Boško Stanisavljević (©RK Dinamo)
Boško Stanisavljević (©RK Dinamo)

Pančevci predstavili Stanisavljevića

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.05.24. | 21:04

Bronzani srpski junior iz Portugalije i zvanično rukometaš Dinama

Posle trenera Nikole Janevskog, srednjeg beka Lea Feješa (Crvenka) i desnog krila Uroša Kolundžića (Crvena zvezda), redove rukometaša Dinama pojačao je i desni bek Boško Stanisavljević.

Posao je dogovoren tokom sezone, a danas je i zvanično doskorašnji igrač kragujevačkog Radničkog predstavljen kao pojačanje Pančevaca.

Izabrane vesti

Boško Stanisavljević je novi igrač Dinama. Desni bek koji je sa mladom reprezentacijom Srbije osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu u Dinamu dolazi iz tima Radničkog iz Kragujevca gde je imao zapaženu ulogu u prethodne dve sezone“, saopštili su Pančevci.

Sa generacijom Miloša Kosa, Stefana Dodića, Luke Rogana, Branka Predovića koju je s klupe predvodio Đorđe Teodorović, Stanisavljević je pre dve godine uzeo juniorsku bronzu na Evropskom pvenstvu u Portugaliji, a proteklog leta je bio četvrti na svetu u Berlinu. Pre Radničkog branio je boje Rudara iz Kostolaca i Crvene zvezde.

Dinamo je prošle sezone imao najveće probleme upravo na mestu desnog beka posle odlaska Tunišanina Vaela Trabelsija tokom zimske pauze. Trener Dragan Marković imao je u drugom delu sezone samo mladog Vuka Novakovića kao levorukog rukometaša na spoljnim pozicijama, a nema sumnje da će Stanislavljević da bude jedna od uzdanica Pančevaca koji će igrati naredne sezone opet u Evropi, u EHF kupu.

Dinamo je i ove sezone bio četvrti u Superligi Srbije, a posle polufinala plej-ofa i dva tesna poraza od Vojvodine kormilo Pančevaca je napustio iskusni stručnjak Dragan Marković.



tagovi

RK Dinamo PančevoBoško StanisavljevićRukometna superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara