Marko Podraščanin (©MN Press)
Marko Podraščanin (©MN Press)

Podraščanin razočaran: Pola života igram za Srbiju, ovo nije ekipa koju sam želeo!

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.05.24. | 23:43

"Dajem sve od sebe iz dana u dan, ali danas to nije bilo dovoljno za pobedu. Moramo da igramo bolje", izjavio je odbojkaš Trentina posle poraza od Nemačke

Poraz od Japana, potom još jedan od Brazila, a onda večeras i od Nemačke. Tri neuspeha vezala je odbojkaška reprezentacija Srbije i tako se dodatno udaljila od predstojećih Olimpijskih igara u Parizu.

Nezadovoljan igrom i rezultatima tokom prve nedelje Lige nacija posebno je bio Marko Podraščanin, koji nije krio razočaranje posle ubedljivog poraza od Nemačke.

Izabrane vesti

"Pre svega bih čestitao reprezentaciji Nemačke. Iako su se već plasirali na Olimpijske igre, igrali su veoma čvrsto danas. Naravno, želeli smo drugačiji ishod danas, ali oni su igrali bolje. Ne znam zašto, ali su želeli pobedu više od nas. Nama je trijumf bio baš potreban posle teških poraza od Japana i Brazila prethodnih dana, ali i dalje smo u igri. Ostalo nam je još osam utakmica, moramo da se borimo. Prvo igramo protiv Argentine, gde ćemo morati da budemo bolji, da popravimo neke greške. Ovo nije moj tim, ovo nije ekipa koju sam želeo i koja će se plasirati na Olimpijske igre. Moramo da igramo bolje", rekao je Podraščanin.

Naredni rivali izabranika Igora Kolakovića biće Holandija, SAD, Argentina i Kanada, a šampion Evrope sa Trentinom se nada da će Srbija uspeti da popravi učinak tokom mečeva u Kanadi početkom juna.

"Počastvovan sam jer predstavljam svoju porodicu, prijatelje i državu već 18 ili 19 godina. Bukvalno, pola svog života igram za reprezentaciju. Dajem sve od sebe iz dana u dan, ali danas to nije bilo dovoljno za pobedu. Ostalo je još osam mečeva, za koje se nadam da meni neće biti poslednji, odnosno da ćemo ih dobiti, ali moramo da idemo korak po korak i da razmišljamo samo o sledećem protivniku", zaključio je Podraščanin.tagovi

Muška odbojkaška reprezentacija SrbijeMarko Podraščanin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara