(© OK Vojvodina)
(© OK Vojvodina)

Novosađani verni tradiciji: Sećanje na Petrovića i Dabića ne bledi

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.09.24. | 13:27

Vojvodina po 15. put organizuje "Memorijal velikana"

Seriju pripremnih mečeva srpski superligaši nastavljaju učešćima na brojnim takmičenjima. Pojedina imaju isključivo prijateljski karakter, dok se druga, pored tradicije, održavaju u čast čuvenih odbojkaških radnika. Samo jedan u nizu je i "Memorijal velikana", koji organizuje Vojvodina u Novom Sadu od četvrtka do nedelje, kao znak sećanja na Žarka Petrovića i Radovana Dabića.

Kako Lale ne zaboravljaju legende koje su u igračkom i trenerskom smislu ostavila traga u trofejnom klubu, tako će i po 15. put biti domaćini ekipama sa kojima će igrati u Petrovićevu i Dabićevu slavu. Uputio je višestruki šampion države pozive rumunskoj Arkadi, grčkom Ofiju i bugarskom Levskom, koji su se rado odazvali i potvrdno odgovorili velikanu iz Srbije.

Izabrane vesti

Koliko su motivisani Novosađani uoči jakih provera, potvrđuje da do sada nisu imali priliku da igraju pred domaćom publikom.

"Čekamo vas u maloj sali Spensa da pružimo podršku našoj ekipi, ali i da odamo počast legendama", navodi se u pozivu upućenom navijačima.

Trofej osvojen prošle godine brani Levski. Kolektiv iz Sofije je tada u odlučujućem meču savladao Vojvodinu. S druge strane, slovenački Salonit je u utakmici za treće mesto nadigrao grčki PAOK.



tagovi

OK VojvodinaMemorijalni turnirSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara