""
""

Miličić povređen na debiju u ringu, borba prekinuta u drugoj rundi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.12.14. | 23:55

"Mogao sam da nastavim, ali doktori su rekli da to ne radim i da će biti i drugih borbi. Sad je bilo ovako, sledeći put će biti bolje", rekao je Miličić posle debija u ringu. Pagonis preuzeo Strugarov pojas

Nekadašnji NBA šampion Darko Miličić neće baš po lepom pamtiti debi u borilačkim veštinama, pošto je meč u Novom Sadu protiv Radovana Radojčina prekinut u drugoj rundi zbog ozbiljne povrede leve noge.

Pobeda je dodeljena Miličićevom protivniku, a eks-košarkaš doživeo je napuknuće cevanice leve noge.

Izabrane vesti

Uprkos svemu, bivši košarkaši reprezentativac pobrao je aplauze publike. Miličić se spremao za borbu prethodnih nedelja, ali to očigledno nije bilo dovoljno.
"Za prvi put nije loše, malo sam se umorio, kao da sam otišao u kafanu. Svaka čast Radojčinu na borbi, mogao sam da nastavim, ali doktori su rekli da će biti drugih borbi. Sad je bilo ovako, sledeći put će biti bolje. Ne može mi niko ništa“, rekao je Miličić posle meča.

U dva najvažnija meča večeri slavili su srpski borci. Miljan Vidović je nakon teške borbe osvojio pojas prvaka Evrope u disciplini K1 pravila do 81,4 kg, dok je naš najbolji fajter, Nenad Pagonis dominirao od prvog gonga u meču za upražnjenu titulu prvaka sveta u disciplini lou-kik do 88,6 kg protiv Hrvata Agrona Pretenija. Popularni „Grk“ je tako preuzeo pojas WAKO federacije koji je dugo bio u vlasništvu legendarnog Ivana Strugara, taze sportskog pnezionera, koji je i sam bio prisutan poželevši sve najbolje novom šampionu.

Kik boks spektakl pod nazivom „Soul najt of čempions“ održan je u velikoj dvorani Spensa u Novom Sadu. Cena karata je bila 500 dinara, a bile su postavljene i kutije za donacije Danijeli Kovačević koja je pre pet godina, nakon porođaja pala u komu. Sav prihod od prodatih karata namenjen je kao pomoć Danijeli, kao i od slanja SMS poruka na 1727.

Svi rezultati:
Lou-kik do 71 kg: Luka Spremo (Batajnica) – Miloš Keljanović (Vojvodina Veletabak) 2:1. Do 86 kg: Denis Marjanović (Banja Luka) – Miloš Marković (Crvena zvezda Delije) 0:3 (RSCH). K1 pravila do 70 kg: Tijana Srdić (Vojvodina Veletabak) – Aleksandra Krstić (Pagonis tim) 0:3.
Meč za titulu profesionalnog prvaka Evrope u disciplini K1 prvaila do 81,4 kg: Miljan Vidović (Srbija) – Laslo Sabo (Mađarska) 3:0. K1 rules +91 kg: Darko Milićić (Pagonis tim) – Radovan Radojičin (Senta) 0:3 (predaja).
Meč za titulu profesionalnog prvaka sveta u disciplini lou-kik do 88.6 kg: Nenad Pagonis (Srbija) – Agron Preteni (Hrvatska) 3:0.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Darko MiličićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara