""
""

Partizan stigao do brejka: Crno-beli pobedili Zvezdu i produžili finalnu seriju!

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.05.15. | 20:04

Četvrti meč na programu je 9. maja, a domaćin je ponovo Zvezda

Partizan se ne predaje, a finalna serija se nastavlja! Odbojkaši Partizana uspeli su da vrate jedan brejk i dobiju treći meč protiv Crvene zvezde, čime su uspeli da se vrate u život nakon dva poraza na svom terenu. Uprkos tome što su gubili u prvom setu, crno-beli su grupisali redove i savladali najljućeg rivala sa 3:1 u setovima (14:25, 25:22, 25:20, 25:23)!

Izabrane vesti

Partizan je do pobede došao zahvaljujući Marku Nikoliću, koji je napravio čaka 26 poena, a pratili su ga Neven Majstorović sa 14 i Milija Mrdak sa 10 poena. U redovima Zvezde najefikasniji bio je Filip Stoilović sa 21 poenom, a po 11 su osvojili Aleksandar Gmitrović i Vuk Milutinović.

Crvena zvezda je, nošena frenetičnim navijanjem sa tribina, uspela relativno lako da dođe do prvog seta i napravi prvi veliki korak ka osvajanju titule. Međutim, u nastavku je usledio pad u igri koju su crno-beli iskoristili. Partizan, koji je u finalnu seriju ušao kao jedini neporaženi tim u sezoni u našem prvenstvu, dobio je naredna dva, vrlo tesna seta i napravio preokret. Zvezda se nije predavala, pa je u četvrtom setu uspela da nadoknadi tri poena zaostatka i dođe do rezultata 20:20. No, Partizan je odličnim blokom i servisom uspeo da obuzda protivnika i slavi prvu pobedu u finalnoj seriji.

Četvrti meč na programu je 9. maja, domaćin je ponovo Crvena zvezda, a eventualna majstorica igrala bi se tri dana kasnije na Partizanovom terenu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

OK PartizanOK Crvena ZvezdaMarko NikolićFilip Stoilović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara