Mihail Dudaš (© Star sport)
Mihail Dudaš (© Star sport)

Posle 15 godina karijere, Dudaš saopštio da ide u penziju: Atletiko, volim te!

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.02.22. | 18:16

"Planove za budućnost još nisam definisao, ali započeo sam par meni važnih projekata koje bih želeo da realizujem", rekao je sada već bivši srpski atletičar

Srpska atletika ostaje bez Mihaila Dudaša. Osvajač brojnih odličja objavio je kraj karijere u sali Atletskog kluba Vojvodina. Dudaš je osvojio pet evropskih i svetskih medalja, a posle 15 godina profesionalne karijere, došlo je vreme za penziju.

Na svečanosti prisustovali su Feđa Kamasi i treneri Goran Obradović i Ferenc Kamasi, zatim Asmir Kolašinac, Mišini roditelji Marija i Đura, kao i roditelji njegove devojke Anđele, popularan glumački par, Branka Pujić i Dragan Jovanović... Tom prilikom, plakete Srpskog atletskog saveza i Grada Novog Sada uručili su mu Veselin Jevrosimović, predsednik i Ognjen Cvjetićanin, član gradskog Veća za sport.

Izabrane vesti

Atletiko, volim te. Hvala ti na svemu“, rekao je Dudaš u subotu uveče na svečanosti, a odmah je i dodao:

Planove za budućnost još nisam definisao, ali započeo sam par meni važnih projekata,koje bih želeo da realizujem. Najviše želim da sebi dam prostora da vidim kako izgleda život bez profesionalnog sporta, kako to izgleda bez pritiska zbog takmičenja koje dolazi, zbog povreda, izazova“.

Tokom dugogodišnje karijere, Dudaš je jednu medalju stavio u prvi plan. U pitanju je bronzana medalja sa SP u Bidgošću 2008. godine

"Ona me je definisala kao desetobojca i odredila u kom pravcu će se kretati moja karijera" zaključio je Dudaš.


tagovi

Mihail Dudaš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara