Komentari na vest

Novi poraz odbojkašica u Parizu i velika opomena: U četvrtfinale idu sa trećeg mesta

M

MBL

pre oko 2 meseca

Otkaz treneru i zahvaliti se Maji. Ne vraćaj se više u reprezentaciju, živa bila! Biće bolje naredne godine na nekom drugom takmičenju! OI su, ipak, bile preveliki zalogaj!
Z

Zmi Zmi

pre oko 2 meseca

Jesam li to samo ja, ili su nase devojke najlepse od svih odbojkaskih repki, a mozda i od svih olimpijskih sportiskinja?
t

terzacar

pre oko 2 meseca

2 poraza u grupi, tolko su imali i odbojkasi u Sidneju, kineskinje u Riju 3 poraza u grupi pa uzese tozla... ne mračite, sad ova ekipa pokazuje svoj pravi karakter i pobednički mentalitet
j

jan

pre oko 2 meseca

Mi imamo ozbiljne probleme na poziciji primaca,pogotovu u napadu,nemamo deset poena sa pozicije cetiri na celom mecu
T

Tacno

pre oko 2 meseca

Al ne moza Busa da ima ceo maj slobodan kao siguran putnik na OI, ne moze Uzelac i Hena kao dve devetnaestogodisnjakine da budu u postavi.. svaka cast al to nijedna od njih nije novi Maradona ili Ronaldo.. Žabar se igra sa nama svima
I

Igorgost

pre oko 2 meseca

Santareli je imao smisla da se dovede za selektora jer je nešto čovek i osvajao, ozbiljno ime. A ovaj Gvideti je doveden kao neki Santareli sa Aliekspresa, kao da mu je jedina preporuka to što je Italijan, iako nema baš neke rezultate kao trener i selektor.
S

Sta je osvajao

pre oko 2 meseca

Sa klubom nije ni blizu Gvide Gvido u reprezentaciji ima dosta medalja a Santareli je 1 uzeo sa Srbijom
P

Panda14

pre oko 2 meseca

Realno,ako država ne uloži u odbojku(klubove) neka sredstva,ne piše nam se dobro...Pogledajte mladje selekcije reprezentacije,ko će tu da nasledi ove devojke,nažalost NIKO..
D

Djula mester

pre oko 2 meseca

Drzava ne sme nikako da ulaze u klubove. Klubovi imaju predsednike, upravne odbore.. njihov je posao da nadju pare a posao drzave je da ulaze u infrastrukturu
R

Realnost

pre oko 2 meseca

TS: Nisi razumeo moj komentar.To što sam napisao "stiže kazna zbog Kurtagićeve"mislio sam to,da su je oterali ni krivu ni dužnu iz ekipe.Kao da je ona kriva za poraz od Amerike.Prva dva seta sve naše bile su loše.Ali,ona je morala da bude žrtva.Već danas,mogu slobodno da kažem,ona je za klasu bolja i od Popoviceve i od Stevanoviceve.Uskoro će se to i videti.
N

Ne

pre oko 2 meseca

Mogu dve devetnaestogodisnjakinjr da budu u timu svetskog prvaka na OI.. ne moze Nije ina Maradona.. jel ti sad jasno
Б

БАТА КАН

pre oko 2 meseca

Nije ni trebalo da bude u sastavu ....ovo je bilo politicki ....pre svega nije TOP nivo samo talenat,...imamo ih jos a drugo ovo proseravanje sa himnom i bojkotom...idi brate u Tursku igraj za njih ili za Saudijsku arabiju sta ja znam ako ti ova drzava ne valja....a iskreno savez je nepravedno zapostavio par devojaka na njenoj poziciji forsirajuci je kroz selekcije i kroz TENT u kome nije nista specijalno odigrala....E TO TI JE ISTINA...POZDRAV
D

Djape45║

pre oko 2 meseca

Sve krece od prijema a nama je prijem servisa bio blago receno katastrofalan. Pogotovo sto ti servisi Kineskinja nisu bili nista specijalno. Dobro smo i uzeli ovoliko poena sa onakvim prijemom. Ja nisam video libero da losije prima servis od Popovicke danas. Osvojis svetsko sa Jegdic i Pusic u sastavu i onda vratis Popovic sada niko ne zna iz kog razloga.
K

Kvaka

pre oko 2 meseca

Gvideti je na ovom meči izvukao maksimum maksimuma. Veliki majstor.
B

Brundo

pre oko 2 meseca

U cetvrtfinalu moguci rivali su Italija, Brazil i Poljska.Ko god da bude ne pise nam se dobro.Reprezentacija bez ijedne povrede a nikad gori izgledi.Sa Terzicem imamo olimpijsko srebro i bronzu a znate i sami koliko smo problema imali u Tokiju pre tri godine.
b

bez dobre solucije

pre oko 2 meseca

Kaze Ognjenovc - svejedno na koga cemo u cetvrtfinalu. Pa nije Majo. Protiv mocnih Italijanki, posto igrate sa jednim jedinim poenterom , izgubicete u tri seta i uzeti 14-15 maskimum po setu. Pitaj Turkinje kako igraju "žabarke".Njih su pojele. Protiv Brazila izgubicete sa (mozda) jednim uzetim setom. A protiv ostalim ipak imate set zagarantovan. Na Tijanine poene. Znaci, mozete birati - od ponizavanja do rutinskog poraza...I d akazem ono sto niko nece: NEMAMO OZBILJNE PRIMACE. Ni poentere ni primače servisa. Tačka.
G

Giler

pre oko 2 meseca

Realno prosecna ekipa za koju igra najbolji igrac na svetu ....pa samo zbog nje imamo neki rezultat.. a bice jos gore...videcete!
1

1234567890V

pre oko 2 meseca

Kada su genijalci u savezu odlučili da razmene selektora sa Turskom stavili su tačku na jednu od najboljih ekipa u istoriji ženske odbojke...Sa ovim čpvekom na klupi ni legendarne kubanke ne bi uspele ništa da osvoje... Ovo je ZLOČIN protiv sporta.
N

Nanas

pre oko 2 meseca

Sad ces da vidis kad krenu branioci gvidetija da ti nabrajaju njegove klupske uspehe, covek ima gubitnicki dnk kao selektor,i samo to genijalci u savezu ne vide....grehota zbog Tijane, polomi se devojka,a ova grbava nakaza sve unisti...
p

prst na čelo

pre oko 2 meseca

Spisak za Olimpijadu. Ali PEIVREMENI. MOguce cetiri zamene?! PA onda na pripremama one koje nisu na psisku igraju, a one koje su na spisku NEIGRAJU. PA dve saspsiak ispadaja bez objasnjenja, a dve upadaju. PA s emenja cak i rezerva. PA usred Olimpijade izbacuje se igracica, ko fol povredjena, da bi usla druga kazu ovde da je to normalno?! Pa sto to drugi ne rader kada je "normalno". Vise se bre gledalo ko c ed auleti u tim, nego kako ce da se pripremi. DObrat trener od proseka pravi dobrig igraca - a na sta vam lici igra Loto i Uzelac kao primaca napadaca. Stevanovic? Sena nekadasnjeg srednjaka. Maja procitana posle 20 godina dizanja (prosto njene akcije su proucene do u detalje), Drca greje klupu. Pa zadnjih deset lopti kada se odlucije o svemu ide na Tijanu, JER NI JEDNA DRUGA NE MOZE DA PRODJE ILI NE SME?! A svetske sampionke! Toliko je ekipa bez energije da nemam reci. Cetvrtfinalke ja planinan za ovaj tim. Sve ce da spadne na Tijanu. Sve. A Italijanske razvaljuju. Ovi iz OSS su najveci krivci. A nece biti ni okrznuti.
L

