Kuper Kap (©AFP)
Kuper Kap (©AFP)

Mozzart vam nudi – pogodite ko će da postigne tačdaun u Superboulu

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.02.22. | 09:54

Na meniju 11 igrača za noćašnji spektakl (00.30) u duelu Los Anđeles Remsa i Sinsinati Bengalsa u meču za Lombardijev trofej

Još malo i kreće najvažniji meč u američkom sportu, najskuplja utakmica na svetu – Superboul. Na Sofaj stadionu noćas (00.30) u Holivudu sastaju se Los Anđeles Remsi i Sinsinati Bengalsi. Osim standardnih igara, ko će da pobedi, broj poena, hendikepa na poluvremenu, Mozzart je ponudio i igru tačdaun – da ili ne.

Na vama je da pogodite ko će od 11 ponuđenih igrača da poentira. Najveće šanse da postigne tačdaun ima najboljui risiver lige, ofanzivni igač godine, Kuper Kap. Ukoliko uhvati pas Metjua Staforda i poentira za Remse, kvota je 1,55. U suprotnom je 2,29. On je u sve tri utakmice plej-ofa prošlog meseca uspeo da poentira. Tampi i Arizoni je postigao po jedan tačdaun, dok je dva puta osvajao poene u meču protiv Arizone u "vajld kard“ vikendu.

Izabrane vesti

00.30 (1,60): Los Anđeles Rems (14,0) Sinsinati (2,55)

Kod Sinsinatija, prvi "pik“ za tačdaun je ruki risiver Džamar Čejs, omiljena meta Džoa Baroua - 2,10, dok je 1,65 da neće uspeti da uhvati loptu u end zoni. Zanimljvo, najbolji hvatač Bengalsa u plej-ofu je imao samo jedan tačdun, i to u finalu AFC-a na Erouhedu protiv Kanzasa.

Startni raning bek tima iz Los Anđelesa je Kem Ejkers. Ukoliko postigne tačdaun, možete da zaradite 2,30 puta veću sumu od uložene. Kod Remsa u ponudi su i Odel Bekam, Soni Mišel, Van Džeferson i Kendal Blenton. Kod Bengalsa, na "meniju“ su i Džo Mikson, Ti Higins, Si Džej Uzuma (pod znakom pitanja zbog povrede) i Tajler Bojd.

Pogledajte kompletnu ponudu Mozzarta za igru, tačdaun – da ili ne.

OVDE pročitajte najavu 56. meča za trofej Vinsa Lombardija.


tagovi

Los Anđeles Remsamerički fudbalNFL ligaNFLSinsinati Bengals56. SuperboulSuperboul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara