Komentari na vest

Najbolji junior sveta prešao iz Partizana u Novi Beograd

G

Gost sa fb

pre 9 dana

Ono što Partizan treba da uradi, jeste da se privremeno sam odjavi. Ne treba da proizvodi igrače za druge. Eto im bazeni i sve vučićeve pare i neka proizvode sami. Za sebe i reprezentaciju.
N

Neobavesten

pre 9 dana

Kad imate tako vrhunske uslove i strucni trenerski kadar za napredovanje, zasto kupite decu iz drugih klubova, zasto ne napravite igrace iz svog mladjeg pogona? Lako je sa skolovanim igracem raditi na njegovoj nadogradnji i jos se hvaliti posle! Porazavajuce!!!
T

Tako je

pre 9 dana

Stavljaj katanac na njih, sve im uzmi
M

Morava

pre 9 dana

Jedva cekam gasenje ovog kluba tako je NBG sve im uzmi i ugasi ih, Karma je cudo za sve ono sto su uradili ovde.
a

aahahah

pre 9 dana

a sta su uradili? Digli srpski vaterpolo, i dalje igraca Partizana drze reprezentaciju
I

Iskreno

pre 9 dana

Jedva cekam da se ovo zlo Srpskog vaterpola ugasi
t

tako je

pre 9 dana

Stavljaj katanac na zlo Srpskog vaterpola
Ј

Јјјј

pre 9 dana

Који смо били на том првенству седми или осми а већина играча из партизана, да су играли из других клубова који заслужују освојили бисмо медаљу
a

anahha

pre 9 dana

u sadasnjoj reprentaciji ih je 6-7 iz Partizanove skole... plus selektor
A

Ajde realno

pre 9 dana

Ne praštaju Srbi uspeh nikome. Zavidni preko svake mere. Nekada je bilo da komšiji crkne krava, danas je, daj da oteram komšiju pa da mu se uselim u kuću, koristim njegovo imanje i imam njegovu ženu. Politika, sport, međuljudski odnosi, škola, svi se ponašaju isto, daj da otimam, kradem, lomim i gazim preko drugog.
P

Psihozza6

pre 9 dana

Bravo!!! I sve je to z našu decu!! Živela Srbija!!
S

Streptomicin

pre 9 dana

Nekada je ovako Partizan dovodio tudje igrace. Sada je njihovo mesto zauzeo Novi Beograd. I odlicno im ide. Dobri su u Evropi, a bice i bolji. Reprezentacija je najbolja na svetu. Znaci da se vodi ispravna politika.
P

PAOKara

pre 9 dana

Zaboravljenu Becej i Jadran.Partizan je morao da proda citave 2 super talentovane generacije.Udovicic je presao u Jadran iz Partizana.Da ne pricamo ko je sve igrao za Becej krajem 90-ih dok je bilo para.Partizan je preziveo sve instant klubove i projekte,pa ce i prezivete lazni klub iz trece lige.A rezultate imamo zato sto Partizan nekim cudom i dalje izbacuje talente,a NB I Zvezda ne mogu ni bovu da izbace.
a

ahahah

pre 9 dana

I dalje je najvisw Partizanovih u timu...
P

Psiho.brt

pre 9 dana

Kakva bre ispravna politika. Pa isti taj NBG je sadašnjeg našeg najboljeg odbacio ko poslednje g...o!!!! Urnisan nam je vaterpolo, svi smo ih potpisali pre OI a sad se divimo njima. Jedini koji su zaslužni za tu medalji su ti momci koji su bili u tom bazenu i selektor, uz klubove koji su im učili vaterpolu!!! Nikakav sisteme, nikakav NBG, nikakav politika vaterpola!
T

Top Gun

pre 9 dana

Sistematsko uništenje Partizana se nastavlja po utvrđenom planu od 2012.
M

Makaki

pre 9 dana

Odlično, da nisu ugašeni ne bi nikad zlato osvojili na OI.
M

Milantom

pre 9 dana

Likovali su glodari kad smo na OI izgubili od Australije 8:3. Glavni razlog, uništavanje partizana!? I na kraju osvojismo zlato. Nekada se sipalo samo u jedan klub a sada nije više tako, postoje i drugi . A ustvari i jedno i drugo je bila politika s tim što kada je postojao partizan, to je vama odgovaralo...
е

ебем

pre 9 dana

паланчикара у уста!!!!!
P

Pedjah

pre 9 dana

Da li treba napomenuti da je i Luka Gladovic vrhunski talenat i isto dosao iz Partizana?Čerupanje se nastavlja,a svi bi voleli da se osvajaju reprezentativne medalje?
S

Streptomicin

pre 9 dana

Pa i osvajaju se medalje. Znaci da je recept odlican.
S

Slobo1

pre 9 dana

E to se zove propast srpskog vaterpola i srpskog sporta uopste. Nas najtrofejniji klub, rasadnik najboljih mladih igraca vaterpola u nasoj zemlji je na ivici opstanka, a Novi Beograd cveta. Pa kada su tamo takvi strucnjaci, sto ne naprave nekog mladog igraca....
a

aaaa

pre 9 dana

Shvatite da ste prokleti, mozete dovesti sve na svetu najbolje, nista necete osvojiti!!!! Usppeli ste sto nikome nikada nije, da cela Srbija navija protiv vas!
N

NR

pre 9 dana

Kada je mogla Zvezda mogu i oni. Isto su smece.
S

Streptomicin

pre 9 dana

Kad je mogao Partizan da osvoji, mogu i oni. Isti recept koriste.
Ž

ŽVALASTAN

pre 9 dana

A kakve uslove, za vreme aktuelne vlasti, ima VK Partizan, sedmostruki šampion Evrope, koji je stvorio desetine zlatnih reprezentativaca?
B

Banja_Slatina

pre 9 dana

Kaže direktor VK Partizan ovo Sve to je kumulacija s jedne strane ambicija da budemo vrhunski klub, a s druge strane činjenice da te ambicije nisu mogle da se isprate finansijski.  Čuj 8 miliona eura dug vaterpolo kluba. Pa za te pare će bilo koje selo u Srbiji odabrano slucajnim uzorkom imati b2b šampiona Evrope.