Komentari na vest

Milija Mrdak: Došli smo na petu utakmicu i predali im pehar, bez velike borbe

S

SCG

pre 10 dana

Ti mislis da je u odbojkaskom klubu zvezda bolja situacija pa ni oni nisu videli plate taman kao i partizan ,koliko ja pratim odbojku u zvezdi zadnjih godina jedino funkcionisu mladje kategorije zenski prvi tim spao na niske grane .
L

LNS

pre 12 dana

Dobro, dokle vise ti izgovori? Hvala vam na tome sto ste izgubili priliku tek u petom mecu i sto ste izborili ovu majstoricu jer niko ne moze da vam kaze i prigovori da se niste borili, ali, npr. dizac lopte nam je sinoc imao ocajan servis, a u prethodnim mecevima ni dizanje nije bilo (blago receno) na nivou. Imali smo kolosalnu sansu u prvom setu, u drugom trener mozda pomalo i naivno pita tog naseg bivseg igraca da li je dva puta odigrao (a nije, iskreno), zasto nije zatrazio celendz u toj situaciji? To je bio prelomni trenutak u drugom setu, a maltene se vec i znalo da ce onaj ko dobije prvi najverovatnije i pobediti dok posle 2:0 vise nije bilo povratka, nazalost.
L

LNS

pre 12 dana

Da se razumemo, prijem je element koji je bio ubedljivo najgori, mislim da se to podrazumeva i da je i evidentno.
S

Sudije

pre 12 dana

Su pokrale partizan u četvrtoj utkakmici kada je delegat pokazivao glavom da se sudi za Zvezdu to su svi videli.
D

Da da da

pre 12 dana

Sudije Tako je majstore sudije pokrale Partizan u 3 i 4 utakmici a Partizan pobedio obe utakmice.Zemljo otvori se.Delegat klima glavom hahaha.Kakav delagat pa i pomocni pokaze jedno linijski drugo a glavni sudija donosi odluke.Samo on se pita.Delegat se bavi drugim stvarima u odbojci.
N

Nemoj

pre 12 dana

tako pa tu su dva reprezentativna primac i jedan reprezentativni libero, kako to sad prijem los! Ako je neko upropastio Partizan ove godine to je Tadic sa prijemom. Bio je 3-4 puta povredjen vise nije igrao nego sto je igrao. Nadam se da ga nece zadrzati za sledecu sezonu. Guran vec 6-7g al dzaba nema od njega igraca ni srednje klase, spor, krut, los na prijemu i u odbrani, cak ni servis nista posebno kolko je visok. Nije po meni za odbojku, a posebno ne za primaca.
L

LNS

pre 12 dana

Ko je pisao o trecoj i cetvrtoj utakmici? Sta cemo sa onom sumnjivom loptom u prvom mecu pri tesnom rezultatu (mislim da je to bilo bas u prvom setu), mogu i ja tako da pisem i da se vracam unazad do Kulina bana.
L

LNS

pre 12 dana

Nisam nikakav ekspert, stavise, bas sam daleko od toga, ali, prijem su svi oznacili kao nasu rak-ranu i slabu tacku.
P

Petar Konjarnik

pre 12 dana

LNS Partizan je bio dostojan finala.Pusti prijem i budi ponosan na ove momke.U jako teškim uslovima su radili cele sezone.Da li znaš da igrači nisu dobili plate 7 meseci.Menjali hale i nisu imali dovoljno termina za trening.Nije ovo alibi ali su činjenice.Na njima se to ne vidi jer su ginuli za klub i grb.Ja ti ovo pisem kao Zvezđaš ali ne ostrašćeni navijač nego neko ko stvari gleda uvek realno.Ne bi bilo ne zasluženo i da su uzeli titulu.Pravo finale je bilo.Lepa odbojka.Partizan mora da nađe sponzore inače će biti u velikom problemu a to nije dobro za našu odbojku.Svako dobro želim
L

LNS

pre 12 dana

Hvala, znam da ne rade u teskim uslovima, ali, bilo je i gorih vremena za nas od ovoga. Naravno, nisam znao da nisu dobili platu bas sedam meseci, jesam mozda ostar, ali, jedan sam od retkih koji uopste i pisem na odbojci od Partizanovaca pa ako sam i "tezak" na peru i jeziku, to je zato sto ih volim i zato sto mi je jako stalo. Tebi svaka cast na ovome sto si napisao i svima otkrio, zelim i tebi sve najbolje!
L

LNS

pre 12 dana

Pardon, znam da ne rade u LAKIM, to sam hteo da napisem, a jedan sam od retkih nasih koji pise, bez M.
T

TD

pre 12 dana

Ako ne vec u drugom mecu polufinala, to jest, zbog tog meca, titulu smo gotovo sigurno izgubili vec u drugom mecu finala jer bi Bjelica i bez toga bio veoma umoran, a druga (nam) je prakticno presudila i pre devet godina kad su nas i drugi put zaredom brejknuli s tim sto je tad bio drugaciji sistem i sto je tad bio drugi razlog i uzrok poraza dok na umor tad bas nesto i nismo mogli da se pozivamo, ostace misterija sta se tad sve tacno desilo, gurnuli ste stvari pod tepih. Ovakva nasa sezona tesko da moze da bude okarakterisana ao uspesna, samo je donekle mozda uspesna, to si jako dobro rekao, oni su poprilicno bolje organizovani u mnogim segmentima i imaju prepoznatljiv sistem rada i disciplinu, ali, to nije nista novo i nije nepoznato. Insistiram da mi objavite...
S

Sf

pre 12 dana

Ma dosta vam je finale, trebalo je da budete pometlani sa 3:0 u seriji. Slabi ste vi za Zvezdu.
U

UPDP

pre 12 dana

Hajde, ne mlati previse, u regularnom delu je bilo 1-1, mi smo cak i bolji medjusobni skor za jedan set imali tada, skor 16-6 imali i jedni i drugi. Sta ste vi sada, kao neka velesila mozda?