Komentari na vest

Na vaterpolo Olimpu i dalje se pitaju Srbi!

Г

Групни

pre oko 1 mesec

данашња игра подсетила на велике дане Српског ватерпола ! момци, свака част, убеђен сам да бањамо и Амере !
h

hogiko

pre oko 1 mesec

Kao i uvek u komentarima su teške neznalice i kenjatori(moguće da ima i dosta neplivača). Ovi momci i kad nisu na nivou uvek daju sve od sebe i za to im uvek skidam kapu. Kao i basket(pošto na -24 kreće drvlje i kamenje), igra se do poslednje sekunde, to smo naumučili mi koji oba sporta pratimo preko 30 godina. Ovo su "naši" sportovi i nema predaje kao što je nikad nije ni bilo. Ako su drugi bolji ili ako su lošija ekila a imaju dan, pružiš ruku i ideš dalje.....
F

Fußballspieler

pre oko 1 mesec

Ali kad komentar počne sve fudbalske terene pretvoriti u bazene i košarkaške dvorane… Slažem se, svi ti sportovi su nam toliko radosti doneli i treba da se uloži u infrastrukturu, da se subvencionišu klubovi jer ulaganja u te sportove i nisu toliko velika a uvek nam se sportisti vrate sa medaljama. Ali ljudi, nemojte se zaludjivati glupostima da se ne ulaže u fudbal jer koliko god bio očajan fudbal donosi najviše novca i to je realnost da odnosi najviše ulaganja. Ovde je problem što se u fudbal pogrešno ulaže, što su izgradjeni stadioni (i to loši stadioni) u gradovima koji nemaju superligaša ni na vidiku ali su najverniji glasači i zato su lokalni stranački lideri nagradjeni stadionima (valjda za mitinge gde se uništava trava). Umesto da nove stadione dobiju Novi Sad, Niš, Kragujevac na prvom mestu pa još i Kruševac, Subotica i na kraju Beograd krenulo se iz nedodjija, svake godine neko selo udje u najviši rang, mulja se, namešta se, krade se nemilice i ljudima je muka od toga. Zato svi ostali sportovi i zaslužuju više ulaganja a od godišnje plate npr jednog Pantera, Kampaca, Saldanje, Šefifa… može da živi cela vaterpolo ili odbojkaška liga!
S

Srbijo majko!

pre oko 1 mesec

Čitam povremeno komentare u vezi naših olimpijada bilo pojedinačno bilo ekipno jer zbog posla ne mogu dosta da ispratim.Pročitao sam ovde par uvodnih od 140 komentara pa me interesuje da li se neko od vas 140 bar u nekoj jadnoj formi izvinio momcima za neverovatnu pljuvačinu od početka turnira ili ne?!
K

Kop

pre oko 1 mesec

Ispravite me ako griješim, posle olimpijskih u riju mi nemamo medalju ni na jednom takmičenju!

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Posle Rio smo osvojili 2X Evropsko prvenstvo i Olimpijske Igre u Tokio
C

Cer

pre oko 1 mesec

U Tokiju. Nista cudno, sedam igraca iz tog tima se povuklo.
G

Gostimirko

pre oko 1 mesec

Misliš od Tokia??
O

Ovo nam

pre oko 1 mesec

je trebalo,da se vrati poljuljano samopouzdanje u kult vaterpolo reprezentacije ....... Mirno sacekati protivnika(ko god bio) u polufinalu,pruziti maksimum i rezultat nece izostati .......Moramo bez lazne skromnosti priznati da imamo najboljeg igraca na svetu-jednu neukrocenu goropad u vidu naseg Dusana Mandica,koji je prava zver u bazenu .......Onaj gol preko cetiri bloka i probusenog Zerdevasa,je za enciklopedije ......A Nikola celo vreme tih i sakriven,i onda ova golcina koja ce se dugo vrteti ....... Napred SRBIJA !!!!!
k

ko je sad paradajz a

pre oko 1 mesec

girosi nijedni
L

Lale_Gator

pre oko 1 mesec

Evo vam ga za 7 evra dnevno za klimu u Pefkohoriju, mame vam ga!!
M

Marko hr

pre oko 1 mesec

Hrvatska i Srbija u finalu pa neka pobijedi boji ali da jedni i drugi ne pissemo uvrede bilo ko da pobijedi
J

Jedi vnago šousta

pre oko 1 mesec

Necete vi u finale batice....
S

Sledeca

pre oko 1 mesec

Utakmica je vas poraz!
P

Pazi

pre oko 1 mesec

Kad izgubimo onda je kriva Zvezda, Partizan se uništava itd... A kad pobedimo eto Partizan je, gle čuda onako uništen, ipak zaslužan za pobedu. Kako to? Imate li obraza uopšte da pišete ovakve gluposti?
M

Milan 112233

pre oko 1 mesec

sreća nas je pogledala, ali sakriti se iza slučajnog jednoroga našeg sporta (Đoković, Bošković, Jokić, Mandić...) je velika tragedija. Mi nemamo sistem i savezi ne rade ništa, ali biće dovoljno medalja da se AV slika i da se narod zamajava
K

Kukaaа

pre oko 1 mesec

ДОКЛЕ ЋЕ ОВАЈ НАШ ГОЛМАН ДА НАС КАНАЛИ
g

gost iz Grocke

pre oko 1 mesec

Metalika moj dobar drugar meeeetalikaaaa
н

нс бој

pre oko 1 mesec

Ово је било херојски,мушки,права српска ствар.
S

Sve ih je stvorio ISTI KLUB

pre oko 1 mesec

Saša Đorđević protiv Huventuda, pa protiv Hrvata, Dušan Kecman protiv Cibone, Aleksandar Mitrović u Portugalu na samom kraju... sada Jakšić...
h

hogiko

pre oko 1 mesec

to što si nabrojao je bilo srpski pre 100 godina. sad se potomci junaka savijaju za dve iljade, posao preko stranke... svi "junaci" nikom ponikoše...
Z

Zigmund

pre oko 1 mesec

Pred kraj prosle godine (oktobar, novembar) svecano je otvoren stadion u Loznici. Pre par dana stadion je zatvoren zbog ocajnog stanja travnate podloge. Dokle ulagati u fudbal, niti znamo da igramo, niti se reprezentativci trude upola kao kosarkasi ili vaterpolisti, struka nam je ocajna, savez ispolitizovan i menadzerski instruiran, a sada se pokazuje da ni travu ne znamo da odrzavamo kad malo jace ogreje sunce. Umesto u fudbal dajte bazen u toj istoj Loznici, Zajecaru, Kraljevu, Cacku, Smederevu, Pozarevcu,... Ne mora olimpijski moze i 25m, moze i montazni, a mnogo jeftinije i zdravije za decu. Ah, da zaboravih, manje kosta, al manje moze i da se opere.
J

JP123

pre oko 1 mesec

Brate,sve potpisujem,ali i sam znaš zašto je teren u Loznici uništen...napravili stadion da bi održavali mitinge izgleda,finale kupa je maska verovatno bila...
Z

Zigmund

pre oko 1 mesec

Znam, isti oni koji su se lepo ugradili.
D

Dane daca

pre oko 1 mesec

Ovaj plasman u polufinale je rezultat sistemskog i planskog gašenja Vk Partizan.
K

Kuj reko sok

pre oko 1 mesec

E sad ameri za koje smo bedem i sa juniorima ili australija koja ce pozeleti da nas nije pobedila u grupi. Ajde majstori za finale. Neresiva smo im enigma uvek bili!!!!
N

Nakata

pre oko 1 mesec

Umesto da budemo srednje ocajni u fudbalu i imamo stadion od ko zna koliko miliona, bolje je biti sila u vaterpolu, odbojci, kosarci, rukometu, borilackim sportovima i atletici. Ne verujem da bi ulaganja u sve njih izuzev kosarke nadmasila ulaganje u jedan truli menadzerski sport, ali tu se okrecu i peru pare i to je svrha svega izgleda.
G

Geo

pre oko 1 mesec

Ne,ne moramo mi da budemo losi
Z

Zabrinut

pre oko 1 mesec

Ulaze se novac u fudbal gde nikada nista nismo osvojili,a vaterpolo,odbojka,rukomet,kosarka su uvek negde u zapecku,a donose nam medalje. Zabraniti fudbal u Srbiji,ionako je sve namesteno za blizance.
p

pihh

pre oko 1 mesec

grobari ostali razocarani
v

vidi ih

pre oko 1 mesec

Kad Srbija izgubi to je zato sto neko unistava partizan ,posledics unistavanja jsd kad pobedi to je ponovo zbog partizana, hahahaha ceo dan se nadaju porazu Srbije da bi botovali za svoj jsd
D

DP

pre oko 1 mesec

Jebi ga, kad igraju loše-kritika (ne pljuvanje), kad pobede- čestitke. Prosto. Od Tokija su bili očajni, ali ovo je fantastično. Neka bude i bronza, samo neka visi oko vrata
P

Preteruje narod

pre oko 1 mesec

Nisu bili očajni, bili su korektni. Samo su ljudi navikli na zlato, pa je ovde stav - ili šampioni ili ništa. Plus što je bila smena generacija i većina reprezentacija u kada dođe smena totalno potone, a mi smo ostali solidni i sa velikim procentom baš mladih igrača.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 1 mesec

"Очајни" ако се пореде са генерацијом која се уопштено у било коме спорту не појављује тако често. Имали смо "болну" смјену генерације и сваки пласман у 1/4 финале је био успјех, за више смо дочекали баш гдје треба - на ОИ. Ако иначе погледаш преглед свих освојених медаља што некада Југославије што касније Србије (или рецимо трофејне Мађарске) видјећеш да редовно постоји "пост" од 3-4 године, а то су управо периоди након смјене генерације!
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Pa ti burazeru budi prvi u grupi 🤣 nikad nas se necevresiti u vaterpolu. NIKAD!
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Bravo momci! Samo gazite, ne sumnjam u vas!
A

Ahahaha

pre oko 1 mesec

A grobosi u fazonu koju sad glupu teoriju da smislimo, ova ne pije vodu više.
J

Ja...

pre oko 1 mesec

Bravo momci. Nisam verovao posle onih meceva u grupi. Zaista svaka cast. Pod hitno ulaganje u ovaj sport koji nam je doneo najvise radosti. Pod hitno sve fudbalske terene pretvoriti u kosarkaske, odbojkaske, bazene pa cak i golf terene pre fudbala jer kod nas fudbal treba zakonom zabraniti jer realno nismo stvoreni za taj sport. Ajde uz dobru igru i Bozju pomoc prvo do finala a posle i do zlata jer ovi momci zasluzuju zlato jer niko nije verovao u njih priznajem da nisam ni ja i sada mi je jako zao. Samo kad se setim da ih je na olimpisjke igre ispratili 2 novinara velika bruka za Srbiju. Ipak je to sport koji je doneo toliko medalja i dvostruki uzastopni pobednik olimpijskih igara. Srecno momci do zlata, BOZE POMOZI
T

Tako im i treba

pre oko 1 mesec

Sve je to rezultat planskog unistavanja VK Panatinaikosa i njihove cuvene skole
A

Ajao

pre oko 1 mesec

Uhh pa ovo ispade dobro što smo sistemski uništili Partizan. Da nismo prošli bi kao Španci. Dobro je.
p

pihh

pre oko 1 mesec

grobari ostali razocarani
P

Pjer

pre oko 1 mesec

Hteo bih samo da podsetim ljude na moj komentar da bih bio mozda i najsrecniji kad bi vaterpolisti uzeli medalju!!
P

Pazi

pre oko 1 mesec

Kad izgubimo onda je kriva Zvezda, Partizan se uništava itd... A kad pobedimo eto Partizan je, gle čuda onako uništen, ipak zaslužan za pobedu. Kako to? Imate li obraza uopšte da pišete ovakve gluposti?
V

Vldblk9a

pre oko 1 mesec

Ali Mandic kakva je zver! Covek klasa za sve.
P

Pazi

pre oko 1 mesec

Kao što rekoh, dobra odbrana i nema problema. Napad je koliko toliko okej.
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Jeste da cemo vrlo tesko da odbranimo dvostruko zlato ali vaterpolisti su jedina reprezentacija koja osvaja olimpijsku medalju jos od Sidneja 2000 gde je osvojena bronza.Onda srebro u Atini pa dve bronze u Pekingu i Londonu i dva zlata u Riju i Tokiju.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Zato i treba da se ulaze u vaterpolo u Srbiji u Aleksincu,Sokobanji,Krusevcu,Nisu,Negotinu,Vrnjačkoj Banji,Jagodini,Pirotu,Sabcu,Novom Sadu,Kikindi,Cacku,Valjevu,Kragujevcu,Vranju,Suboticu,Backoj Topoli,Vrscu,Niskoj Banji,Indjiji,Beogradu,Uzicu,Zajecaru,Pančevu.
k

komentar

pre oko 1 mesec

Nedostaje ti Smederevska palanka
G

Gostxx

pre oko 1 mesec

Koliko fali klasa centar kao što je bio Duško Pijetlović. Ovi ne mogu sa metar da je ćušnu u gol.
B

Barbarosa_h2o

pre oko 1 mesec

Uvek kad golman dobro brani i ekipa dobro igra, danas je Filipovic bio na visini zadatka i svojim odbranama dao vetar u ledja celoj ekipi, jos jednom bravo za njega! Ako u narednim utakmicama budemo dobro igrali odbranu od koje sve pocinje, mozemo da ocekujemo medalju! Napred vaterpolo Srbija!

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Ja prvi nisam verovao posle onakvih igara da cemo proci grke, iskreno. Svaka im cast na ovome, verovatno su i oni shvatili da smo do sad igrali jako lose. Ovu generaciju treba izbrusiti do Los Andjelesa da tamo budemo opet svetska sila u vaterpolu kao i uvek. Bravo momci, sad bitka za medalju.
B

Bar Kohba

pre oko 1 mesec

Ja ovo ocekivah, a sta god dalje uradili svaka im cast za danas. Iskreno bronza bi bila za ovaj tim vrh. Ali dobar je zreb sa USA ili Australijom, sad malo i euforija, sve je moguce. Mec je bio top, srecan sam mnogo, bas sam se nadao da oni nesto urade. Zivi bili i sve najbolje u polufinalu! Mi smo ipak vaterpolo nacija, nikad za otpisati i potceniti.
#

#p

pre oko 1 mesec

Mi smo ta ekipa
I

Ivan...

pre oko 1 mesec

Nismo favoriti kao nekada, ali Vaterpolo je ipak nas nacionalni sport. Nece se niko pored nas tek tako prosetati do finala.
D

Djurkopiano

pre oko 1 mesec

Bravo momci ,temparilali ste formu.
s

sale brat

pre oko 1 mesec

uloziti bre pare u razvoj vaterpola i odbojke bazene terene u skolovanje trenera ojacati ligu
y

y77

pre oko 1 mesec

svi su ih pljuvali, i sada pobeda, i odma se ide na zlato.

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

Vecina vas ih je pljuvala,a sada pisete sve suprotno.Ako izgube u 1/2 opet krece pljuvacina.Takvi smo kao narod.I na SP su svi pljuvali Pesica,posle poraza od Italije.Kako smo se dizali,krenuli su hvalospevi,a onda opet pljuvacina nakon Finala.
B

Boners

pre oko 1 mesec

Neces verovati ali tako je u svim drzavama, narodima.

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

@Boners...O tome se da diskutovati...
K

Kolle

pre oko 1 mesec

Kako mi je drago zbog ovih momaka i zbog selektora.. svi su ih pljuvali, svasta pisali o njima, posebno o njemu.. bravo momci, cestitke iskrene i od srca! Sta god dalje uradili, zatvorili ste usta svima... Samo hrabro!!!

RealNo1

pre oko 1 mesec

Наш национални спорт и држава треба да уложи новац.

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

5 dana pišem da sam siguran da će Vaterpolisti ući u finale jednostavno sam video da nam se crta kao u Rio gde smo isto katastrofalno odigrali grupnu fazu i isto se jedva provukli sa 4 mesto
N

Ne znas da pises

pre oko 1 mesec

Ne pali se. Koga briga sta ti uopste mislis o bilo cemu
B

Brundo

pre oko 1 mesec

I Riju smo imali asove.Danas nemamo osim Mandica pa mora povuci potegni.Obezbedili su jos dva meca i borbu za medalje.
m

milan tarot bojan

pre oko 1 mesec

bojane hocu li se ozeniti ? Hocu li kupiti kucu ? neki kladionicarski fix? unapred hvala.. i tetka pita za maloga, oko faxa, kako vidis to ?
V

Vaterpolo

pre oko 1 mesec

Dobra utakmica svaka cast nasima cinilo se sigurno da ce biti peterci ali onda Jaksic resava utakmicu.Veliki uspijeh ako pogledamo igru u grupi sada Australija ili Amerikanci nece biti lako ali vaterpolistima svaka cast ponovo su u borbi za medalju na igrama i mozemo I do finale.
S

StojkeT

pre oko 1 mesec

Kao Ikodinovic nekad u zadnjoj sekundi.
C

Chacarita

pre oko 1 mesec

Samo nesto da napomenem. Svi mi ovde, da svi, smo bas jako udarali i pljuvali po golmanu - covek je danas bio mozda i kljucni nas igrac. Treba biti iskren i priznati to tako.
P

Pandica

pre oko 1 mesec

Svaka vam čast momci! Svaka čast! Veličanstveno!
D

DDF

pre oko 1 mesec

Kako smo igrali ceo turnir prolazak u 1/2 finale je iznenadjenje za sve nas,sada posle ove pobede uveren sam da vaterpolo reprezentacija Srbije igrati finale i osvojiti medalju na OI
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

Od 2000. na svakim OI medalja - to je jednostavno neverovatno. I niko ovde nije ocekivao nista vise od njih, ni ja, ali niz i dalje nije gotov. BRAVO, BRAVO, BRAVO!
l

lokateli

pre oko 1 mesec

moram opet da kažem, nije toliko problem golman, koliko smo spori u obrani pa protivnici ostaju otvoreni da šutiraju... samo se nadam da ćemo još brži i bolji u obrani da budemo, ali svi igrači, pa će i golmani da dobiju samopouzdanje... sretno i hrabro po zlato
G

Glavni gost

pre oko 1 mesec

Ja moram da pomenem i bracu Rasovic pogotovo Viktora kog nisam uopste voleo, 5 golova njih dvojice i sjajno kombinovanje u napadu.
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Bravo, majstore! 👊👊👊

gost iz Draznja

pre oko 1 mesec

Gde je onaj lik NN3, da nam objasni kako golman Filipović nema pojma i kako treba trenera Stevanovića da smene??Javi se druže nije sramota. Najlakše sedeti kući u fotelji i pljuvati svoje. Puna podrška momcima i treneru na ulasku u polufinale i borbi za medalju!
N

NN3

pre oko 1 mesec

Pa nisam ja pizda da ne smem da se javim. Kritikujem kad je za kritiku, hvalim i puno mi je srce kad izginu ovako, pa i da su izgubili danas ne bih reč rekao. Ako su tebi mečevi u grupi bili na nivou i da je trebalo da ih hvalimo, onda batali. A i dalje sam pri tome da Stevanović ne treba da bude selektor reprezentacije. Šta je ovde danas bio njegov rezultat? Dvanaest napada uzastopno nismo realizovali prilikom prednosti od 6:5, on nije tražio tajm aut. Izvukli nas Mandić na individualni kvalitet sa onim golom preko 4 igrača i Jakšić ludačkim golom na kraju, uz naravno partiju karijere Filipovića skidam mu kapu, meni je danas MVP. Mislim da je ipak lakše palamuditi kao ti što radiš nakon uspeha, a ranije te nema nigde.
I

Ima takvih

pre oko 1 mesec

Mnogo
N

Nanas

pre oko 1 mesec

A ti ih nisi pljuvao ??? Zbog cega se ovde toliko strasno dozivljava kritika ??? Jesmo li trebali aplaudirati golmanu sto je bio skretnicar 5,6 meceva,i celo Evropsko prvenstvo ? Zasto glumite neke prepodobne ljude koji kao nikad ne kritikuju ??? Za danasnju partiju,svaka mu cast,ali da je zasluzio kritike ranije,jeste i to bas
N

NN3

pre oko 1 mesec

@Nanas Samo iskuliraš ovakve likove koji se jave samo nakon nekog uspeha. Kao da je želim zlo ovim momcima pa sam navijao da dožive debakl, pa može se naći moj komentar ovde na sajtu na live praćenju OI da sam rekao danas nakon 1/4 da verujem u pobedu i da mogu to da urade, jer se video totalno drugačiji pristup nego u grupi. Obradovao sam se ovom golu na kraju samo malo manje nego Novakovom zlatu
@

@nn3

pre oko 1 mesec

Imas li ti zivot ili mislis da ce neko traziti tvoj komentar?
N

NN3

pre oko 1 mesec

Vidiš da me ljudi pominju na vesti o prolasku u polufinale, tako da izgleda da pored mene nema život još njih, šta ćeš. Pozdrav 👋🏻
N

Nanas

pre oko 1 mesec

@NN3 , iskuliram brate, nego ne shvatam te likove, bas su u fazonu,da,ako mi napisemo neku kritiku ili svoj stav da mi kao ne zelimo dobro momcima, takva se klima u celom drustvu napravila,svaka kritika se dozivljava tragicno,ako nisi sa mnom,automatski si protiv mene,po meni neshvatljivo razmisljanje
G

Golmane

pre oko 1 mesec

Radosave, sve ti je oprosteno. Salu na stranu. Bravo momci, bravo junaci.
G

Gost011

pre oko 1 mesec

9 minuta gol nismo dali. Kada je trebalo da povedemo 4 razlike nismo dali gol. Svaka čast za pobedu, ali nije ohrabrujuće za 1/2 finala.
G

GABI GO

pre oko 1 mesec

NEMOZE PRODJE VEST A DA NEKO NEKAZE .KOLIKO IMA OGRACA PARTIZANA. ZVEZDE UZAS.PA NE IGRA PARTIZAN.NEGO REPREZENTACIJA ONI SE SIGURNO. NEDELE KO IZ KOG KLUBA NEGO IGRAJU ZA ZEMLJU SRBIJU A NE ZA KLUB .NAJGORE JE NAVIJAČI SE ZAVADJENI MRZE SE. MEDJUSOBNO.A IGRACI SE POSTUJU. I DRUŽE PRIVATNO. ZVEZDE I PARTIZANA .
Ф

Фннене

pre oko 1 mesec

Болест брате, болест, све то треба укинути
C

Chiske

pre oko 1 mesec

Po meni neocekivano, ovo je realno uspeh, sta bude dalje nebitno...
T

Ti se jos uvek javljas

pre oko 1 mesec

Nakon najava da cete razvaliti Ajax kao domacini i da cete se boriti za titulu u prvenstvu xaxaxaxaxa
B

Brankoni84

pre oko 1 mesec

Nikola Jakšić se pridružio panteonu srpskh sportista poznatijim pod imenom "Srpski ujeb u poslednjim sekundama"😁: Igoru Milanoviću, Dači Ikodinoviću, Saletu Đorđeviću, Milošu Teodosiću, Dušanu Kecmanu... pa do vragolana Kostića na U18 u basketu. BRAVO Nikola, BRAVO momci, idemo po medalju.❤️❤️❤️
Z

Zigmund

pre oko 1 mesec

Celu utakmicu se pitam: Gde je Jaksic? Kad ono majstor vezba udarce sa pola za zadnju sekundu. Bravo momci!
Л

Лупи петама и реци ево све за сендвич

pre oko 1 mesec

Пласирали смо се међу четири јер држава систематски уништава ВК Партизан Салалаху Алејхи Ве Селем

Vs

pre oko 1 mesec

I ko je postigao spektakularan gol na 2 sekunde pre kraja sigurno ne dete Novog Beograda nego Partizana.
m

mikiiiiiii herceg noviii

pre oko 1 mesec

Ja ne mogu da vjerujem mislio sam lagano gubimo, ali ali nemam rijecii
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 mesec

Neka neko botovima iz železnika prenese da su Jakšić i Mandić deca Partizana, pošto im vodja izgleda nije do detalja preneo šta da pišu.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 mesec

Neka neko botovima iz železnika prenese da su Jakšić i Mandić deca Partizana, pošto im vodja izgleda nije do detalja preneo šta da pišu.
N

Nije

pre oko 1 mesec

Tebi lako

Sakur

pre oko 1 mesec

Naravno da ce Partizanovo dete da resi utakmicu
K

Kolko tebi

pre oko 1 mesec

Tek nije lako
G

GABI GO

pre oko 1 mesec

NE NEGO DETE SRBIJE
7

777

pre oko 1 mesec

Bas bih voleo da vidim kako izgledas uzivo da vidim taj profil coveka.

Delija

pre oko 1 mesec

Cije je dete partizan? 😂😂😂😂
B

Bojan Va

pre oko 1 mesec

Srećan sam zbog vaterpolista,a sad se setih kakvi bismo bili tek da nije ugnjetavan VK Partizan 🥳😄😂😛😁
s

sad samo

pre oko 1 mesec

pozitivni komentari😁 Ja sam rekao posle australije, mi i prethodne dve olimpijade jedva smo prolazili grupu,na kraju... Da ne pricam mnogo unapred ali nismo mi pustili australiju da nas dobije,daleko od toga nadigrali su nas,nama los dan, desava se,zato da se lepo pripreme za polufinale i sigurno dobijamo
н

непознат

pre oko 1 mesec

Ја не знам шта је са људима, изгубили смо од Аустралије и Мађарске то су ватерооло силе а не неки аматери
I

Immobile

pre oko 1 mesec

Tada smo imali sistem i selektora i bolji tim. I danas je ovo jako dobar tim, ali nemamo selektora. Dobili smo individualnim kvalitetom Mandića i na kraju Jakšića i golmana koji je danas odigrao partiju života, a bio je osporavan bez nekog preteranog razloga jer nam je odbrana bila užasna i na sve to ovo je najslabija utakmica Grčke u poslednje 2 godine u pravcu napada, gde su bili izrazito nervozni i nestrpljivi... Samo pogledaj napade i vidi koliko izgledamo konfuzno, neuigrano. To je strašno. Individualni kvalitet je rešio ovo, idemo na USA verovatno. Otvorio se put, dosta sreće. Ali sreća prati hrabre.
P

Paulo

pre oko 1 mesec

Ovi sto pametuju sad i govore kako nam nije unisten vaterpolo da ih pitam koji je to mladi igrac napravljen a koji je generacija 2000-to i mladje treba da se pogleda prosek godina i ekipi nemamo mlade igrace
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

Ljudi, ovo nije zdravo. Djokovic u nedelju, kosarkasi juce i danas ovo. HVALA VAM OD SRCA, NIJE MI DOBRO!!!
ј

јјјјј

pre oko 1 mesec

ау шта би ово, мислио сам да ће и они испасти а да ће то бити тотални крах екипних спортова [а и појединачних] али се извукосмо, сада морамо да добијемо полуфинале јер ако изгубимо бронза је недохватљива јер је други пар много јачи
C

Cuti samo suti

pre oko 1 mesec

Bices pametniji, her si juce i ovih dana pljuvo po ovim momcima.
P

Prpa brale

pre oko 1 mesec

Sad je jasno zašto su Hrvati ciljali Špance.
T

Tomaš ue

pre oko 1 mesec

u zivotu nisam..i ne bih..kukako na vaterpoliste..toliokovsu nam radosti doneli..kako ste ih popljuvali..sram nas sve bilo..i mene sa vama...kad se oni spomenu...a i kosarkasi..ustanite..sram nas bilo ..sta sam citao ovih dana..bedni i jadni moj narode..pa bravo momčadijo naša..
S

Sreca je cudo

pre oko 1 mesec

Najluzerskiji tim su grci, nevidjeno...i sad zreb sjajan, srece vise nego pameti...
I

InternetRealac

pre oko 1 mesec

Gde su sad oni sto mazu trenera konstantno i sto "GURA" svog golmana! Taj golman nam je doneo polufinale nadam se i vise, a vi neverne tome samo trazite lose u svemu sto se radi u Srpskom sportu! Trener je preuzeo reprezentaciju kad smo bili 9 u Evropi i doveo nas u 4 najboljih na Olimpijadi! A ovi sto ga konstatno prozivaju verovatno nisu isplivali 3 duzine u svom plasticnom bazenu ispred kuce! IDEMO SRBIJA !! Neverne tome i internet znalci TISINA!!!
C

Crni Grom

pre oko 1 mesec

Sta ti je sport, Spanci 5 od 5 u grupnoj fazi i to dominantnije nego ikada i eliminacija odmah u cetvrtfinalu, a mi nekako na skrge prodjosmo grupu i eto nas u polufinalu, a tamo osveta Kengurima
f

frey

pre oko 1 mesec

USA ide u 1/2
D

DraganKojic

pre oko 1 mesec

Košarkašice nemaju pojma - kraljice - nemaju pojma . Košarkaši nemaju pojma - idemo naši lavovi . Vaterpolisti nema od ovog ništa - jao bravo idemo po zlato. I tako svi sportisti redom. Kako reče Jokić vi samo volite da pobedjujete a ne da gledate sport. Koliko samo smrdite preko ekrana
P

Paulo

pre oko 1 mesec

Bravo momci uvek ste bili za ponos nikad niste izdali uvek ste donosili medalju za Srbiju ako Bog da idemo u finale. Dusanu Silnom i Nikoli Jaksicu kapa do poda.
z

zaks

pre oko 1 mesec

Bravo momci.Stvarno prijatno iznenadiše.A sada idemo po medalju.
j

jfjfjf

pre oko 1 mesec

Gde ste sad pljuvači,ne čujem vas,jel i dalje mislite da su naši golmani loši? Patite zajedno sa ustašama,šiptarima,muslimanima i ostalima, najveći smo najjači smo i pišaćemo po svima do finala.
S

SineOdRoshaveKrmace

pre oko 1 mesec

Jel sistemski unisten vaterpolo?
P

Poz

pre oko 1 mesec

Pozdrav za sve grobare koji su se nadali da ispadamo još u grupi, idemo po zlatooo
B

Blagi Boze

pre oko 1 mesec

jel moguce da ste toliko bolesni sa jebe..m prepucavanjem zvwzda partizan...kada cete vise prestati..sad ce Grobari na konto Mandica i Jaksica pa ce delije ovo ...IGRAAAA SRBIJAAAA ALOOOO!!!
X

X

pre oko 1 mesec

Goooooool Aaaaaaaaaaaaaaaaaa fkodjenspdjsoskslawodjwlsodapaoskskakososoaaososkskskksksskwjwpsndhdkspdjdj ideeeeeemoooooooooooooo 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Г

Геџа - Србијанац

pre oko 1 mesec

Идемооооо, бреееееее, Србиијааааа! Де су сад они паметњаковићи који су се радовали неуспесима ових момака, само зато што им је клуб испред Србије?!!! Ја и не знам за које клубове ко игра, има само један клуб на ОИ!!! Браво, момци, шта је моћ навике, на ОИ, морамо да се боримо за медаљу, па то ти је!!!
S

SineOdRosaveKemace

pre oko 1 mesec

Jel sistemski unisten vaterpolo?
N

No.1

pre oko 1 mesec

DA
N

No.1

pre oko 1 mesec

DA Ovde je pola stare ekipe i vraćenih iz zaborava. Ovo danas je na suvi kvalitet dva-tri igrača.
P

PAMETNOM DOVOLJNO

pre oko 1 mesec

Years: 2013-2017, Team: VK Partizan.
J

JUCE SAM

pre oko 1 mesec

Napiso da dobijamo Grke, mnogooooooo minusa , bas me briga, treba VEROVATI U OVE MOMKE, sada usa ili kenguri, sve jedno idemo u FINALE, a tamo madjari. EL CLASIKO .
g

goran1204

pre oko 1 mesec

auuu...kakva utakmica..idemo po zlato. Srbijaaaa
Y

Yana 98

pre oko 1 mesec

Ovde su sve većinski partizanovi igrači, ne znam o kom oni sistematskom uništavanju govore?
Y

Yana 98

pre oko 1 mesec

Ovde su sve većinski partizanovi igrači, ne znam o kom oni sistematskom uništavanju govore?
c

cv

pre oko 1 mesec

imaš muda do poda Jaksicu! ti si nas ponos 💪💪
1

1234567...

pre oko 1 mesec

Kako su navijaci vk partizana, jel se raduju polufinalu?
g

gost1978

pre oko 1 mesec

bravo za jaksu i mandu, nije stigao na vreme da unisti i ova dva poslednja mohikanca
H

Haha

pre oko 1 mesec

To je zato sto se sistematski od strane drzave godinama unistavao Vk partizan,nate.
R

Rubikova kocka

pre oko 1 mesec

😁 ❤️💙🤍 😁
1

15

pre oko 1 mesec

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa
m

marekiiiii

pre oko 1 mesec

Ruku bih dao za ove momke, kakvo srce imaju!!! Svaka čast momci svaka čast junaci!
Л

Леб ти...

pre oko 1 mesec

кад сад нисам умро
7

777

pre oko 1 mesec

Nate od kad nema Partizana mi nemamo igrace nate nate ? A jel nate ?
A

Akoako

pre oko 1 mesec

Aaaaaaaaaaaaaaaa breee
N

Nemanha

pre oko 1 mesec

Bravooooooooooooooo!
B

Brundo

pre oko 1 mesec

2-3 sekunde je mnogo u sportu.Nemci su danas u rukometu eliminisali Francuze golom u zadnjoj sekundi a mi Grke u vaterpolu.To je sport.Nekad ti das gol u zadnjoj sekundi a nekad ga tebi daju.
M

Malosiste

pre oko 1 mesec

Izgleda da se ispalti visedecenijsko unistavanje VK Partizan. Salu na stranu, bravo momci!!!
M

Milos Stankovic

pre oko 1 mesec

IMA BOGA
5

51

pre oko 1 mesec

Ипак смо ми ватерполо! Браво момци!🇷🇸🇷🇸🇷🇸
A

Asad

pre oko 1 mesec

Gdje ces lopatom na vaterpoliste kukavce crni, pa ko jos nije naucio da su to zvijeri u bazenu taj nije normalan
Z

Zeleznij

pre oko 1 mesec

DE STE BRE MRZITELJI, DE STEEEE!

ja sam realan

pre oko 1 mesec

Idemooooooo🇷🇸🇷🇸🇷🇸
T

Tromund

pre oko 1 mesec

Nacionalni sport. Tačka.
A

Aaaa

pre oko 1 mesec

Ajdeeeeeeee breeeeeee
4

40+

pre oko 1 mesec

BRAVO MOMCI,,SVAKA CAST,,ZIVELA SRBIJA,
G

Gost997

pre oko 1 mesec

Sce je to posledica unistavanja VK partizai, grobari sektasi rone gorke suze jer im jos jedna sektaska suluda teorija pade u vodu 🤣🤣
M

Max alegri

pre oko 1 mesec

Ko bese stvorio Jaksica Novi Beograd ili Zvezda???
A

A nee

pre oko 1 mesec

Znamo da nije Partizan jer on je uništen jel tako?
P

Petar Vivak

pre oko 1 mesec

Kakav je Mandić igrač! Zverina! Alal vam vera majstori
L

Lola ribar

pre oko 1 mesec

Živ je umro nije
C

Cekali

pre oko 1 mesec

smo Jaksica ceo turnir i docekali ...... Bravo momci !!!!
T

To lutko

pre oko 1 mesec

Opa, Srbija!!!
Л

Лукаку 98

pre oko 1 mesec

Сад освета Аустралији у полуфиналу! Браво момци!
D

Don Miguel

pre oko 1 mesec

He he
c

cao cao

pre oko 1 mesec

Jel vam i dalje ne valja trener propali grobari???
l

lol12

pre oko 1 mesec

Unistavaj sistemski VK partizai breee! Daj jos jednu pobedu pa da sija kao zlato
G

GossNK

pre oko 1 mesec

BRAVO MOMCI!
S

Srbijaaa

pre oko 1 mesec

Sve je ovo zbog gasenja vk partizan. Ajmo Srbijaaaa, malo oladite grobari, Srbija je najbitnija