""
""

Ode Bekrić u Južnu Afriku

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.03.14. | 14:11

Naš najbolji atletičar nastavlja pripreme za Evropsko prvenstvo u Cirihu

Reprezentativac Srbije u atletici Emir Bekrić i trener Mirjana Stojanović putuju za Južnu Afriku na važan deo priprema u ovom delu godine.

Bekrić i Stojanovićeva će u Potčefstrumu, koji se nalazi na 1.500 metara nadmorske visine, boraviti do 11. aprila, a u timu će biti i sparing partner Miloš Raović, kao i fizioterapeut Dimitrije Kovač.
Temperatura u Potčefstrumu je u ovom periodu između 26 i 28 stepeni, što će doprineti idealnim uslovima za ovaj deo pripremnog perioda. Travnati tereni će nam, takođe, omogućiti nesmetan rad. Radićemo na brzinskoj izdržljivosti, počećemo rad sa preponama, pa će i akcenat biti i na preponskoj izdržljivosti. Sa nama će biti i Nemanja Kojić, talentovani 800-metraš, koji će sigurno doprineti kvalitetu samih treninga“, rekla je Stojanović pred odlazak na pripreme.

Izabrane vesti

Ova sezona je u znaku priprema za Evropsko prvenstvo, koje se u avgustu održava u Cirihu.
Po povratku iz Južne Afrikle otići ću na pet dana u Istanbul, jer ću se zbog dvojne registracije krajem maja takmičiti za AK Enku. Moj prvi start biće kvalifikacije Kupa Srbije, koje se održavaju 17. i 18. maja, kada ću trčati prvi put ove sezone moju disciplinu 400 metara prepone i unapred se radujem tome, taman da vidim koliko ću biti spreman u tom trenutku“, istakao je Bekrić.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

SrbijaEmir Bekrićatletika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara