Mirjana Musulin (©MN Press)
Mirjana Musulin (©MN Press)

Mirjana Musulin pozvala 17 kadetkinja: Srem i TENT sa po četiri predstavnice

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.06.22. | 12:40

Reprezentacija Srbije će se na Ubu spremati za Evropsko prvenstvo

Odbojkašice Srbije rođene 2006. godine i kasnije od ponedeljka će se spremati za Evropsko prvenstvo koje će se odigrati u Prostejovu i Hradecu Kralovemu u Češkoj (16. do 24. jul). Prvi trener kadetkinja Mirjana Musulin je na pripreme pozvala 17 devojčica koje će se okupiti na Ubu.

Na spisku se nalaze dizači - Teodora Kričković (TENT, Obrenovac), Maja Ostojić (Spartak, Subotica), Lana Rnjak (Odbojka 013, Pančevo), korektori - Milica Vidačić (Klek), Anđela Veselinović (Ub), Jana Samardžić (TENT, Obrenovac), libero - Danica Ružić (TENT, Obrenovac), Milica Burka (NS Volej tim, Novi Sad), srednji blokeri - Jovana Antić (Srem, Sremska Mitrovica), Đurđa Stanojević (TENT, Obrenovac), Bojana Miljević (Crno-bele 011, Beograd), Sara Todorović (Klek), primači servisa - Ana Mihajlović (Srem, Sremska Mitrovica), Sonja Danilović (Srem, Sremska Mitrovica), Mina Stanojević (Srem, Sremska Mitrovica), Kaja Stjepović (Omladinac, Novi Banovci), Đurđa Torbica (Crvena zvezda).

Izabrane vesti

Kadetkinje Srbije će u Ubu trenirati do 25. juna, kada je predviđen odlazak u Vranje, gde će se igrati Balkansko prvenstvo 2022. od 6. do 10. jula. To takmičenje će biti dobra priprema za EP, na kome će Srbija biti u grupi sa Češkom, Bugarskom, Nemačkom, Holandijom i Hrvatskom. Šest najuspešnijih selekcija na šampionatu Starog kontinenta plasiraće se na SP.


tagovi

Mirjana Musulin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara