Komentari na vest

Partizan napao Darka Jevtića: Nema trunku muškosti, sudije zbog njega strahuju za život

J

Jaško sa zabljaka

pre 2 dana

A gde je šiki sad da zaštiti svog velikog prijatelja
V

Vesko cg

pre 2 dana

Šikiju je zabranjen dolazak na zabljak i pljevlja , zna on zasto
G

Grubor

pre 3 dana

Vojvodina je bljak sve ove godine, a Partizan za ovo kratko vreme 3×bljak...tužna je naša sudbina...
+

+

pre 3 dana

Odakle Partizan zna da on nece jos dugo? Imaju informacije iz saveza koji kontrolisu? Je l to tako zato sto su ugnjeteni, ili?
B

Boze spasi nas

pre 3 dana

Komesar suđenja Višekruna je ceo dan na telefonu, prikuplja informacije i prenosi ih Partizanu. Zamislite takvu ligu i takav sport.
V

Visekruna

pre 2 dana

.. zvuci mi to ime kao poznato!? Jel to bese onaj sa 10..12 funkcija u rukometu odjednom, od toga 9 placenih? Moze biti da je taj.. znaci rukomet jos nije dovoljno utonuo u blato.. sad ce sigurno Samo napred..
0

001

pre 3 dana

Sve lazete pa i da Vojvodina ima skuplji tim 4. Puta. Ove godina mala razlika,a posto cete dovesti jos 5 igraca bicete skuplji. A koliki vam je budzet za sudije ???
S

Sociolog

pre 3 dana

Jel vi to opravdavate ponasanje tog Daraka ? Opravdavate bahatost jer vidite zavru u saopstenju? Da raslcanimo to, Ne moze bahatost da se opravdava, niti onaj ko ukazuje na bahatost da bude prokazan kao los.
s

sociolog ll

pre 1 dan

Na bahatog bahati ukazuju. Ko u narodnoj poslovici ''ovca kozu korila što se nije pokrila''. Mnogo su slični.
C

Citaj izmedju redova

pre 3 dana

Mi cemo cuvati klubove od Vojvodine(poslacemo sudije da ih pokradu)a kada mi budemo igrali red je da se sklonite.
d

d. g.

pre 3 dana

Ostali klubovi će morati od vas da se štite. Samo nemojte vi da štitite ostale klubove. Kakav li je vaš mentalni sklop da pišete ovakva saopštenja. Na žalost, uspeli ste da odredite gde će Voša biti domaćin.
C

Chiske

pre 3 dana

Fk saopstenje, kk saopstenje, vk saopstenje a sada i rk saopstenje. Ocekujem da okrive Rk Vojvodinu sto se gase u vaterpolu hahahhah
x

x1222

pre 3 dana

Ne ,najbolje da se cuti na vas lopovluk! Jel to hocete? Radis za 400 evra al ti je Zvezda sve,jel tako???
B

Banja_Slatina

pre 3 dana

Svi lopovi samo vi pošteni.
N

Napred Voša

pre 3 dana

Zvezdaš sam i želim da na utakmici pobedi najbolji klub...a to je u ovom trenutku Vojvodina, dok Partizan samo opet mešetari i muva, kao što jedino i znaju da rade. Mentalitet malog kluba!
G

Goran kg

pre 3 dana

Mora da je Jeftic pretio i po Evropi. Zato je Voša osvojila trofej, uplašila se cela Evropa Jeftića.
R

Rem

pre 3 dana

Tek vam je tu bolje da ćutite
L

Letac

pre 3 dana

Sta god da im je Jevtic rekao, malo je.....na onako bestidno pljackanje svako normalan bi imao reakciju. A ova saopstenja avangarde su tek novi nivo sramotnosti i odsustva morala i stida. Vojvodina je u normalnim, regularnim uslovima bolja 5-8 razlike i tacka. Reakcije na pljacku su opravdane!
G

Gsp

pre 3 dana

Ma kako ne možete da shvatite da taj model ponašanja jevtica nije dobar , a vi ga kao opravdavate to je u afektu ovo ono , pa on se tako ponaša 10 godina I to kad su te iste sudije radile za njega , setite se malo
G

Gdg

pre 3 dana

Rojevic je na srecu selektor I tako treba I da ostane.
P

Poplava

pre 3 dana

Na sreću ahahahaahahahaha Pre ce biti na zalost
G

Gdg

pre 3 dana

Grobar sam od rodjenja ali ovi sto sede u upravama svih klubova JSD Partizan je stvarno sramota.Domacin odredjuje gde ce se igrati utakmica ,ne vodite rat saopstenjima vec pobedite na terenu.
@

@ Branka

pre 3 dana

E ovo je smehotresno ! Branka bila u Boriku , pa Vi stvarno niste normalni! Evo i meni je Jadranka rekla da se čovek nije čuo!
D

Drvena vrata

pre 3 dana

Pitajte delegate masic i perić to je najbolje
Z

Ze

pre 3 dana

Sramota je da niko ne radi u interesu Srpskog rukometa. Svi samo gledaju svoj interes niko ništa nije uradio za dobrobit našeg rukometa tako da će ovoj sport biti zakucan za dno.
G

