Kaja Stjepović (Instagram OK Jedinstvo)
Kaja Stjepović (Instagram OK Jedinstvo)

Pazovčanke misle na budućnost: Kaja Stjepović pojačala šampionke

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.08.24. | 11:57

Nastavljena uspešna saradnja Omladinca i Jedinstva

Najavio je Jovo Caković u pauzi između dve sezone da će odbojkašice pazovačkog Jedinstva dobiti novo ruho. Posle odbrane titule došlo je i do očekivanog egzodusa gotovo kompletne ekipe, ali trofejni trener polako sklapa igrački mozaik za predstojeće izdanje Superlige Srbije. Kako je i moglo da se nasluti, stručnjak rodom iz Prijepolja ponovo je isključivo razmišljao na duže staze.

Naime, nastavljena je uspešna saradnja Jedinstva i Omladinca. Kao što je bio slučaj i do sada, brojne mlade odbojkašice kalile su se u četi iz Novih Banovaca, a kada bi došao pravi trenutak onda bi Caković najperspektivnije i najtalentovanije prekomandovao u tim iz Stare Pazove. Poslednja u nizu koja je zaokružila čitav proces je 17-odišnji primač servisa Kaja Stjepović.

Izabrane vesti

Podsećanja radi, redove dvostrukih uzastopnih prvakinja države prethodno su, između ostalog, napustile sestre MiljevićMarija i Tamara, Branka Tica, Minja Osmajić, Milica Medved, Una Vajagić i Iva Šućurović. Koliko su napravljene velike promene, potvrđuje i da će samo četiri igračice iz šampionskog sastava i naredne sezone braniti boje Jedinstva – Maša Lakićević, Jovana Punišić, Anđela Kukilo i Jana Pavlović. S druge strane, opremu su zadužile tehničar Nađa Vujović, korektor Anja Zubić, libero Milica Keser, primač servisa Sara Marinković i tandem srednjih blokera Darina Naneva i Ema Klopić.

Piše: Uroš Selenić


tagovi

ŽOK Jedinstvo Stara PazovaJovo CakovićSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara