Komentari na vest

Neviđen skandal na OI: Pobedite nas ako vas nije sramota (VIDEO)

a

allbatros

pre oko 1 mesec

Brutaliti je prekrsaj sa kojim se igrac izbaci bez prava zamene do kraja četvrtine i igras sa igracem manje. Uglavnom zbog namernog udaranja.
B

Brko

pre oko 1 mesec

Šta je brutaliti?
S

Srbija 1991

pre oko 1 mesec

Najodvratnija olimpijada do sada !
G

Gostiona

pre oko 1 mesec

Pusti zabare zive svoj zivot! Mi moramo nas!Sad finale ako Bog da zlato! Mi da napravimo mali deo gluposti skandala ili cega vec kazna stize odmah!!!
9

985

pre oko 1 mesec

Cela olimpijada je ruglo,pocevsi od otvaranja od onog satanizma i ruganju Katolicke vere do sudjenja. Ubedljivo najgora olimpijada.
V

Vaterpolista

pre oko 1 mesec

Bravo za Italijane,ali to nista nece promeniti. Videlo se i sinoc kada su kosarkasi USA bilo u nokautu da su im sudije ave lepo navukle. Inace,Rumun Aleksandresku je piznati cirkuzant koji voli da je u centru paznje i na svakoj utakmici ima svoj sou. Ne bi me iznenadilo da sudi i finale. Ko ga stiti to je druga stvar.
B

Bane1989Ns

pre oko 1 mesec

autor teksta je verovatno navijac Partizana pa steta da se ne iskoristi Lola
m

mrkajlo

pre oko 1 mesec

Sram bilo neimenovanog "novinara" sa citatom Lole Smiljanića!Nikakve veze ni sa čim nema.
S

Stona

pre oko 1 mesec

Eurosport prenosi sve sportove osim vaterpola ... vjerovatno su celnici vaterpola prema tv bili puno pametni in eurosport jim je gladko rekao od...i znaci 189 sport na svijetu
D

Djape45||

pre oko 1 mesec

Sve super dok niste uzeli Lolu Smiljanića da citirate 😂
e

ecka siti

pre oko 1 mesec

Sve na stranu, ali SUDJENJE NA OVOJ OLIMPIJADI JE KAATAAASTOOFAAALNOOOO... I to guranje domacina, gde se odjednom bore za zlato u sportovima u kojima do juce nisu ni postojali...
B

Brutalitija?!

pre oko 1 mesec

Pa i ne zaslužujemo ništa bolje kad se ovako izražavamo!
h

ha ha

pre oko 1 mesec

koje namestanje utakmice...
N

Ne vjerujem

pre oko 1 mesec

A Lola je inače čuveni um i knjizevnik i treba ga citirati. Bravo redakcijo!
2

24.232

pre oko 1 mesec

Kakav autogol portala koji postoji od 2011. godine... ne neki pocetnici i ovako amatersko pisanje i citati. Bez autora pritom...
G

Gaj Kasije Longin

pre oko 1 mesec

Vrana vrani oči ne vadi! Npr. ako bi mi ovako nešto slično uradili u meču sa Nemcima bili bi diskvalifikovani na jedno 4-5 godina! Garantujem! Nema pravde niti jednakosti u današnjem svetu, životu, sportu! Nema ni jednu jedinu mrvicu!!!
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

E sad zamislite u paralelnom univerzumu, italijane sinoc proti amera. Poceko bi bio izbacen iz kosarke. Italijani su cirkus, ali bas veliki. Ta dvojica sudija su trebala da lete jos posle meca japan-srbija...ok, desavaju se greske. Sta onda drugi da kazu?
r

rea

pre oko 1 mesec

Uje, kakva karekterna vaterpolo nacija, 25 godina ih nemilo guraju, jer je Italija doslovno rečeno vlasnik vaterpolo evropske federacije, nas su pokušali XY puta da pokradu, ali smo jednostavno bili prejaki, pa nije išlo i oni se sada našli da morališu? FUJ.
B

Bojan 76

pre oko 1 mesec

Bravo za komentar... Ljige obicne.... Uvek su ih gurale sudije, nisam nikad video da su se pre bunili, smradovi zabarski
K

Kamen9

pre oko 1 mesec

Trebalo je onoj dvojici sinoć stolica kao Krstić, pa neka nas i izbace.
P

PD

pre oko 1 mesec

Pa to ti kad nešto budeš igrao ili možeš i na svom poslu kad te šef iznervira pa ti stolicom u glavu a ne da ispašta cela nacija jer je neko idiot. I taj primer sa Krstićem ti nikako ne ide u prilog, jer je to Krstić uradio kako bi se odbranio u tom momentu a ne zbog neke nepravde. Sportski pozdrav
K

Kamen9

pre oko 1 mesec

Nemam šefa, a ne igram, da si bliže dobio bi ti stolicu.
P

PD

pre oko 1 mesec

@ Kamenog Nemoj bre tako uplaši me, a još gore ako nemaš šefa možda si ti nekome šef pa neki tako "opasan" tvoj radnik možda ima isto razmišljanje kao i ti. A možda i jesam blizu tako da ipak drži tu stolicu pored sebe za svaki slučaj.
I

IlijaDukić

pre oko 1 mesec

Pa jel skandal ili su pokazali stav? Smislite se.
Г

Гост123

pre oko 1 mesec

Свака част!
N

Nanas

pre oko 1 mesec

Vi ste se bas proslavili s citiranjem, pazi, molim te LOLA SMILJANIC ?!?!?!? Mislio sam da ste mnogo ozbiljniji portal..., a ti isti Italijani su 20,30 godina imali guranje u vaterpolu, tada im to nista nije smetalo, licemeri,kao i mnogi drugi i na nasem podneblju...
d

dosta je

pre oko 1 mesec

Bravoooo žabari
M

Majko moja

pre oko 1 mesec

Citat jednog velikog sportiste, Lole Smiljanica... Na sta je spao ovaj portal
K

Kalistorealy

pre oko 1 mesec

Covek koji citira Lolu Smiljanica moze da pise tekstove samo za fioku
Р

Реално

pre oko 1 mesec

Италијани, чувене поштењачине! Ко их не зна! А ово Лола Смиљанић сељачка изјава коју форсирате у доста текствова последње време, невероватно и срамотно!
Б

Брате

pre oko 1 mesec

Форсирају јер се примите сваки пут и оставите 20 мање више истих коментара
С

СРБИН007

pre oko 1 mesec

Кога брига за италију и ватерполо!!! Кога то у свету занима! Италијани су гурани 20 година од стране светске федерације где је био главни онај њихов ђани или како се већ звао,небитно,тако да,мора једном и њих да опече,а двадесет пута је било суђење у њихову корист.А,сад се дуре,ко увређена млада,жабарска посла,ако није по моме, цмиздримо и правимо хаос и изненађени и увређени! Калабрија,Сицилија стил. Треба бити мушко,па без сујете и хистерисања прихватити да свет није праведан и фер,бар ми Срби то најбоље знамо!
6

624

pre oko 1 mesec

Tako je ajmo sutra izgledati sudije protiv svaba
B

Baba jaga

pre oko 1 mesec

A nije baš tako rekao Lola... 🙂
M

Ma idi

pre oko 1 mesec

bre,a sta bi mi trebali za sinocne odluke sudija .....
H

HHhhhhhahhaha

pre oko 1 mesec

Brate oni su preokrenuli na 6-4 posle toga brutalitija, madjari nikakvu prednost nisu imali, posle 8-6 prednost i sad im je ta situacija odlucila, da su dobili ne bi spomenuli, okej pokrali su ih ali nije odlucujuce bilo, sami sebe mogu da krive, ovo je pateticno bas, kao da je odlucilo cetiri minuta druge cetvrtine.
A

Auuux

pre oko 1 mesec

A jesi razmišljao o tome da je mozda moglo biti 10:4 pa da imaju nedostiznu prednost. Itekako je i alo utjecaja to iskljucenje i nek su pokazali muda i okrenuli leđa. Danas je to italiji a sutra moze biti nama ili nekom trećem. Za mene su već pobjednici od onog ko uzme zlato