Komentari na vest

Orilo se kako nije odavno: Živku Gociću skandirali klinci, Grk delio lekcije o srpskom vaterpolu

е

ето...

pre 5 meseci

...може и без Партизана, пуне трибине, омладинска школа, деца, успеси, радост. Бринули су гробари без разлога да ће бити пропаст без њих. Не брините, иде нам одлично.
J

Just Water Polo Fun

pre 5 meseci

A koji ste to vi? Ako pises ćirilicom to treba da kaze da si patriota? Pa evo u prvom timu Nbg Granados, Vlahopulos, Skumpakis, 2 Crnogorska centra i deca Partizana Dobozanov, Lukic (oba iz Partizana otisli u Radnički pa u Nbg) , Jaksic, Filipovic ..Pjetlovic ( iz Vojvodine ali kao tinejdzer dosao u Partizan)...i sve to nije važno. U juniorskim reprezentacijama Srbije do 17 i do 19 godina koje su osvojile 2 srebra ove godine na svetskom i evropskom prvenstvu vise od pola su dečaci iz Partizana...i naravno i to nema nikakve veze. Samo nek propadne Partizan.... Ja inace bas volim vaterpolo. Bio sam na utakmici CZV : Jadran Split. Dobila Zvezda herojski. Navijaca do 100 maksimalno. Al zato na tastaturi koliko hoces. Znas li da nabrojis momke stvorene u Zvezdi u poslednjih 5,6 godina...ima ih veruj mi Marko Radovic, Milojevic, Relja Dankovic, Rodoljub Gajic...e to je uz Partizanovu decu ( i Radničkog i Sapca i Valisa...) budućnost SRPSKOG vatepola. Svaka čast Novom Beogradu ali oni ih nisu napravili, samo kupili i da ide im odlično....do kada, kao u košarci gde nemamo po 5 igraca iz Srbije u Zvezdi i Partizanu...ma bravo. Marko Radovic, Relja Dankovic,
P

Pogledajte semafor

pre 5 meseci

Treba samo uporediti rezultate: na OI za vreme Djilas i zutih, 1 zlato, 4 srebra i 4 bronze, dakle 9 medalja na 3 OI (04, 08 i 12). od 2012, dakle 16 i 21, 5 zlata, 5 srebra i 7 bronzi, dakle 17 medalja na 2 OI (16, 21). Fudbal, misaona imenica da jedan klub bude u evropskom takmičenju, sada je jedan klub u Ligi Šampiona, i još najmanje dva u nižim takmičenjima. Za žuto vreme dva odlaska na SP sa učinkom 1-0-5 i gol razlika 4:13, sada dva odlaska na SP sa učinkom 1-1-4 i gol razlika 7:12 i odlazak na EP posle 20 godina. Za žuto vreme, košarka, jedan klub u EL, sada dva stalni članovi EL. Za žuto vreme 0 F4 EL organizovana, sada 2 F4 EL u Beogradu. Odbojka, za vreme žutih x2 evropski prvaci, sada x2 svetski prvaci, x3 evropski prvaci, x1 olimpijski vicešampion, x1 svetska liga. Vaterpolo, za žuto vreme, x2 svetski prvaci i x3 evropski prvaci, sada x1 svetski prvaci, x4 evropski prvaci i x2 olimpijski šampioni. Znači šššššššššššššššššššš tišinčina ššššššššššššššššššš
B

Brato

pre 5 meseci

Ovo je sportski portal, a ne politički!
p

podmorničar

pre 5 meseci

Šta je sa glavom, sinovac?

Vkp

pre 5 meseci

Znam da vi zivite u zlatnom dobu slusamo to svaki dan od velikog vodje i sve to nabrojano je istina da kazemo bez provere da je sve tacno ali sve je to posledica rada pre tog perioda . Mnogi igraci koji su osvajali sva ta odlicja i medalje su sada zavrsili karijere makar vaterpolisti ali i medju kosarkasima mnogo njih ima preko 30 godina. A neko je od njih pravio asove kakvih ih poznajemo nisu oni padali s neba najbolji medju njima Filip Filipovic celo detinjstvo i mladost u Partizanu.
a

ahahha

pre 5 meseci

Cela Srbija navija protiv Gangulinog privatnog kluba!!!
б

буквално...

pre 5 meseci

...нико осим гробара не навија против њих.
R

Repac Plandiste

pre 5 meseci

Živko je od skora clan pristojne postene normalne i napredne Srbije. Kao takav i uz sefa mu doktora nauka iz Nambije koji bi da kucne ljubimce sahranjuje u urme jasno je do se radi o postenoj sportskoj prici. E sad zivko nisam oko onog obrezivanja i orezivanja Sa ovim su se složili...
П

Профа Лазовић

pre 5 meseci

Шта је Партизан радио и урадио са српским ватерполом требаће нам деценије да се повратимо из времена њихових мутних играрија и када су они ведрили и облачили, али хвала Богу ево има помака набоље.
a

aq

pre 5 meseci

anahahajhajajahahahahahha je l i sam verujes u ovo sto si napisao?!
Ž

Žile majstore

pre 5 meseci

Bravo! Zdrava sportska priča!
d

d. g.

pre 5 meseci

Deca iz njihove škole, roditelji i grupa plaćenika. To su ti navijači.
T

Titini blizanci

pre 5 meseci

Dok ste vi pravili vestacke tvorevine, otimali igrace i silovali sudije nista vam nije smetalo. Sad kad se vodenica okrenula na drugu stranu kuknjava. Jel vam hladno?!?!!! Gazi to Novi Beograde!!!!!

1992

pre 5 meseci

😂😂😂
m

milanoviccc

pre 5 meseci

dosli bi i na banjicu ali ne radi bazen...
k

kykwlal

pre 5 meseci

penzioneri i deca vrište,dobice sendvic.
M

Mop

pre 5 meseci

I onda ti trebas boga da molis da ti komentar puste. Onaj mucenik gore jos pise da su ovi zdrava sportska prica. 🙆‍♂️ Nismo ni za k...c vise. Hvala duse. Sport nam je nivou amaterizma. Ajde zavrsi tu skolu trenersku u kosarci pa da potonemo kao Titanik i tu.