Komentari na vest

Pao i Alžir, Srbija igra za plasman od 21. do 24. mesta

C

Coska

pre 3 meseca

Ljudi koji su sad u RSS bi morali da odu posle svih posrtanja u poslednjih 3 godine i sto je najgore tek se ocekuju blamaze , reci predsednika su bile jasne i ako to njima nije signal i poruka oni stvarno obraza nemaju
T

Travnjak

pre 3 meseca

Rss u panici ali neopisivoj
Z

Zidic

pre 3 meseca

Pa sljivo i sekretar brka su vise skupljali potpise tako da ta ptica ne pije vodu
S

Staza

pre 3 meseca

Svi napolje iz rss , bravo za predsednika
G

Glodari

pre 3 meseca

Okrenuce se stvari uskoro. Pozurili ste...
B

Bombonjera

pre 3 meseca

Šiki da se ne ljubimo , panika a?
S

Sramota

pre 3 meseca

Jasno je ko stoji i zbog cega rusenje saveza ,posle objave Ljuba Jovanovica skupljaca glasova.Hoce se titula ali ne POSTENO.
G

Gost731

pre 3 meseca

Toliko je sve providno. Ja sam odmah to rekao bez objave pomenutog potrcka.
N

Ncstiudsf

pre 3 meseca

Kako se pouzdano moglo cuti u ozbiljnim rukometnim krugovima, Velimir Marjanovic i Bozidar Djurkovic se vrlo uskoro vracaju u RSS na mesta predsednika i generalnog sekretara. Takodje, cuveni Slobodan Visekruna bice ponovo sudijski komesar, vec od jeseni.
L

Livada

pre 3 meseca

Uh veliki uspeh od 21-24 mesta , bravo za sportski sektor i sekretara i njihovog sefa, posle 21 i 19 mesta u senoprskoj konkurenciji ovo je nastavak tih vrhunskih rezultata . P.S. mi smo gori od fudbala
A

Atanas PapaHaggy

pre 3 meseca

Baš nas briga što nas opanjkavate, mi smo svaki mesec dobri po par somića... pozdrav sa tošinog bunara.... mašemo iz cabrioleta :-)))))))
P

Prezident je in

pre 3 meseca

Odbojkaši i odbojkasice kao i kosarkasi i kosarkasice Srbije su u Parizu Tamo nema rukometasa i rukometasica Sdbije.
3

353

pre 3 meseca

Pametni,da li znas koliko se ulaze kod nas u kosarku a koliko u rukomet?
P

Prezisent je in

pre 3 meseca

353 Znam mnogo više u muški rukomet nego u zensku kosarku i mnogo vise u zenski rukomet nego u žensku kosarku Potpuno isto odbojka i rukomet.Što se tice muske kosarke ulaganja su u CZ i Partizan tu se ulaze u gotove igrace uglavnon strance.Tako da poređenje i pitanje tvoje nema veze sa stanjem u rukometu i kosarci kod nas.Zenski rukomet i odbojka i kosarka imaju isti tretman.Odbojka muska i muski rukomet isti tretman ulaganja su dva kluba u kosarci.To nije razlog da se zenski rukomet ne nađe od raspada Juge nijednom na OI a kosarkasice budu šampionke evrooe sa manjom bazom od rukoneta.Da muska odbojka sa istom bazom kao rukomet bude olimpijski sampion i prvak evrope 3 x.Da odbojkasice budu sampionke sveta 2 puta i evrope 3 x i igraju 7 finala uzastopno.Muski rukomet zaboravio kako izgleda četvrtfinale.
Z

Ze

pre 3 meseca

Mi se hvalimo sa ovim. Pogledaj te gde je nas rukomet i muskoj i zenskoj konkurenciji . Sve je posløedica loseg rada saveza, los rad u mladim kaoegorijam ,izbor trenera, sve ide na prijateljskoj osnovi. Ovak ocajan rad je samo jos u fudbalu.
G

Gost 2839

pre 3 meseca

Fudbal je popularan i nije lako doci do rezultata Bar imaju masovnost u Srbiji a rukomet nam umire