Gost111

pre 3 dana

Neka kazu sudije ko ih je zvao odmah posle utakmice. Neka im ide telefon na vestacenje. Malo je bilo 10 lopti. Cela Srbija se mseje sudjenju u Banja Luci. Zataskavate saopstenjima. Napad je najbolja odbrana.
Г

Грбавица ФКВ

pre 3 dana

џабе вам сва та силна саопштења прегазиће вас за ово Воша у среду!
S

Slana Bara

pre 3 dana

I pazi i pazi i pazi Voša gaziii !!!
s

savamalac

pre 3 dana

Kad neko na lak način dođe do novca odmah pomisli da je mnogo važan. Sada mi upravo prisustvujemo borbi dve grupacije koje pored svog bogaćenja moraju u rukometu da nam pokažu koliko su jaki. Ne biraju se sredstva ni način da se pokaže moć. Pa ko če normalan da pošalje dete da se bavi rukometom posle ovakvih bljuvotina po svim portalima,tabloidima... Ko će da im sudi, da bude kontrola ili delegat? Dovoljni su sami sebi, očigledno misle da parama mogu sve. Neka naprave svoje lige sa svojim sudijama i uvoznim igračima i neka se tamo prepucavaju sa svojim direktorima i njihovim pomoćnicima. Pustite nas normalne i obične ljubitelje ovog lepog sporta da se bavimo svojom decom i pravimo nove šampione, sportske radnike,delegate,kontrolore,sudije...
S

Sudija

pre 3 dana

A zašto stavljaš ljude iz Vojvodine u isti koš? Jel su se oglasili negde , saopštenjem ili nešto slično ? Bori li se ljudi da igraju u svojoj dvorani , a šta su trebali drugo?
A

Adrian Mutu

pre 3 dana

Kome pišu ova saopštenja u državi gde je rukomet amaterski sport gde narod ne zna dva rukometaša da nabroji gde se više zanima za tekvondo nego za ovo koliko nas zna nekog da trenira rukomet to više nikog ne zanima taj sport je umro i nikad se neće vratiti
р

рукомет није за свакога

pre 3 dana

Па зашто пишеш коментаре ође?! Ајде ти, Памети, помало на вијести из румунске (фудбалске) лиге па тамо "писаније"...
s

samo

pre 3 dana

Nista ne razumem,kako uopste neko moze da ima pravo domacinu odredjivati gde ce igrati utakmicu,ako im je teren primljen za takmicenje?Zasto grobari ne dodju u Zeleznik na kosarku,kad ovi zabrane gostujuce navijace ?Moze li Vojvodina po istom principu da trazo,da se revans igra recimo u Leskovcu?
B

Banja_Slatina

pre 3 dana

Nije odgirano prvo kolo još, pa šta će biti kad dođe do borbe za titulu. Gdje god je Partizan ista je priča.
K

Kome vi to

pre 3 dana

Hahahah strahuju sudije za zivot
B

Branka iz borika

pre 3 dana

Ne bi tako pričali da ste čuli šta je sve jevtić izgovorio sudijama i delegatima posle meča
S

Sprtista

pre 3 dana

Laž , laž i uvek laž! Istina je ono što smo svi videli a to je da ste sa Sudijama probali da otmete Trofej sve drugo su Vaše baljezgarije! Čovek živi za taj Klub , bori se 15 god i onda dodje polusvet da ga pljuje voljen ličnom frustracijama ! Darko, Borise , izdržite vodite Vošu do nove Titule! Da prodje ta Sreda pa da dočekamo veliki Kil i uživamo u rukometu!
s

semseimaster

pre 3 dana

Kako ste bre u svakom sportu u svađi sa klubom koji je dobar u tom takmičenju.U svim ovim saopštenjima samo je jedna konstanta a to je jsd a druga strana se menja od sporta do sporta(Zvezda,Vojvodina,Novi Beograd,veslački savez....)
N

Neznalica

pre 3 dana

Zar baš u svakom sportu u kom imate klub? I ne vidite mustru koja vam se ponavlja? Iskreno, ne zelim ni da razumem kako vam uspeva da sve to poslozite u glavi.
N

Novosadjani

pre 3 dana

Ne mogu na terenu da pobede pa pisu saopstenja svakih pola sata... sa sudijama u super kupu ne mogu da pobede, vi ste bruka Srbije. U sredu cemo da vas napunimo ko punjenu papriku.
Z

Ziveo rukomet

pre 3 dana

SVAKI DAN SAOPSTENJE !!! ALO BRE !!! SEDE PIJANI BG NA VODI I AJDE DA SMISLIMO JOS NEKU LAZ !!!! PRAVITE OD RUKOMETA CIRKUSNU PREDSTAVU !!!VLADO MANDICU -LJUBO JOVANOVICU PREKO 10 GODINA NISTA BILI U HALI!!!OVO MALO STO JE OSTALO OD RUKOMETA UNISTICE TE!!!!NISAM FAN NI JEDNIH NI DRUGIH!!!!OVO JE SMRT ZA RUKOMET!!!
s

sas placite

pre 3 dana

Jel i ovde zvezda kriva? pa kako zvezda u rukometu nema para ako je mezimica, kako nema para u vaterpolu u odbojci, jel to ta Srbija koju Grobari zele da zvezda ne bude prva i prosecna kao u rukometu?