PARIVISION banovan sa EU RMR, BLEED ima novu šansu!

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.08.24. | 03:15

Novosti iz esporta

Kompanija Perfect World koja je organizator predstojećeg CS2 Shanghai Majora je izdala zvanično saopštenje da je ruski tim PARIVISION diskvalifikovan sa EU RMR i da će se umesto njih tri tima boriti za preostali slot u kvalifikacijama, među kojima je i BLEED.

Ruska ekipa se sama odala kačeći slavlje nakon kvalifikacija na EU RMR, kada je primećeno da je među igračima i trener tima Ivan "F_1N" Kochugov koji ima zabranu treniranja na zvaničnim eventovima. 

Izabrane vesti

Ne samo što je F_1N banovan od učestvovanja na eventovima, već je svakako i igračima tokom EU RMR kvalifikacijama bilo zabranjeno da se bilo ko nalazi sem njih u sobi iz koje igraju, što je PARIVISION višestruko prekršio jer je pored spornog trenera tu bilo i nekoliko članova organizacije.

Podsetimo, F_1N je jedan od preko 30 trenera koji su 2020. godine uhvaćeni da su koristili bag koji je omogućavao trenerima da vide šta se dešava na map, a pošto je otkriveno da je to uradio u čak šest zvaničnih mečeva, dobio je ban za stalno direktno od Valvea.

Za mesto koje se oslobodilo boriće se Monte, KOI i BLEED. BLEED ide direktno u finale baraža, i igraće sa boljim iz meča KOI - Monte za odlazak na EU RMR, I BLEED i KOI su prokockali 2-0 start na EU RMR kvalifikacijama, tako da će ovo biti ogromna prilika za bar jedan od ova dva tima da popravi učinak i neočekivano se ipak nađe u borbi za odlazak na Major.


tagovi

esport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara