Komentari na vest

Najbolji junior sveta prešao iz Partizana u Novi Beograd

G

Gost sa fb

pre 11 dana

Ono što Partizan treba da uradi, jeste da se privremeno sam odjavi. Ne treba da proizvodi igrače za druge. Eto im bazeni i sve vučićeve pare i neka proizvode sami. Za sebe i reprezentaciju.
N

Neobavesten

pre 11 dana

Kad imate tako vrhunske uslove i strucni trenerski kadar za napredovanje, zasto kupite decu iz drugih klubova, zasto ne napravite igrace iz svog mladjeg pogona? Lako je sa skolovanim igracem raditi na njegovoj nadogradnji i jos se hvaliti posle! Porazavajuce!!!
T

Tako je

pre 11 dana

Stavljaj katanac na njih, sve im uzmi
M

Morava

pre 11 dana

Jedva cekam gasenje ovog kluba tako je NBG sve im uzmi i ugasi ih, Karma je cudo za sve ono sto su uradili ovde.
a

aahahah

pre 11 dana

a sta su uradili? Digli srpski vaterpolo, i dalje igraca Partizana drze reprezentaciju
I

Iskreno

pre 11 dana

Jedva cekam da se ovo zlo Srpskog vaterpola ugasi
t

tako je

pre 11 dana

Stavljaj katanac na zlo Srpskog vaterpola
Ј

Јјјј

pre 11 dana

Који смо били на том првенству седми или осми а већина играча из партизана, да су играли из других клубова који заслужују освојили бисмо медаљу
a

anahha

pre 11 dana

u sadasnjoj reprentaciji ih je 6-7 iz Partizanove skole... plus selektor
A

Ajde realno

pre 12 dana

Ne praštaju Srbi uspeh nikome. Zavidni preko svake mere. Nekada je bilo da komšiji crkne krava, danas je, daj da oteram komšiju pa da mu se uselim u kuću, koristim njegovo imanje i imam njegovu ženu. Politika, sport, međuljudski odnosi, škola, svi se ponašaju isto, daj da otimam, kradem, lomim i gazim preko drugog.
P

Psihozza6

pre 11 dana

Bravo!!! I sve je to z našu decu!! Živela Srbija!!
S

Streptomicin

pre 12 dana

Nekada je ovako Partizan dovodio tudje igrace. Sada je njihovo mesto zauzeo Novi Beograd. I odlicno im ide. Dobri su u Evropi, a bice i bolji. Reprezentacija je najbolja na svetu. Znaci da se vodi ispravna politika.
P

PAOKara

pre 11 dana

Zaboravljenu Becej i Jadran.Partizan je morao da proda citave 2 super talentovane generacije.Udovicic je presao u Jadran iz Partizana.Da ne pricamo ko je sve igrao za Becej krajem 90-ih dok je bilo para.Partizan je preziveo sve instant klubove i projekte,pa ce i prezivete lazni klub iz trece lige.A rezultate imamo zato sto Partizan nekim cudom i dalje izbacuje talente,a NB I Zvezda ne mogu ni bovu da izbace.
a

ahahah

pre 11 dana

I dalje je najvisw Partizanovih u timu...
P

Psiho.brt

pre 11 dana

Kakva bre ispravna politika. Pa isti taj NBG je sadašnjeg našeg najboljeg odbacio ko poslednje g...o!!!! Urnisan nam je vaterpolo, svi smo ih potpisali pre OI a sad se divimo njima. Jedini koji su zaslužni za tu medalji su ti momci koji su bili u tom bazenu i selektor, uz klubove koji su im učili vaterpolu!!! Nikakav sisteme, nikakav NBG, nikakav politika vaterpola!
T

Top Gun

pre 12 dana

Sistematsko uništenje Partizana se nastavlja po utvrđenom planu od 2012.
M

Makaki

pre 12 dana

Odlično, da nisu ugašeni ne bi nikad zlato osvojili na OI.
M

Milantom

pre 12 dana

Likovali su glodari kad smo na OI izgubili od Australije 8:3. Glavni razlog, uništavanje partizana!? I na kraju osvojismo zlato. Nekada se sipalo samo u jedan klub a sada nije više tako, postoje i drugi . A ustvari i jedno i drugo je bila politika s tim što kada je postojao partizan, to je vama odgovaralo...
е

ебем

pre 12 dana

паланчикара у уста!!!!!
P

Pedjah

pre 12 dana

Da li treba napomenuti da je i Luka Gladovic vrhunski talenat i isto dosao iz Partizana?Čerupanje se nastavlja,a svi bi voleli da se osvajaju reprezentativne medalje?
S

Streptomicin

pre 12 dana

Pa i osvajaju se medalje. Znaci da je recept odlican.
S

Slobo1

pre 12 dana

E to se zove propast srpskog vaterpola i srpskog sporta uopste. Nas najtrofejniji klub, rasadnik najboljih mladih igraca vaterpola u nasoj zemlji je na ivici opstanka, a Novi Beograd cveta. Pa kada su tamo takvi strucnjaci, sto ne naprave nekog mladog igraca....
a

aaaa

pre 12 dana

Shvatite da ste prokleti, mozete dovesti sve na svetu najbolje, nista necete osvojiti!!!! Usppeli ste sto nikome nikada nije, da cela Srbija navija protiv vas!
N

NR

pre 12 dana

Kada je mogla Zvezda mogu i oni. Isto su smece.
S

Streptomicin

pre 12 dana

Kad je mogao Partizan da osvoji, mogu i oni. Isti recept koriste.
Ž

ŽVALASTAN

pre 12 dana

A kakve uslove, za vreme aktuelne vlasti, ima VK Partizan, sedmostruki šampion Evrope, koji je stvorio desetine zlatnih reprezentativaca?
B

Banja_Slatina

pre 11 dana

Kaže direktor VK Partizan ovo Sve to je kumulacija s jedne strane ambicija da budemo vrhunski klub, a s druge strane činjenice da te ambicije nisu mogle da se isprate finansijski.  Čuj 8 miliona eura dug vaterpolo kluba. Pa za te pare će bilo koje selo u Srbiji odabrano slucajnim uzorkom imati b2b šampiona Evrope.