Komentari na vest

Predloženo da Superliga i Prva liga počnu prvog vikenda u oktobru

@

@kg

pre 4 meseca

Pravila su tu da se menjaju. Pa nije valjda da je frka. Vi kakvi ste vi bi najboljeg na svetu stvarno stavili na regionalnu ligu. Sreća pa se vi nećete pitati. Samo još nešto pravila nećete menjati vi, ne brini majstore neće boleti brzo će se sve završiti.
n

nbg

pre 4 meseca

ko je vlasnik čelendz sistema?
G

Gile11

pre 4 meseca

Celendez sistem (uredjaj)ko pravi i odakle je firma? Sad ce i to biti sigurno nametnuto klubovima da moraju imati..Sta da radi klub ako nije u mogučnosti to da ima,kupi? Onda nema mu takmičenja ili šta?
G

Gost 38282

pre 4 meseca

Savez donosi to sve.Nasi klubovi spikera i dodavace lopti jedva nađu.
Č

Čistobda se zna...

pre 4 meseca

Rvački savez je ove godine svakom svom klubu dao određenu finansijsku pomoć,a naši su dali lopte i platili sudije...Zamazivanje očiju... Kad se centar napravi,verovatno će biti kafića,restoran itd..Hoce li biti javno da se može licitirati za te objekte da se uzmu u zakup ili je i to zatvoreno??
J

Javi se u FSS

pre 4 meseca

Imaju dosta stadiona i centara pa pitaj njih
1

18990

pre 4 meseca

Za koji deo se savez izborio?Dobili su za olimpijski ciklus duplo više para,zna li se koliko je to? Država pravi centar,što sebi pripisuju zasluge... Santareli,Tijana su izborili se za taj centar rezultatom...
Z

Znaci po tebi

pre 4 meseca

Je Santareli za 2 meseca kao trener najbolje reprezentacije a gde je prvi put dobio šansu da iz nižerazredne reprezentacije dođe u tim svetskog sampiona vise zasluzan za razvoj odbojke u Srbiji od svih trenera,sportskih radnika,igrača i igračica,sudija,klubova,svih regionalnih saveza i tolikog broja dece koji su u odbojci?Njegova jena medalja je vrednija od Terzinih 20?Vrednije njegovih 60 dana od 20 godina igračke i 4 trenerske N Grbića i ukupno 25 medalja???Vazniji nam on od Gajića i Miljkovića,Brđeviça i Zareta Petrovića.Vidi 3 posto nije dao naspram Gorana Vujeviça ili 1 posto naspram Vanje Grbića.Sedi 1 i gledaj fudbal od sada molim te
G

Gost 5789

pre 4 meseca

@kg vi bugijevi ste poznati po postovanju pravila. Za sve vaze al za vas ne vaze
U

Uoss

pre 4 meseca

Ide nabolje. Dosta prenosa, celendz sistem. Bas me zanima šta je sledeće godine novina. Ono sto raduje da se h našu ligu vraća najbolji svetski sudija iz Svajcarske - Simonovic.
U

Uoss

pre 4 meseca

To je dobra poruka za mlade sudije. Ali koliko znam tu ima nekih problema unutar UOSS??
u

uoss

pre 4 meseca

on je poznat po radu sa mladima, toliko je iznedrio mladih i perspektivnih sudija u svom Kg...
U

Uoss1

pre 4 meseca

Znaci žulja povratak. Pa on je napravio legendu i ekipu vi ste ih samo uzdigli i oni su vam vratili suvim kvalitetom. Realno kidaju kako sude.
k

kg

pre 4 meseca

@uoss1 moze samo da sudi hrvatsku ligu ili u srb da krene od regionalne lige. pravila su pravila.
6

62626

pre 4 meseca

Ko nama vodi ligu...
S

Samo negativa

pre 4 meseca

Ko nama vodi klubove?Bez ovih koji vode ligi nijedan klub evropu ne bi igrao da im ne plate sve.Tuga.Plate im i sudije u domaćoj ligi.Podele lopte.U kosarci i rukometu sudije nisu placene...O evropi mogu sa sanjaju da im savez plati.Imamo dva kluba u kosarci koji igraju evropu ostali ne znaju šta je utakmica u evropi.Imamo ligu u kosarci od 3 meseca KSL koju napr prosle godine Partizan nije ni igrao.Ti koji vode ligu napravice i nacionalni centar da se ne ide na Pale vise na pripreme.
K

Klop

pre 4 meseca

Čiji li si ti majstore? Neki bivši?
O

Obrenovac

pre 4 meseca

Jel to onaj Uokpl sto su ga dva puta neuspesno gasili? Ko prihoduje od celendza? Gde je bila javna nabavka?
B

Bla bla truc

pre 4 meseca

Ne placa savez klubove nego drzava. Nemojte pripisivati svojstva zaposlenima u savezu, jer licno svojim radom dinara odbojci nisu uprihovdovali. I bilo bi dobro da vidimo dugovanja saveza, jer je javna tajna da su dugovi ogromni.
9

99111

pre 4 meseca

Bla bla truc Placa savez Od saveza dobijaju sredstva.Savez je sredstva dobio od države izborio se za klubove za razliku od ostalih sportova.Pored fudbala koji još sport ce imati svoj nacionalni centar u Srbiji.Pa nijedan
8

828192

pre 4 meseca

Klop Kakvi bivši pa ti ostavili dug 3 5000 000 eura.Svi klubovi odustajali od evrope tada.Daleko im lepa kuca.Nijedna reprezentacija tada nije imala trening na tarafleksu i nijedan trener A tima platu od saveza.Pamti se sve
6

626262

pre 4 meseca

Ko nama vodi ligu...
7

777/555

pre 4 meseca

70 TV prenosa u prerhodnoj sezoni .Čelendž imamo.Pomerilo se dosta toga.Drugi ramg placene sudije klubovima.
M

Miki2

pre 4 meseca

Koji celendz i ciji je to celendz
U

Uzr

pre 4 meseca

Miki2 Od OSS je