Komentari na vest

Olimpijska viza i svetska medalja nadohvat ruke: Meč sa Grcima i ulazak u finale krucijalni, bitno i ispadanje Amerike

m

milos:mrdak

pre 9 meseci

a jedino Australija ne mora ni da se bori za olimpijske igre, kao ni južna afrika bruka stvarno
B

Bar Kohba

pre 9 meseci

Jako sam srećan zbog vaterpolista, bilo bi extra da se domognu finala, medalje i vize za Pariz u šta i ne sumnjam da ce uspeti. Posle straha da smo u padu i smene generacije ovo je veliko osvezenje i uspeh. Svaka čast momci!
К

Косингас

pre 9 meseci

Играмо са Грцима у четвртак, а не у среду.
G

Gosthdhxf

pre 9 meseci

Mogli bi pre nego sto objavite vest, da date nekom da procita, mozda vam ukaze na greske i nelogicnosti. Da ne pominjem koliko je nejasno napisano, shvatice verovatno samo oni koji vec znaju kako i sta.
Б

Белграно

pre 9 meseci

Све ме ово јако подсећа на светску титулу 2009. Немир, незадовољство, нервоза, и онда магичне победе на турниру, титула тотално неочекивано и одатле креће пут у вечност са на крају два олимпијска злата што би рекли Амери бек ту бек. Доста слична почетна ситуација је сад, свака част момци, сад сте разбили ту баријеру, само напред биће ово помово велики српски тим у ватерполу!
v

veliki strumf

pre 9 meseci

Ко је осмислио да се Светско првенство игра у јулу 2023, Европско у јануару 2024, опет Светско у фебруару 2024 (а онда у јулу и августу и Олимпијске игре у Паризу) тај ДЕФИНИТИВНО НИЈЕ НОРМАЛАН!!! Свакаквих глупости виђамо по европској и ФИБА кошарци, има и у одбојци нелогичности, али ово је врхунац глупости!!!

Bojan Urosevic

pre 9 meseci

Zato sto su dva Svetska prvenstva u nizu otkazana zbog Corona virus pa da bi se ispostovali domacini zato je zgusnut raspored
H

Herakle

pre 9 meseci

Mislim da smo od 2005 do 2020 dominirali vaterpolo sportom i da smo najteofejnija nacija. Od 2020 do 2023 smo u padu zbog nagle smene generacije. Posle danasnje igre verujem a nisam ocekivao da nasa nova ekipa moze da parira na ovom nivou na ovaj nacin posle smene generacije ali sada tvrdim, bicemo prvaci Sveta mi ili madjari, i da je to finale! Da se opet vracamo u vrf posle kratkog perioda gde nam je i mesto. Bravo momci i bravomza selektora.
p

paulo

pre 9 meseci

Dominirali smo ood neke 2003 do 2021 tada smo uzeli olimpijsko zlato.
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Još jedan dokaz da bez Partizanove dece nema ni uspeha ni medalja za reprezentaciju. Biti grobar je nešto najlepše!
К

Косингас

pre 9 meseci

Писати и лупетати глупости није баш одлика умних људи.
B

Bzvz

pre 9 meseci

Zar vi niste uništeni? Kakva sad deca, ovo je smena generacija, gde je samo jedan iz Partizana, tako da mož plakati, znam da si nadao porazu od Japana, da bi napisao unuštili ste partizan, zato plači i ćuti sad, dolazi bolje vreme.
c

cody cruz

pre 9 meseci

Kao prvo igra Srbija,a kao drugo pola igraca iz najtrofenije generacije ikad je poniklo u Vojvodini,Primorcu,Jadranu a ne u Partizanu kako vi ispirate mozak. I da,nisam navijac ove druge crvene petokrake.
S

Ser Alex

pre 9 meseci

Svi su partizanova deca. Čak ima više partizanove dece u vaterpolu nego ukupno navijača Partizana, što i nije baš tako teško. Svako ko je otišao na kupanje na Banjicu, koja je orođena sa VK Partizan je partizanovo dete
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Još jedan dokaz da bez Partizanove dece nema ni uspeha ni medalja za reprezentaciju. Biti grobar je nešto najlepše!
g

glok

pre 9 meseci

Jos jedan dokaz da nam vaterpolo nije propao, kao sto pricate ravno 11 godina vec.
D

Djinobili

pre 9 meseci

Veštačka sreća:)))