Komentari na vest

Partizan ostao bez najvećeg talenta! Novi Beograd uzeo dva crno-bela bisera

S

Soichiro

pre 3 meseca

I kakvu korist ima drzava i opstina vozdovac sto ke otela banjicke bazeme partizanu.. A koju. Korist ima opstina novi beograd sto je bazene dodelila sapicevom mezimcetu.. Ili grad crvenoj zvezdi... I kakvu korist ima reprezentacija od toga... Namerno gasenje sportskih sekcija u sd partizan se nastavlja.. Jedan klub. Jedan vodja. Jedan narod.... Jedno brdo dva univerzuma
5

56789

pre 3 meseca

ZATO NIJE BILO VODE U BAZENU DA IH LAKSE DOVEDU! NA STA JE SPAO SRPSKI SPORT. REPREZENTACIJE UNISTENE U SVIM SPORTOVIMA
T

Ticu

pre 3 meseca

Klub ubijen u pojam,degradiran i opet izbacuje vrhunske talente.Partizan je sila uvek bio najveće sportsko društvo ovde bez konkurencije.Ove kukavce što se digli posle 2012. neću da komentarisen svi znaju kako i šta.

Vkp

pre 3 meseca

Da drugi rade u takvim uslovima bez tople vode ne bi uspeli ni za 100 godina da izbace takvog talenta a ne kao Partizan redovno i tek bi izbacivao da ima normalne uslove onda bi ostajali i malo duze u klubu i Novi Beograd ne bi imao sanse.
S

Sf

pre 3 meseca

Sad znate kako je to kada otimate drugim klubovima igrače zato što ti klubovi nisu mogli nigde da treniraju jer nisu imali bazen dok ste vi koristili džabe i svi igrači i kompletna vaterpolo škola nije imalo gde sem kod vas da treniraju. Druge ste klubove baš ovako uništavali. Karma ili nešto drugo vratilo vam se kao bumerang. To ste Zvezdi radili a, sada vam se vraća. Sreća da vam to radi ovaj Novi Beograd da opet ne optužujete Zvezdu i da ne kmečite u vezi nas.
n

neshha

pre 3 meseca

Potvrdjujem od reci do reci!!!
E

Enky

pre 3 meseca

Zvezda i vaterpolo hahaha,i ovde plačete kao u košarci zbog evrotitula.
L

LukaLukica

pre 3 meseca

Igrao sam pre 10 godina u mladjim kategorijama u Partizanu i to u Partizanu 2 dok jos zvanicno Singidunum nije bio filijala. Mi smo imali premije za juniorske turnire pa vi vidite na sta je Partizan spao danas. Naravno Novi Beograd dobija danas drzavni novac kao sto sam i ja primao taj novac iz drzavne kase. Ovde se izvlaci jedan zakljucak koji je sasvim razuman. Ako zelis da se ozbiljno bavis vaterpolom i da ti to bude karijera/primarni nacin zarade, ili Radnicki Kg ili Novi Bg. Kazu drugari da je i u Zvezdi haos sa parama, a tek u Valjevu, Sapcu, Nisu… Svodi se polako na rekreativni sport medjunarodno, a tek kod nas. Zato nije “lose” makar davati pare Nbg-u, kao sto su Partizanu do 2012. I Zvezdi u nekom periodu od 2012. kada su dosli Prlainovic, Vapenski… Plivanje i vaterpolo imaju smisla jedino ako planirate koledz u Americi, ili ako ste toliko talentovani/ nivo Cavica. Zglobovi omeksavaju u vodi, srce prepumpava. Lepo je trenirati zbog drustva i zdravog okruzenja, nije naboj i losa atmosfera kao u fudbalu i kosarci gde roditelji vise na vratovima trenerima i menadzeri. Nema para i zato je i lepo za trenirati.
B

BCS Šabac

pre 3 meseca

Nisam siguran da ima problema sa platama u ovim klubovima, tu nastupaju i igrači iz inostranstva i dosta iz Beograda, tako... Znam samo da je za vreme Šoštara članarina koju su roditelji plaćali deci bila velika, izdavanje lokala pored bazena i tu se zna koje uzimao kirije. Partizan je koristio bazene po Mađarskoj i tamo sparingovao, ignorisao je naše klubove, uzimali su sve što je valjalo u Srbiji. Znam kakva su bila primanja pojedinih igrača koji su iz tih razloga i dolazili i dolaze u Šabac.
@

@bscsabac

pre 3 meseca

Za Valjevo i Nis sigurno znam, kasne plate stalno, u Valjevu kasne 3 plate prvom timu trenutno. U Nisu pola prvog tima su klinci koji nemaju jos uvek 18. godina pa ni ne smeju da imaju ugovore, primaju stipendije preko grada, ostalima kasne plate po 2-3 meseca prosek. Skoro mi je jedan trener rekao za Zvezdu i Sabac, ali ne znam sa sigurnoscu kakva je situacija. Pozz
B

Boners

pre 3 meseca

Sad ce NB da stvara igrace kao nekad Partizan u vaterpolu i kosarki. Jedini si, bez konkurencije, dovedes sve sto vredi neko ce svakako da uspe.
R

Rodman93

pre 3 meseca

Neće da stvara, nije nikoga stvorio do sad i neće stvoriti. Vještačka tvorevina bez tradicije i kulture vaterpola. To će se najbolje vidjeti kroz reprezentaciju, nikad više među 3 najbolje. I drago mi je da je tako.

Rx

pre 3 meseca

To je izgovor samo i izmisljotina u Partizanu su generacije talenata stasavale od najmladjih godina a Novi Beograd samo grabi i kupuje da nije nastupila smena generacija pokupovao bi sve asove ali velika vecina su zavrsili karijere zato mora mlade nade.
G

Gistgost

pre 3 meseca

Eeee, da i oni vide kako je to. Kad su oni to radili bilo im je super.

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Samo da podsetim ove izrode iz Partizana koji su kroz decenije i prošlog i ovog veka kroz druge klubove pokušali da uguše VK Partizan na kraju su se svi ti razni klubovi ugasili a Partizan je ostao tako da ako u nedelju sekta i lažni dr Štapić izgube izbore ode i VK NBG pod katanac.
R

Rodman93

pre 3 meseca

Završiće se i ovo zlo jer svako zlo ima kraj, pa i ovo.
d

damjan_cirkovic

pre 3 meseca

Tako je, svako ko voli vaterpolo jedva čeka kraj Novog Beograda
S

Seoul

pre 3 meseca

Al otima gangula
B

BCS Šanac

pre 3 meseca

Za koju godinu Šabac će biti ponovo prvak, ima najbolju školu vaterpola na prostorima bivše Jugoslavije, redovno je prvak i osvaja turnir Tomo Udovičić. Rad Emila Kovačevića dolazi do izražaja, pametno su u Šapcu uradili što su ga uzeli za koordinatora mladih selekcija.
K

Kakav lapsus

pre 3 meseca

Šanac
D

Daba

pre 3 meseca

Koliko zlobe u vašim komentarima!!! Jadno i bedno ali to je vaš maksimum!!! Uživajte u vašem životu!!!
b

bibi

pre 3 meseca

zatvaraj to jugoslovensko zlo
P

PD

pre 3 meseca

Uvek sam se pitao da li su ljudi kao ti što tako lupetaju stvarno glupi ili takve stvari govore zbog nekog interesa.
b

bitno da srbuje bez razloga

pre 3 meseca

@PD Ma klasican odraz gluposti. I to klinacke. Ne kazem da je lik klinac, ali je zaglavio u tim nekim godinama i ni makac. lepo mu je s takvim mozgom. Smislio mu pricu neko i sad ponavlja, a da ga pitas da podeli trocifreni sa dvocifrenim brojem doziveo bi kratak spoj u glavi.
j

jokicmvp

pre 3 meseca

@PD smeta im to što je Vaterpolo klub Partizan najuspešniji srpski sportski klub, prosto im to nabija neizdržljive komplekse
m

milanius_yt

pre 3 meseca

@PD kompleksi su neverovatna stvar
T

TD

pre 3 meseca

Soro, izrode...
g

guh

pre 3 meseca

katanac
g

guh_saiyan

pre 3 meseca

Au guše nije tebi lako, poseti doktora što ranije ako možeš