"Vip Beach Masters"
"Vip Beach Masters"

Odbojka na pesku novosadskog Štranda

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.07.15. | 10:50

Najbolji smečevi i blokovi rezervisani su tradicionalno za najlepšu plažu na Dunavu, gde će snage odmeriti naši odbojkaški asovi od 24. do 26. jula

Vip Beach Masters

Kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije postarali su se da i ove godine užareni jul u Novom Sadu protekne u znaku dobre zabave i vrhunske odbojke na pesku.. Najbolji smečevi i blokovi rezervisani su tradicionalno za najlepšu plažu na Dunavu – peskoviti Štrand, gde će snage odmeriti naši odbojkaški asovi od 24. do 26. jula, u okviru petog turnira ovogodišnje Vip beach Master sezone.

Izabrane vesti

Još jedno nacionalno prvenstvo u odbojci na pesku i ove godine je okupilo majstore bičvoleja, koji su već pokazali odličnu tehniku i borbenu igru na turnirima u Velikom Gradištu, Kraljevu, Baču i Čajetini. Peti po redu, turnir u Novom Sadu će biti još jedna prilika za prikupljanje dragocenih poena i plasman u samu završnicu turnira. Veliko finale čeka nas na beogradskoj Adi Ciganliji od 26. do 29. avgusta, kada će Srbija biti bogatija za nove nacionalne šampione u obe konkurencije.

Najmlađi Novosađani uzrasta do 14 godina imaće priliku da pohađaju besplatne časove Vip Beach Masters škole odbojke koju vodi naš proslavljeni olimpijski šampion Vanja Grbić. Kroz Vanjinu školicu od početka sezone je prošlo čak 810 klinaca, koji su savladali osnove i tehnike ovog sjajnog sporta.

Ulaz na sve mečeve je besplatan, a pored energične igre, sve ljubitelje odbojke na pesku očekuje i fenomenalan provod uz muziku, kao brojni atraktivni pokloni.


tagovi

VIpodbojka na pesku

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara