Nikola Jovović (©FIVB)
Nikola Jovović (©FIVB)

Nikola Jovović: Ne možemo da se ljutimo kada protivnička ekipa igra fenomenalno

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.06.24. | 15:55

"Glavama smo tu, treba da verujemo jedan drugome i to je put do uspeha", rekao je dizač Srbije

Četiri utakmice pa pripreme za Olimpijske igre ili letnji odmor. Odbojkaši Srbije imaju priliku u Ljubljani da izbore prvo učešće na OI još od Londona 2012. godine.

Posle nešto slabijeg starta u Ligi nacija, Orlovi su prikazali na drugom turniru nešto bolje partije, pa sada imaju čemu da se nadaju.

Izabrane vesti

Utiske o dosadašnjim partijama izneo je dizač Nikola Jovović.

"Svakako da smo veoma pozitivni, jer verujemo ponaosob svi u sebe, a i u ekipu. Pokazali smo da možemo da pobedimo jake reprezentacije, a i da možemo da izgubimo u lošem maniru. To je iza nas dve nedelje, a ovo što je pozitivnije je bilo pre nedelju dana. Verujem da ćemo biti bolji i pametniji", rekao je Nikola Jovović u izjavi za OSS. "Ne možemo da se ljutimo kada protivnička ekipa igra fenomenalno, treba da budemo strpljivi tada i da nastavimo da igramo sa istim entuzijazmom. Videli smo da i kad se menja postava mi imamo isti entuzijazam i to može da nas odvede na veliko postolje, tačnije na Olimpijske igre".

Prvi i najvažniji meč Srbija igra sa Kubom u sredu u Ljubljani. Taj duel može da odluči poslednjeg putnika za Pariz...

"Svakako da bi mogao da bude odlučujući. Mi sad gledamo samo da pobedimo Kubu, a posle da pobedimo Tursku, pa Poljsku i Sloveniju. Stvarno mislim da ne bi trebalo da kalkulišemo, već da pobedimo sve što je moguće. Treba da prizovemo, mnogo puta se desilo da manifestujemo neke pobede. Stvarno mislim da smo glavama tu, treba da verujemo jedan drugome i to je put do uspeha", zaključio je Nikola Jovović.



tagovi

Muška odbojkaška reprezentacija SrbijeLiga nacija za odbojkašeNikola Jovović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara