(©Starsport)
(©Starsport)

Odbojkaši Vojvodine zbog korone ne idu u Lisabon

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.01.22. | 11:48

Odložen meč sa Benfikom

Masovno odlaganje utakmica u svim sportovima, pogotovo u međunarodnim kupovima, zakačio je i odbojkaše Vojvodine.

Trebalo je da Lale u sredu uveče igraju u Lisabonu protiv Benfike meč 3. kola Lige šampiona, ali su zbog petorice igrača zaraženih koronom bile primorane da zatraže odlaganje.

Izabrane vesti

Plan je bio da danas pre podne Vojvodina krene put Portugalije, međutim u ponedeljak uveče su stigli rezultati PCR testova koji su pokazali da su Luka Čubrilo, Vilimanović, Parapunov, Zečević i Negić zaraženi korona virusom.

Posle dogovora sa Benfikom i uz saglasnost Evropske odbojkaške federacije utakmica je odložena, a dogovoreno je da se oba meča, čak i onaj u kojem je Vojvodina trebalo da bude domaćin, odigraju u Lisabonu, jedan 16. drugi 17. februara.

Postojale su tri opcije, prva je bila da idemo u sastavu koji imamo na raspolaganju. Druga ponuđena opcija je da meč u Lisabonu bude registrovan 3:0 za Benfiku, pa da drugu utakmicu igramo u Novom Sadu 16. februara, a kao treću mogućnost dobili smo da oba meča igramo u Lisabonu. Ta treća je najviše sportska i daje mogućnost da se na terenu borimo za što bolji rezultat“, objasnio je Slobodan Boškan, šef struke Vojvodine.



tagovi

OK VojvodinaLiga šampiona u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara