Rukometaši Vojvodine (©srl.rs)
Rukometaši Vojvodine (©srl.rs)

Odbrojavanje pred spektakl u Novom Sadu, počinje podela karata za Kil

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.10.24. | 08:53

Novosađani za 12 dana u SPENS-u čekaju giganta s Baltika u drugom kolu Lige Evrope

Jeste Slana bara dom rukometaša Vojvodine, gde se tim Borisa Rojevića oseća kao riba u vodi, ali uskoro dolazi u goste, uz Barselonu, najveći klub na svetu, Kil. Red je da se gigant dočeka u najvećoj gradskoj dvorani, SPENS, i da svi moji žele mogu da vide Andreasa Volfa, Haralda Rejnkinda, Henrika Pekelera, Elijasa Elefsona Skipagotua i ostale zvezde nemačkog tima.

U crveno-belom taboru danas od 12 časova putem društvenih mreža kreće s podelom ulaznica za spektakl u Srpskoj Atini 15. oktobra (18.45).

Izabrane vesti

Posle osvojenog Superkupa i Svesrpskog kupa u Banjulici, dve od tri pobede na startu Super rukometne lige šampiona već u utorak čeka početak Lige Evrope i meč sa hrvatskim vicešampionom Nekseom u Našicama.

Vojvodina drugi put uzastopno je u grupnoj fazi drugorangiranog evropskog takmičenja. Prošle sezone je prošla prvu fazu, gol je falio za nokaut rundu, a osim Neksea i Kila, rival u grupi je i finalista španskog Kupa kralja Torelavega. Po dva najbolja tima izboriće Top 16.

Prošle sezone je na Slanu baru došao još jedan nekadašnji šampion Evrope Flensburg, kasnije osvajač ovog takmičenja, ali je Kil pravi magnet i prilika za Novosađane da napune SPENS do poslednjeg mesta i prirede rukometni spektakl kakav dugo nije viđen na našim prostorima.

Rukometaši Vojvbodine su ove sezone već osetili parket SPENS-a u prvom kolu domaćeg šampionata protiv Partizana, kada su crno-beli slabili sa 30:28.



tagovi

RK VojvodinaRK KilRukometna Liga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara