasnu i efektnu poruku.

Izabrane vesti

„I dalje si moj cimer i motivišeš me svaki dan, baš kao u Riju“, napisao je Grozer, podsetivši na zajednički period sa kvalifikacionog turnira održanog u Brazilu.

Pretpostavka je i da će Rors vođen ovim činom uzvratiti podršku pred odlučujuće mečeve Pancera na putu do četvrtfinala. Prva prilika je već u subotu, 27. jula, kada će odmeriti snage sa Japanom od 9.00 časova, a potom slede i utakmice protiv Sjedinjenih Američkih Država (30. jul, 13.00) i Argentina (2. avgust, 9.00).

Piše: Uroš Selenić



tagovi

Đerđi GrozerPariz 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara