Komentari na vest

Nasledio ga prvo na klupi Srbije, pa u Halkbanku: Kolaković umesto Kovača u Turskoj

G

Goran Nikšić

pre 3 meseca

Doktor odbojke!!!
R

Realno je

pre 3 meseca

da postoji animozitet prema Kolakovicu. Ova vest je poprilicno stara u odbojkaskim krugovima. Ako je istina da je corba skuvana u reziji menadzera, da si Poljake zavrnuo, trebalo bi da je skroz bezveze i govori dosta o tebi. A ovi tvoji menadzeri Dzordz i kompanija to odavno vec rade. Za njih se zna kako posluju. I dok klubovi sirom Evrope cute, oni ce da mesetare. Moze to da se krije od javnosti, ali ne moze da se sakrije.
K

Kapa Dole

pre 3 meseca

Za ovu Kolakovićevu botinu, za reprezentaciju koja je bila olimpijski šampion, svakako je ispod očekivanja da sa najboljim dizačem svih vremena Nikolom Grbićem, koji je i član FIVB kuće slavnih, Miljkovićem, Gerićem i ostalima na OI u Pekingu ispadne u četvrtfinalu sa skorom 2-4 u 6 utakmica. OI u Londonu, po odlasku Miljkovića, rezultat: ispada u grupi sa skorom 1-4 u 5 utakmica. SP u Italiji 2010, jedna velika titula koja nedostaje toj generaciji, ispada u polufinalu od Kube, nakon čega se Nikola Grbić oprašta od aktivnog igranja u reprezentaciji. Svetski kup u Japanu 2011, nakon EP 2011, u istom sastavu - skor 5-6 i 8. mesto. Svetska liga, 2007, skandalozno 9. mesto. Nakon toga su momci uprli iz sve snage da pokušaju da uzmu još jedan trofej koji im je izmicao, ali ne vredi kada je potpuna oklagija na klupi. 2008 pogotovo bolan poraz od Amerikanaca u finalu, koji ni po čemu nisu trebali dobiti taj meč. Oni od tog trenutka uhvatiše zalet i osvojiše Peking, a mi se već gore opisano srozasmo. Kad su najveći digli ruke, video se Igorov rad, redom deveto, deveto, osmo i sedmo mesto! EP 2009 godine i najveća sramota naše odbojke ikada zabeležena, a to je da reprezentacija ispada u drugoj fazi turnira. U drugom mandatu još uspešniji, 9. mesto na SP, 6. mesto u Evropi sve propraćeno sjajnim 11. i 9. mestom u VNL! KAKAV STRUČNJAK, SVAKA ČAST!!!
G

Gost 37282

pre 3 meseca

2011 sa.novim timom prvak evrope.2013 sa ovim momcima 3 u evropi.Odveo ih na OI 2012.E sad ovi posle njega nisu uspeli 2016 i 2021 kad su momci na vrhuncu Danijele uzeo zlato 2022 na SP lako mu kada je imao Tijanu jeli tako? .
G

Gost 372828

pre 3 meseca

2008 i.2009 finale SV lige 2010 sa novim tinom bronza u sv ligi. 2010 3 na sv prvenstvu 2011 prvak evrope.2013 3 u evropi Sa mlađim seniorima uzeo srebro bio drugi na svetu. Ako ode i sada na OI bice mu to 5 put i bice nas trener sa najvise nastupa na olimpijadi u istoriji kolektivnih sportova Terza je imao 4 nastupa,Gajic 2.U kosarci i rukometu niko.nije imao toliko nastupa kao trener tj odveo tim na najvece takmicenje.Veliki kosarkasi sa ulaganjem od stotina miliona u ovaj sporz u Srbiji od 5 olimpijada propustili 3.Mi ako odemo u Pariz od prežaljenog tima dobicemo heroje.I nama ne valja selektor.U svakom sportu onaj koji odvede tim pet puta na OI je veliki trener.Za poštovanje.
P

Pariz 2024

pre 3 meseca

selekcijom Irana, Igor Kolaković je do sada osvojio titulu šampiona Azije, osvojio je zlatnu medalju i na Azijskim igrama, a sa Iranom je bio učesnik i finalnog turnira Svetske lige.Bio prvak azije i odveo ih 2016 na OI.Ovo ce mu biti peti plasman na OI
B

Belgrano

pre 3 meseca

Da li je realno da je lik ovako ostavio Poljake na cedilu? Da je nikakav selektor vidimo, ali ovo je bas jadno.
A

Amnezija

pre 3 meseca

Pa imao je ranije ponudu Poljske al uzeo Iran.Kakav je selektor vidimo jer nas je odveo 3 puta na OI kao i Iran 1.Iz 4 pokusaja 4 uspeha.Njegovi prethodnici ili naslednici bisu uspeli 2016 i 2021.On ce i 4 odvesti Srbiju.Osam medalja ima.
R

Rokoko

pre 3 meseca

Kako crnogorskog strucnjaka? CITIRAM: Posle odlaska Zorana Terzića žensku selekciju preuzeo je Danijele Santareli, a od ove sezone će "plave dame" predvoditi Đovani Gvideti. - Ne znam šta da kažem. Veliki uspeh je reprezentacija ostvarila sa našim selektorom, ali i sa Santarelijem. Sada je ponovo stranac na klupi. Uz sva uvažavanja, meni je žao što se jedan Srbin ne pojavi na poziciji selektora italijanske reprezentacije. Ovo samo pokazuje našu širinu, jer je sve podređeno rezultatu. Nemamo usko gledanje, da mora to da bude samo Srbin ili neko iz našeg okruženja. Iako sam siguran da u našoj zemlji postoje treneri koji mogu uspešno da predvode ovu reprezentaciju.
Z

Zora sviće

pre 3 meseca

Pa crnogorac je Igor.Veliku Rusiju vodi Srbin.Poljsku Srbin kao trener.Sta je sporno.
T

Tata Mata 123

pre 3 meseca

Maja,Buša,Silvija i Bjelica su crnogorke al to ti ne smeta.Nego smeta selektor Crnogorac a Italijani i Turci nisu problem kod žena.Vukovic iz C Gore je bio pre a Travica iz Hrvatske pre Igora.N Grbic doveo sve Italijane za pomocnike dok je bii e to ste zaboravili svi.
R

RIP Halkbank

pre 3 meseca

Sad će i njih da ukanali.
K

Koga je

pre 3 meseca

Jos ukanalio?
R

RIP Srbija

pre 3 meseca

Reprezentaciju.
K

Koga je

pre 3 meseca

RIP Srbija Kako kad je uzeo 8 medalja i 3 puta nas odveo na OI.i 4 put ce.Sta je neuspeh 3 mesto na svetskom ili veliki broj medalja u sv ligi.Mozda titula prvaka evrope ili bronza na EP.Mozda 4 mesto na Sp?Hm...ne razumem baš