(©CEV)
(©CEV)

Ostaju verne Koneljanu: De Đenaro će igrati 11. sezonu u istom dresu, Vološ sedmu

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.06.23. | 16:53

Italijanski klub produžio saradnju sa dve važne karike

Najveća pojačanja Koneljanu za narednu sezonu stižu iz sopstvenih redova. Tačnije italijanski klub je produžio saradnju sa dve veoma važne karike i tako završio veliki deo posla.

Monika de Đenaro će igrati 11. sezonu u voljenom dresu, a Joana Vološ sedmu.

Izabrane vesti

To je sjajna vest za sve navijače Koneljana, jer svi znaju koliko ove dve devojke mogu da donesu.

Do sada je De Đenaro učestvovala u osvajanju 20 pehara, a Vološ 17. Njihove brojke su neverovatne, a imaće sasvim dobru priliku da ih značajno poprave u narednoj takmičarskoj godini.

De Đenaro je rođena 1987. godine, igra na poziciji libera i jedna je od najboljih na svetu. Vološ je tri godine mlađa, ali takođe može da se pohvali da je smatraju jednim od najboljih dizača planete.

"Za mene je ovaj dres kao druga koža. Ne mogu sebe ni da zamislim na terenu u nekoj drugoj opremi", rekla je Monika za zvanični sajt kluba. "Veoma sam ponosna što sam bila tu tokom rasta Koneljana. Stigla sam kao mlada devojka, sada sam sazrela, zajedno sa ovim klubom sam porasla na terenu i van njega. Ljudi oko mene nizu dozvolili da mi nešto nedostaje. Posle toliko godina ovo je moj dom i zaista sam srećna što nastavljamo zajedničku avanturu".

U Santarelijev timu kapitensku traku će i naredne sezone nositi Joana Vološ.

"Ovo je mesto gde se osećam dobro, nikada nisam imala nikakvih problema i uvek se osećam mirno. Klub svake godine gura svoje ciljeve onoliko visoko koliko i ja želim, svake godine imamo nove motive... Igračice se menjaju, a ambicije ne i to je uvek podsticaj da svake sezone krenemo sa istim entuzijazmom i željom za nadigravanje. Svi žele da nas pobede, a mi želimo da nastavimo da pokazujemo da smo vrhunski tim. Osećamo pritisak, ali pozitivan, koji nas tera da dajemo sve od sebe, kako bi se ova lepa priča nastavila. Volim ljude oko sebe, navijače, klub, trenere, saigračice su mi postale pravi prijatelji. Sjajno je biti deo svega ovoga", poručila je Poljakinja.


tagovi

danijele santareliImoko KoneljanoOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara