Komentari na vest

Nebojša Žugić, direktor TV Arena sport: Najveća želja mi je Evroliga, neće biti drastičnog skoka cene

d

dr mata

pre 6 meseci

gospodine vlasnice tv arene mozete li posmenjivati ove base klubski obojene reportere koji bez razlog urlicu vriste omalovazavaju gledaoce svoj neznanjem a svi su pametnoji o od sudija trenera igraca...Dele kartone sviraju penale prave dramatirgiju koje nema Jednom recju uzas pozdrav za vas
V

Vanja Nenezic

pre 11 meseci

Sportklub prenosi motogp zato bi arena sport gospodine Zugicu trebalq da prenosi svetsko prvenstvo u superbajku supersport i supersport 300
m

mrgood

pre preko 2 godine

Potpuno sam apolitican i gledam i normalne perpektive, cinjenicno stanje a najvaznije za svakoga ko zeli da prati sport je da na jednom kanalu imas/imaces: Englesku, Italijansku, Francusku, Spansku, Balkansku fudbalsku ligu i naravno NBA kao i ostalu kosarku. Da to prenosi i TV Palma gledao bih..
g

gost2

pre preko 2 godine

Dok se operateri bore na tržištu za korisnike,što je normalno, tako je normalno da i sportski kanali imaju strateške ciljeve za bolji kvalitet programa.Zato Arena sport ima sjajne komentatore i tim za realizaciju cilja koji je zacrtan u želji da se gledaocima izadje u susret na njihove zahteve.
g

gagić

pre preko 2 godine

Ovo je borba na tržištu, a ne kao što ovi komentarišu, da je sve politizovano.Pa oni su to politizovali, i ovde niko nije glup, da vidi šta radi SBB i SK.
g

gostić

pre preko 2 godine

Žugić ima dobar poslovni tim i cilj.Da gradjanima omogući da gledaju sve što je bitno za Srpski , Evropski i Svetski sport.Daće Bog da uspe u tome
G

Gost41

pre preko 2 godine

Evo ja da kazem gospodinu Zugicu da kod mene Arene nece biti nikad makar SK prenosio prvu ligu klikera iz Tanzanije. Na MTS, Orion i ostale politicke lopovske mreze ne prelazim...hvala lepo!
G

Gost2

pre preko 2 godine

Dok se tako gleda na poslovnost i konkurenciju, zato nemamo prenose za sve , jer se dele zbog kojekakvih interesa političkih, a mi gubimo.Zato Arena sport ima dobar marketing plan i cilj da svi možemo da imamo mogućnost.
g

gistuć

pre preko 2 godine

Ovo je čista poslovnost, ali nažalost ovi sa SK i SBB to prebacuje na politiku Jadno da jadnije ne može da bude.
g

gost3

pre preko 2 godine

Daće Bog da gledamo sve na jednom sportskom kanalu sa naciinalnom frekvencijom.Od RTS i SK nema ništa.
g

gošća

pre preko 2 godine

Sport kanal je najbolji kanal sa sjajnim komentatorima,koji prenose dešavanja sa svim relevantnim pratećim informacijama .
G

Golja

pre preko 2 godine

Zbog SBB-a i SK. ne mogu da gledam utakmice koje su mi bitne.
G

Gostivoje

pre preko 2 godine

Ajde ne lazi.Sta su tebi SBB i SK krivi ako ne mozes pratiti Arenu(koju moze gledati odprilike 10-15%Srbije) Arena je ispolitizovala Sportske medije,a sad kao nesto planira za buducnost.Arenu treba ugasiti,dok sport treba dati onim kanalima koji imaju zastupljenost minimum u 80% domacinstava Srbije.
G

Gost87

pre preko 2 godine

Svako ima pravo da gleda šta želi. Za mene je ovo više od sporta, jer je politička stvar. Najviše gledam PL i moraću da jurim preko neta gde mogu da pratim sl sezonu. Ali makar se na SK vrteo samo jedan sport, ne prelazim na MTS.
g

gost 2

pre preko 2 godine

Pređi na orion ne mora mts

Beny

pre preko 2 godine

Bolje da imam 10 arena ili sportklubova koje ce prenositi sve lige i sve sportove, nego da bude pola na sportklubu, a pola na areni, pa ako nemam sbb ne mogu da pratim premier ligu ili euroligu, a ovamo ligu sampiona ili spaniju i italiju… nije mi bitno ko prenosi samo hocu da gledaaam
D

Dingo

pre preko 2 godine

Dok god postoje linkovi i po neka aplikacija za gledanje radite sta hocete i jedni i drugi

aaaauuuu breeee

pre preko 2 godine

Do sledeće godine sve će se promeniti ništa neće biti kao što ovaj govori, živi bili pa videli, po još ne potvrdjenim pričama ovo za premijer ligu pada na Evropskom sudu
A

Antibo

pre preko 2 godine

Iskreno se tome nadam. Nikad necu preci na mts iz milion razloga. Prvi i osnovni je politicarenje, izivljavanje predsednika sa drzavnom firmom, terajuci je u dugove koje cemo mi svi platiti, a sve iz razloga da se ne cuje nista protiv njega, da bude sve jedinstveno Djilas-Šolak lopovi. Kao drugo SBB-ov sam meni je jednostavniji za upotrebu 100 puta, kvalitet slike, komentatora na SK, ma sve je na strani SBB. E sad sto zvalavi hoce da ucutka i ugasi SBB i to drzavnim parama o nasem trosku, to cemo videti da li ce moci. SBB do pobede!!!
G

Gost123

pre preko 2 godine

Ma i sbb je odvratna politicka prica. Nema normalne opcije, to su dve strane jedne medalje. Gledanje n1 je mucenje podjednako kao i gledanje pinka. Otvoreno i neskriveno antisrpstvo i autosovinizam. Bukvalno mrznja prema svom narodu.
T

TP-1

pre preko 2 godine

SBB je do skoro a i dalje vrv ima veliki broj korisnika. Zaista je tuzno sta se sve radi zbog politickih igara i prepucavanja. Mislim da je drzavi problem N1 i ne pita sta kosta. A sta cemo mi koje politika ne zanima,zelim da samo gledam najjace lige na svetu u fudbalu i za svoje pare uzivam?! Zasto je problem imati u ponudi arenu i preko sbb i obrnuto. Zato sto smo teski divljaci i nenormalni ljudi...zato nam je i tako kako je.
p

pre cu

pre preko 2 godine

zrtvovati premijer ligu nego da dopustim da mi truju porodicom sa vucicevim lazima i da mi oduzmu jedinu istinu N1
М

М11

pre preko 2 godine

Па нова и н1 имају исте вести као курир само са другом налепницом, толико о истини.
s

sta pricas

pre preko 2 godine

ti jel ti dobro.Udji u vesti n1 sad odmah i udji u kurir pa vidi.Kurir 15 dana trubi o nastradaloj porodici i 3 godine o marjanovicima skrecuci paznju sa pravih problema
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Hrvacki telekom ima i Arenu( koja se finansira i izdržava novcima građana Srbije) i Sportklub ( privatna tv) u ponudi. Samo kažem,a vi objavite ako smete?
M

Mr no1

pre preko 2 godine

Imam stream, ne dam vam ništa. Sbb i samo SBB.
P

Pfc

pre preko 2 godine

A sport klub nek prenosi japance.,rumune ukrajinski kosarku.
R

Rogilo

pre preko 2 godine

Za kosarku Edin i Kole su skroz ok,mada bar meni nema niko boju glasa kao Šarenac koji sada vodi šarenicu
S

Salieri

pre preko 2 godine

Lako je imati sve kad imas neogranicen budzet od drzavnih para, NASIH PARA. Ovaj lik je nebitan, mada i njega u zatvor, bitni su oni sto mu daju ovlascenja i nase pare, e oni su za dugogodisnju robiju
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Каква неителигентно-шуплогљава напредна лобања!
I

Ivan3333

pre preko 2 godine

Uzmite Evroligu,Evrokup i NFL,a maknite bejzbol .
m

milan 5566

pre preko 2 godine

zamenite celu ekipu komentatora i sve će biti u redu! svi smo mi navikli na sk,ali neću samo da gledam tenis tokom cele sezone.
b

bole te

pre preko 2 godine

uvce kad si botina lepo ce ti doci taman ces usput izgubiti pravo na n1 pa ces moci da se upotpunosti prepustis lazima limastog aleka
M

Milan 5566

pre preko 2 godine

bolje se bavi tenisom kad ga već toliko volis,batali politiku.
T

TiP

pre preko 2 godine

Moj predlog za vas da pokrenete Mozzart Sport TV i da kupite PL za 6.godina!
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Makar mi ostao samo kriket da gledam na SK nikada, ali baš nikada ga ne bih zamenio Arenom. SK,SBB su zakon!!!
G

Gost999

pre preko 2 godine

Nadam se da cete objaviti komentar, mada sumnjam.. Ne kontam kako neko moze reci da SK ima bolje komentatore.. Doslovno jedini koji valja je Ivan Loncarevic za fudbal.. i onaj decko, mislim da se Vuk zove sto prenosi ove lijeve lige.. I ko jos? Prepotentni Vlada Novakovic koji se pravi da sve zna, a sve promasi. Čiča i Zivkovic koji te samo uspavaju? Viskovic svaka cast za tenis, za fudbal iritantan. Jos kad gostuje negdje pa se hvali kako nikad nije rekao da li navija za Zvezdu ili Partizan, to je kao neka bitna informacija, svi se trebaju pitati za koga li on navija.. Arena makar za fudbal ima njih par koji dobro rade. Imaju Edina za kosarku, ona dvojica za rukomet i onaj decko strucnjak za juznoamericki fudbal. Dovoljno da budu bolji od SK. Sport klubu su odlicni ljudi koji komentarisu formulu i motogp, Erceg i ne znam kako jos, drzi to u malom prstu i drzi paznju. A program je daleko jaci sad kod Arene.
1

1244

pre preko 2 godine

Коментатор не може свима да прија пре свега боја гласа,па онда и да л добро ради,да не замлаћује са не битним информацијама.Рецимо мени не прија Лончаревић са оним развученим речима...Евоооо шансе зааааа,гласић...лакше се измитира :))
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

ima i SK za kosarku mnogo dobrog lika koji prenosi Partizan i za ostale sportove su dobri, a ne na Areni kad slusam onog sto prenosi Partizan kao da mu je umro neko ili iz Zvezde isto
C

Cjepka123

pre preko 2 godine

Plavšić i Gojko....najgori ubedljivo!Prvi u teškoj depri, jednolično komentariše, smorina benaje, odmah prebacim kad on prenosi.Gojko, reč dve pa pauza 30 sekundi, pa opet i opet, strašno! Lončarević na granici podnošljivog sa razvlačenjem.Ostali ok.A najbolji Vuk, kralj, nije mi jasno zašto ne prenosi pl, već austriju itd.Dajte mu pl! Plavšiću austrijsku.
1

1244

pre preko 2 godine

Свака част за откуп топ лига и амбиција за нове пројекте...али имам замерку на коментаторе,њихов начин изражавања (појединих коментатора)Ако добро разумем ТВ Арена је канал Телекома Србија,па како онда поједини коментатори користе речи које не постоје у српском језику,попут:загријавање(желудац ми се окрене кад чујем),сезона двије османаеста двије деведнаеста,вањски играчи,биљежница итд па јел сте ви канал Телекома Србија или неке друге земље.То како се коментатори приватно изјашњавају ме не занима(да л им је месец студен нпр итд не занима ме),али јавно ме интересује.Немам ништа против јекавице,напротив али званична је екавица.Ваши коментатори употребљавају речи које сам горе навео и још неке које нисам у кошаркашким преносима, фудбалским (сериа А),па неке мечеве гледам без тона...Шта би било да у Хрватској коментатор каже уместо тисућу-хиљаду....и да пустите тон са Маракане,ЈНА јер гледати дерби или Европу,па и домаћу лигу,без хука није то то.Спортски поздрав
l

letecagugutka

pre preko 2 godine

To je onaj Bosanac na sto prenosi Italijane. Odlican komentator, a tebi sto ne valja nemoj ni da gledas. Imam komsije Srbe iz Krajine koji za hleb kazu kruh i sve isto kao ovaj Bosanac, pa su Srbi.
1

1244

pre preko 2 godine

Има Срба рођених у Немачкој па убацују немачке речи,па јел треба и у току преноса то да слушамо? Волим свој народ где год да је,али Србија је матица и овде је језик српски.Језик треба чувати,јер су многи много дали за слободу и за очување језика.Верујем да нећеш разумети овај коментар,можда кроз коју годину...не капира свако одмах.Спортски поздрав
S

Sale@

pre preko 2 godine

Šta pričaš čoveče pobogu, ekavica zvanična!?! Srpski jezik ti je i ijekavica, a kakvim već govore naši ljudi u Bosni i Hrvatskoj i potpuno je ravnopravna!
G

Gost797

pre preko 2 godine

Ijekavica je sastavni dio srpskog jezika, a srpski jezik je zvanici jezik u Srbiji.
1

1244

pre preko 2 godine

Да званична је екавица...Документи,Национална телевизија итд
R

Raša P

pre preko 2 godine

Leskovčani su Srbi a malo ih razumem. Zato bez tih glupih primedbi o jeziku. Ako neke reči ne razumeš to nije nedostatak onoga ko ih izgovara već...
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Амбиција?!? Да ли се шалиш?!? Чуј амбиција предузећа које је на државној сиси и у минусу милијарду и 800 милиона евра?!?
1

1244

pre preko 2 godine

О Боже мили...то како Лесковчани причају приватно тако и треба ,да одрже док је света и века...али ако човек/жена из Лесковца се запосле нпр на РТС да воде дневник,да ли би нормално било да причају локалним нагласком,"фрљање" падежима..или би морали да пазе и чувају језик.Иначе поздрав за Јужњаке,прати се Фамилија и пре готиван јужњачки начин изражавања...имам огромно поштовање за људе из унутрашњости који дођу у БГ и не крију и сачувају свој нагласак али једно је приватно а друго је јавно-нпр ТВ. Српски језик нема речи са Арене:загријавање,биљежницу,сезону двије ову двије ону,вањски играчи Спортски поздрав.
f

fftt

pre preko 2 godine

Sve si objasnio od reci do reci i sve je ispravno sto si rekao, ali ne mozes nekima u glavu uterati, to je kao kad hoces Ficu da navuces na 150 Km/h i vise, ne moze.... Ovde pominju Leskovcane i ne znam koga. Zna se kako mora da govori kometator zato je i isao i studirao, mora da ima i odredjeni naglasak, onako kako je Vuk govorio sto se kaze. Zna se sta je knjizevni jezik i tako mora da se govori. Jos jednu bi stvar se nadovezao na komentar a to je da da se zalazem za strance u sportu, fudbalu nejvise ali je nedopustivo i po tome se vidi da sami sebe ne cenimo, nedopustivo je da stranci vecina ne nauce Sprski jezik. Pa na sta to lici dosao si u zemlju na rad i placen si a ti pircas na Engleskom. Ovde si 5 godina i ne mozes da naucis jezik, tacnije neces jer smatras da je ovo banana drzava, i umesto da das intervju da te svi razumeju ovde se prica Engleski. Jesmo mi kolonija postali. A igraci koji dodju na mala vrata kao Odada sto je u Metalcu sada, za godinu dana je naucio jezik dok Ben koji je 5 godina ovde ni da bekne i slicni. Njih sam uzeo kao primer jer sam se setio ali ima dosta slicnih primera. Murinjo je terao igrace domace u sobu sa stranim igracem kako bi morali da pricaju i nauce jezik, pa nek rade to i nasi treneri iz svih sportova
g

gost007

pre preko 2 godine

Edin i Nebad su mnogo bolji komenratori od ovih pasivnih sa SK.Uvek me uspavaju za vreme prenosa.
G

Gost1978

pre preko 2 godine

bas se razumes ako mislis da je kole bolji od plavse i srdjana u bilo kom smislu, ok edin
T

Tor

pre preko 2 godine

Kvalitet slike i komentatori su užas! Sport Klub je dve svetlosne godine iza vas, ali nažolost, preuzeli ste skoro sve...
O

Ognjeeeen

pre preko 2 godine

U dilemi sam da li da promenim SBB, jer jedino sto gledam su SK kanali, N1, Nova.Ne mogu da verujem da je arena uzela Engleze i Spance.U sustini kad se sagleda ni jedni ni drugi nisu kvalitetni operateri.Komentatori na areni su ocajni.Samo se nadam da ce rokkr potrajati
G

Gos

pre preko 2 godine

Naprotiv Arena ima odlične komentatore kada se izuzmu ovi koji komentarišu mečeve Zvezde i posebno one koji komentarišu mečeve Partizana, jer se kod njih pristrasnost baš primećuje, iako se oni koji komentarišu Zvezdu više trude da istu prikriju. Arena ima najbolje komentatore boksa, po mnogima i košarke a i u ostalim sportovima ne zaostaju ni malo za SK.
p

pfc den hag

pre preko 2 godine

Bez namere da vredjam, zamislite kako bi bilo Hrvatima da im Hajduk-Dinamo komentarise npr Aca Stojanovic...tako isto i veciti derbi u basketu kad komentarise Bosanac bez obzira koliko dobar bio ne zvuci lepo ...
P

Perun91

pre preko 2 godine

Pa da l' si ti normalan? Bosanac je najbolji komentator na Balkanu, a i sire. Objektivan je i profesionalan. Ne moze iz vas malogradjanski nacionalizam da izadje, pa to ti je. Pih.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Sad sam sve cuo.. kad neko jednom Edinu Avdicu, najboljem poznavaocu kosarke na Balkanu, a i sire, surovi profesionalac sa vrhunskim glasom za komentatora moze nesto prigovoriti, onda sam bas sve cuo. Mi ekstra i zivimo, obzirom kakvi smo ljudi.
1

1244

pre preko 2 godine

Един је врхунски са речима које не постоје у српском језику:вањски играчи,загријавање итд...јел Телеком Србија или Telekom BiH ili hr? Језик се мора чувати и поштовати.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Pa ti najbolje slusaj Sarenca i njegovo "bomba ohohoho" ili Dendu.
L

Lazaros

pre preko 2 godine

Posto Sam radio kablovsku televiziju preko 10 godina ,moje iskreno misljenje je da SBB ima mnogo bolju uradjenu mrezu .Drugo ,internet I'm je 15 do 20 puta brzi od Telkomovog ,zato sto su godinama ulagali u mrezu I kupovali manje kablovske distributere. Samo sto su se mnogo ususkali I opustili misleci da ce da I dalje budu najbolji u regionu .U telekomu su svatili da su velike pare ne samo u Srbiji vec na celom Balkanu.Skoro su kupili najveceg kablovskog distributera u Sloveniji Kupila Tv prava za Bosansku Ligi ,vec imaju Hrvate .Ono sto oni rade idu na kartu Sporta ,jer svi volimo fudbal ,basket .Zato su otkupili skoro sva prava od svih Liga . Uzeli su od ove godine Primeru ,od sledece Premier ligu .Zato SBB gubi dosta pretplatnika ,Mogli su I oni da zavuku pare I otkupe neke druge Lige ili makar da produze ugovore sa postojecim tv kucama . Arena sport Fudbal : Italija Spanija Francuska Nasa Liga Bosanska Liga Hrvatska Liga Sampiona Liga Evrope Basket: Aba Liga NBA Liga od sledece I Premier Liga SBB Nemacka Austriska Slovenacka Turska Grcka Nemacka 3 Liga Evroliga Sad vidite ko ima bolju ponudu .Tako su ih slomili za uzimanjem TV prava od drugih Liga. Sto SBB nije to uradio ,to oni znaju ,samo sad I vide koliko gube ljudi dnevno ,zato sto nisu I dalje ulagali . A Arena je I drzavni projekat ,ko razume svatice .
7

777

pre preko 2 godine

Jel stvsrno ne razumes poentu SBB ti drzi Djilas i ostali tajkuni Arenu Vucic ostali tajkuni... Jedni tajkuni su u boljoj poziciji od drugih i to korite tako sto astronomske ugovore nude za tv prava koje SBB logicno ne moze da isprati. Zamisli da ti i ja odemo u orodavnicu po kinder jaje koje kosta 100 dinara i ja kazem dajem 10 hiljada da li ces da me ispratis? Naravno da neces jer je to suludo tako i SBB ne moze da isprati to sto Arena SNS nudi i placa...
G

Gost$

pre preko 2 godine

Bolje ima sbb
G

GostLazar

pre preko 2 godine

@777 Ovde je poenta cele price da imamo dva debila koji se prepucavaju, a narod ispasta. Jedni imaju SK, a drugi Arenu. Svako je na gubitku
L

Lazaros@ Odgovor 777

pre preko 2 godine

Da si procitao do kraja ,mozda bi svatio sta Sam hteo da kazem .Kratko I jasno ,SBB je opoziciona televizija .Gde su N1 ,Nova it'd . A toga nema u MTS paketima .On ide da satre Sbb preko Sporta ,jer zna da mi Srbi obozavamo sport .
G

Gost1900900

pre preko 2 godine

Samo neka ovi sa Arene dodju do toga da im kvalitet slike bude kao Sport Klub i onda su def. top. Za sada im je slika ne bas za pohvalu iako je kao HD.
P

Posledica

pre preko 2 godine

Arena je u prethodne tri godine od SK uzela NBA i Premijer ligu i sve svoje zadrzala visegodisnjim ugovorima. Tako da mozete da botujete koliko hocete ali realno uz pomoc drzave ili ne, Arena pruza najvise.
K

Kempes

pre preko 2 godine

Samo je mali problem što ove mlađe generacije sport i gledanje istog sve manje zanima. Više se prati Tik-tok ili se igra esports. Recimo, mene mnogo više interesuje NFL nego Liga šampiona. Ne znam kada sam zadnji put pogledao neku utakmicu Lige šampiona ili Premiier lige. Izgubilo je draž. Ponekad ispratim preko neta utakmice klubova nižeg ranga. Te utakmice su mi nekako privlačnije jer momci još donekle igraju fudbal iz ljubavi, a ne za pare.
Z

Zbunjeni

pre preko 2 godine

Svako ima za i protiv. Ali ako se gleda sadrzaj i kvalitet programa Arena je u prethodne dve godine odmakla Sport Klubu dve svetlosne godine.
G

Gost927

pre preko 2 godine

Koliko sk botova, ja imam sk i jedva cekam da ih se resim samo da mi istekne ugovor, prenose ljudi neke lige i neka takmicenja za koja nisam ni cuo, ono sto su oni uradili Areni pre, sad Arena radi njima, ne znam cemu kukanje, neka plate ako hoce pa nek prenose i oni, a da ne kazem da ih placam 3900 mesecno, a program ocajan.
M

Miloš Kg

pre preko 2 godine

Ugovor mi ističe za mesec dana. Kada sam ulazio u priču sa mts obećali su optiku za 2 god. Ništa od toga, vraćam se na sbb i ako sa njima imam samo loša iskustva. U svakom slučaju još uvek su daleko od sbb.
1

1312

pre preko 2 godine

Sport klub ce uvek biti za vas institucija
G

Gost23

pre preko 2 godine

Ako ovaj čovek čita naše komentare, mogu samo da mu dam jedan savet... Ne časite ni momenta, već juče, već danas podnesite prijavu za nacionalnu frekvenciju, da vas vidi cela Srbija, da jedan vaš kanal bude na nacionalnom nivou. Da Srbija ima jedan sportski kanal najzad, na kome će ići domaća takmičenja, ali i ona strana koja vi procenite. Ne bi vam bilo konkurencije, to je garant! Ne znam da li je to realno, da li je moguće, ali eto, moj savet vam je to!
F

FSGE

pre preko 2 godine

To druze nemas nigde na svetu. Bar imamo srece da su samo dve sportske televizije i da se ne placa pretplata posebno nizajednu.
p

pfc den hag

pre preko 2 godine

Osim mozda Gojka Andrijasevica ostali komentatori sa SK su svetlosnu godinu bolji od tih sa Arene, pametnome dosta...
S

Stevan i Sreten

pre preko 2 godine

Komentatore Arene je u Skoplju pozdravilo 100000 ljudi kada je Vardar bio prvak Evrope. Nesa najbolji fudbalski, Edin kosarkaski komentator. Stevan i Steten rukometni... A pouzdano znam da se komentatori sa SK redom nude Areni...
B

Banjaluka

pre preko 2 godine

Dzaba sve jedan je Visković. I urazumite one komentatore sto prenose Zvezdu. Ne zatvaraju usta,masa nepotrebnih informacija. Jel im zene ne daju da pricaju kod kuce. Jesu li oni radio reporteri. I da. Opet . Jedan je Viskovic

Mr 007

pre preko 2 godine

Hocemo Evroligu!!! NAPRED ARENA SPORT!!! 🔥🔥🔥😂
N

Nenadd

pre preko 2 godine

Gospodinu treba postaviti pitanje zasto Arena Cloud ne funkcionise i kada misle da rese taj problem? Placam to mesecima, da se razumemo ne samo zbog Arene, ali programe Arena sporta je nemoguce gledati zbog konstantnog kocenja slike. Interesantno da u isto vreme ostale kanale mozete gledati bez problema, ali Arenu sport je nemoguce gledati iako sve uredno placate.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

SK ima bolje komentatore i ljepsi kvalitet slike. Nemoj nam to raditi
s

saja

pre preko 2 godine

Ma SK nema ono što nama treba običnom radniku kad dodje sa posla.Nemaju Derbi, Reprezentacije .