Lecnuo

pre oko 2 meseca

Lecnuo, itekako
R

Realnost

pre oko 2 meseca

Stiže kazna zbog Kurtagićeve
"

"TS"

pre oko 2 meseca

A,BOLESNICI I LICEMERI...OPET JE HENA KRIVA STO SMO IZGUBILI...
g

gvidetijada

pre oko 2 meseca

Da li se iko tom OSS danas bar malo lecnuo kada je video da imamo samo jednu igracicu sposobnu da poentira - Boskovic. I da je eksploatisemo preko granica zdravog razuma. I dovodimo na ivicu fizicke i psihicke snage. Gde su srednjaci, GDE JE BLOK? Uzelac i Lozo. Mogu li one ista? Aleksic, Stevanovic, Popovic? Spora igra. Sa prociranim akcijama. I naravno selektor koji menja kao na ringispilu,,, Da se razumemo ovaj tim ne moze pobediti ne Italijanke, nego ni Brazilke, Poljakinje, Dominikanke...NIKOGA. Zato sto su lose pripremljene kao ekipa, a mnoge i pojedinacno u losoj formi (fizickoj i psihickoj) . Jos kod cirkusa od spiska za olimpijadu, izbacivanja i ubacivnaja igracica bilo je jasno da mnoge stvari tu ne stimaju. Medalje je daleko. A sa ovakvom igrom ni ne zasluzuju je.
B

Brundo

pre oko 2 meseca

Tacno.I sam primetio jos u prvom mecu protiv Francuske da nismo na potrebnom fizickom i mentalnom nivou.To je ponovo krivica selektora.Dosta nasih sportista uopsteno govoreci nije na potrebnom nivou za OI.Novak sa 37 godina je jedan od retkih izuzetaka.
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Previše ovaj Gvideti rotira 🙆‍♂️... Ništa, sad djevojke ide ono glavno, gdje treba da pokažete šampionski mentalitet, možete vi to lutke naše, ajmoooo ❤️💙🤍
S

Samo Pazar Ole

pre oko 2 meseca

Pa sta kazete, Jel bolja Mina od Henne?
H

He a

pre oko 2 meseca

Hena bolja riba za klasu
B

Bara 1454

pre oko 2 meseca

Isto ....prosek
O

Onaj Milinkovic sa rts-a

pre oko 2 meseca

Komentarise mec samo kad mi osvojimo poen, kad to ucine Kineskinje tisina... Sramno novinarstvo.
B

Brundo

pre oko 2 meseca

Odlazi Gvideti vise zajedno sa Kolakovicem i Jelenom Nikolic.Vise nam niste potrebni.Potpuno je nebitno protiv koga cemo da igramo u cetvrtfinalu.Nebitno je da li je to Italija ili Brazil.Ne mozemo sa zemljom da se sastavimo.U napadu igra samo jedna odbojkasica.Prijem nikakav.Blok slab.Odbrana u polju spora.Nesto sto je trebalo da bude vrhunac jedne izuzetne generacije ce da postane tezak fijasko.
С

СРБИН007

pre oko 2 meseca

СЕЛЕКТОР АМАТЕР!!! Али то је наша кривица,јер у 20 година цели савез није био способан да одшколује једног тренера да наследи терзића! НИТИ ЈЕДНОГ!
S

Samo da kažem

pre oko 2 meseca

Ovakvo lutanje trenera kao Gvidetija na ovakvom jednom takmičenju,odavno nije viđeno...Prvo je potrošio Kurtagic,videlo se da je premlada za ovako nesto i isto to radi sa Uzelac..
Đ

Đokovićev tetak

pre oko 2 meseca

Đokovićev tetak je bio najbolji! Ne sme stranac da bude selektor u bilo kojoj našoj reprezentaciji! Setimo se samo Dika Advokata ili Đirone u rukometu!