Nexa uklonjen iz startne postave G2 Esportsa

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.06.24. | 16:52

Nedovoljno dobar rejting i učestale greške koje nisu očekivane na tom nivou takmičenja, neki su od razloga zašto su navijači već dugo vremena tražili izmenu u timu

Nemanja "Nexa" Isaković više neće igrati za G2 CS2 tim, saopšteno u zvaničnoj izjavi organizacije.

Nexa se vratio u G2 u novembru prošle godine, nakon što je proveo dve godine u ekipi OG, a u proteklih pola godine najveći uspeh koji je ostvario sa ekipom je osvajanje IEM Dallas 2024 turnira.

Izabrane vesti

Često osporavan od strane kritičara, Nexa nije uspeo da se snađe u G2 na način na koji se očekivalo. Nedovoljno dobar rejting i učestale greške koje nisu očekivane na tom nivou takmičenja, neki su od razloga zašto su navijači već dugo vremena tražili izmenu u timu. I pored svega, ne treba zaboraviti činjenicu da je nexa često i umeo odlično da odradi svoj deo posla, napravi prostora za zvezde tima, ponekad i donese pobedu svom timu u clutch situacijama, ali to očigledno nije bilo dovoljno za velike ambicije koje gaji G2.

Ostaje da vidimo kako će se Nexa povratiti i gde će dobiti priliku da se ponovo dokaže i iskoristi iskustvo koje je stekao igrajući za G2.

Ovom potvrdom su i dodatno podgrejane glasine da G2 Esports dovodi jednog od najvećih NA talenata, zvezdu M80 Maria "malbsMd" Samayou.



tagovi

esport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara