Slađana Erić (© MN Press)
Slađana Erić (© MN Press)

Ne daju se Ubljanke, igraće se majstorica u Lajkovcu

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.03.22. | 21:38

Izabranice Marijane Boričić izjednačile u polufinalnoj seriji protiv Železničara - 3:1

Neće Ubljanke tako lako da predaju tron. Izabranice Marijane Boričić su u svom domu sprečile da se sezona za njih prerano završi. Pobedila su Železničar posle četiri seta – 3:1 (25:22, 25:17, 23:25, 26:24), izjednačile u polufinalnoj seriji plej-ofa i zakazale majstoricu u Lajkovcu.

Pre tri dana su aktuelne šampionke ispustile vođstvo 1:0 i 2:1 u gostima i dozvolile preokret. Ovog puta se tako nešto nije ponovilo, jer da jeste bio bi ovo oproštajni meč. Shvatile su da nema popravnog i da moraju da pokažu pravo lice.

Izabrane vesti

Čak pet igračica Uba je stiglo do dvocifrenog broja poena. Kapiten Ljiljana Ranković je imala 16, Ljubica Kecman 15, Slađana Erić 14, Aleksandra Gligorić 13, a Sofija Medić 11. Na drugoj strani najbolja je bila Aleksandra Uzelac sa 17, Jovana Mirosavljević je dodala 12, a Barbara Batinić deset.

Majstorica se igra u četvrtak u Lajkovcu, a pobednik će ići na megdan Crvenoj zvezdi u finalu plej-ofa. Crveno-bele će svežije dočekati seriju, već posle dva meča eliminisale su Jedinstvo iz Stare Pazove.

POLUFINALE SUPERLIGE ZA ODBOJKAŠICE

Crvena zvezda - Jedinstvo 3:0 (prvi meč 3:1)

19.00: Ub - Železničar (prvi meč 2:3)

*u finale prolazi ekipa koja prva dođe do dve pobede


tagovi

Srbija odbojkaOdbojkaSuper liga Srbije za odbojkašiceŽOK UbŽOK Železničar Lajkovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara