Nemanja Peštić (©srl.rs)
Nemanja Peštić (©srl.rs)

Peštić iz Partizana u Vranje

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.10.24. | 21:55

Doskorašnji levi bek crno-belih nastavlja karijeru u timu Đorđa Teodorovića

Dolaskom Petra Đorđića iz Vojvodine u Partizan nastala je gužva na levom beku. Crno-beli i Nemanja Obradović su raskinuli saradnju, a nema više mesta u timu Đorđa Ćirkovića ni za Nemanju Peštića. Pošto je postao višak u crno-belom taboru, momak iz Brčkog je brzo našao klub. U nastavku sezone igraće za Vranje.

Peštić je u junu prošle godine stigao u Humsku. Na početku je igrao odlično, bio prvi levi bek tima, ali u drugom delu sezone se totalno „izgubio“. Dobio je novu šansu na startu ovog šampionata, ali kako su utakmice odmicale trener Ćirković mu je sve manje ukazivao šansu, pa je logično došlo da razlaza levog beka rođenog 2002. godine i osvajača Kupa Srbije.

Izabrane vesti

Peštić je predstavljen na jugu Srbije kao novo pojačanje tima koji je prošle sezone jedva ostao u društvo najboljih u dvomeču baraža sa Gočom iz Vrnjačke Banje.

U naš klub je stigao Nemanja Peštić, talentovani igrač rođen 2002. godine, visok 199 centimetara. Pre nego što se pridružio RK Vranje, igrao je u Partizanu i stekao reputaciju jednog od najperspektivnijih igrača u Super ligi. Nemanja se ističe svojim sposobnostima kako u odbrani tako i u napadu, što je jako potrebna komponenta našem timu kako bismo bili konkurentiji. Uprava kluba, zajedno sa trenerom, obećavala je da će pažljivo pratiti situaciju po pitanju mogućih pojačanja i osvežavanja tima u toku sezone, a dolazak Nemanje sada to i potvrđuje“, saopštio je tim sa juga Srbije.

Tim Đorđa Teodorovića i u novom šampionatu čeka grčevita borba za opstanak. Posle šest kola samo tri boda na kontu za Vranjance, pa im je trebalo sveža krv i konkurencija Zlatku Dragoljeviću na mestu levog beka.

Vranje u petak igra meč sedmog kola Super rukometne lige Srbije sa Obilićem, direktnim konkurentom za opstanak, a Peštić odmah stiče pravo igranja.



tagovi

RK PartizanRK VranjeNemanja Peštić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara